Wie ben ik zonder 35 duizend volgers? - Charlie's Kitchen

Wie ben ik zonder 35 duizend volgers?

‘Wie ben ik zonder 35 duizend volgers?’ is de vraag die mij afgelopen week bezighield. Want waarom vindt men het cijfer boven je hoofd interessanter en succesvoller dan de impact die je daadwerkelijk hebt?

Dit artikel komt natuurlijk niet zomaar uit mijn mouw rollen. In een week tijd zijn er drie personen geweest die mij vertelden dat ze enorm tegen mij opkeken. Uiteraard stelde ik de vraag: waarom?

“Het bereik dat jij hebt gecreëerd” 

“Je hebt zoveel volgers en likes”

“Als ik jouw bereik zou hebben zou ik ook succesvol zijn” 

Daarna had ik een afspraak met een groot merk voor een langdurige samenwerking. Hele toffe gesprekken gehad en een hele mooie campagne bedacht om mensen echt te kunnen helpen.

Dat is altijd mijn missie! Als ik met een merk ga samenwerken, moet het een toevoeging zijn voor jullie. Dus wat brengt het jullie? Misschien een lekkere maaltijd? Of een mooi inzicht! Meer gemak in de keuken of misschien brengt het je wel plezier.

Een week later werd ik teruggebeld door het desbetreffende merk en zij vertelden mij dat ik niet genoeg volgers had voor de campagne die ze willen draaien. Ik snapte er niks van. Zij willen andere mensen echt helpen met hun product, maar alleen met een influencer die 100 duizend volgers heeft?

Ik heb veel volgers, dus volgens de drie mensen die tegen mij opkijken stel ik iets voor. Maar in mijn optiek zeggen volgers niks over dat wat ik ze te geven heb. Over de impact die ik kan hebben. 

Maar wat nu…

Want wat nu als ik deze volgers niet zou hebben, zou men mij dan nog serieus nemen? Zouden jullie mij zien staan? Ben je nog leuk en goed genoeg voor de buitenwereld zonder duizenden volgers?

Wie ben ik zonder 35.000 volgers?

Volgers. Instagram. Ik heb er een haat-liefde relatie mee (lees hier het artikel, een aanrader!)

De vraag: ‘Wie ben ik zonder 35 duizend volgers?’ deed mij best wel wat deze week. Ik werd er misselijk van. We leven in een wereld waar dit belangrijk is, waar we mee bezig zijn. Erkenning en bevestiging. Prestatiegericht!

Meer dan 35 duizend volgers

Soms ben ik ook zo, dat geef ik helemaal toe. Maar in de basis (80% van de tijd) weet ik, voel ik en besef ik dat ik met een reden online ben. Ik mag mijn verhaal delen…

Ik ben Charlotte en niet ‘dat account met 35 duizend volgers’.

Ook ben ik een f*cking goeie coach en niet omdat ik 35 duizend volgers heb. Nee, ik ben een goeie coach omdat ik ervaring heb, studies heb gedaan, boeken heb gelezen en alles zelf heb doorgemaakt. 

Ik ben succesvol omdat ik elke dag kan en mag doen wat ik leuk vind; jullie inspireren vanuit mijn enthousiasme en jullie ook echt verder helpen!

Ik ben leuk omdat ik IK ben en niet vanwege 35 duizend volgers.

Ik creëer impact want ik heb iets te delen en ik kan jullie helpen helen!

35 duizend volgers is maar een cijfer. De mensen die daadwerkelijk mijn programma doen, of naar mijn workshops komen, mijn boek kopen of mijn gerechten koken… Die mensen. Die doen er toe!

Voor alle ondernemers die misschien net gestart zijn of degenen die al een tijd bezig zijn maar nog niet zoveel volgers hebben: het gaat erom wat jíj te geven hebt. Wie jij bent maar ook wie je wil zijn. Hoe maak jij het verschil in deze wereld? Deel puur dit, wat heb jij te delen? Welke gift heb jij te geven? Jouw passie en jouw missie.

Wij zijn allemaal iemand.

Naakt.

Zonder volgers, dikke wagens onder onze kont of een platina creditcard.

Het gaat erom dat jij voelt wie jij bent.

En dit mogen we gaan delen.

Alle gekken die zich alleen blind staren op cijfers zijn jou niet waard.

Ze mogen verder kijken dan dat.

Ze mogen ons zien!

Liefs,
Charlotte

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders