Charlie’s kitchen

samen kom je verder!

Samenwerken?

Leuk dat u interesse heeft in een samenwerking met Charlie’s Kitchen. Ik sta open voor duurzame samenwerkingen met succes op lange termijn. Via Charlie’s Kitchen wil ik mensen bereiken, inspireren en enthousiasmeren. Samenwerkingen zoals advertorials, persreizen en/of freelanceklussen zijn mogelijk zolang zij aansluiten op de content die ik creëer voor mijn volgers.

 

 Advertorials

Sinds de start van Charlie’s Kitchen heb ik samengewerkt met toonaangevende merken om content te ontwikkelen voor mijn trouwe volgers. Voorbeelden van dergelijke samenwerkingen zijn bijvoorbeeld advertorials voor Bolletje, Albert Heijn, Verkade en Offley Port. Op Charlie’s Kitchen zijn diverse uitingen mogelijk. Advertenties of campagnes kunnen op maat gemaakt worden zodat deze perfect aansluiten bij jullie wensen en doelstelling, maar vooral mijn trouwe volgers inspireren.

 

Persreizen

Voor Charlie’s Kitchen wil ik de hele wereld over op zoek naar mooie bestemmingen en hotspots. Reisverslagen, (culinaire) routes en sfeervideo’s komen tot stand door middel van samenwerkingen met partners over de hele wereld. Wilt u samenwerken voor een persreis, stuur dan een mail naar info@charlies-kitchen.nl.

 

Spreekster

De focus ligt bij Charlie’s Kitchen op meer dan alleen eten en reizen. Ik ben namelijk ook een echte ‘ondernemerstijger’! Ik geef verschillende workshops en lezingen, zoals Dromen Najagen, Energiek en #echtinbalans met Charlie, Van Burnout Naar Fit en lezingen over de groei van social media. Dit doe ik voor Charlie’s Kitchen maar ook zeker in opdracht van bedrijven. Interesse? Ik ben als content creator of spreekster in te huren voor workshops en lezingen zowel online als offline. Neem contact op via info@charlies-kitchen.nl, wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

 

Producten toesturen

Alle perssamples en overige producten kunnen worden verstuurd naar onderstaand adres:

Charlie’s Kitchen
t.a.v. Charlotte de Jong
Zaanweg 105B
1521 DP Wormerveer

v

Vragen?

Voor alle overige vragen ben ik persoonlijk te bereiken via info@charlies-kitchen.nl.

 

Dit is Charlie

even voorstellen.

Hi, ik ben Charlotte

Founder Charlie’s Kitchen en #echtinbalans

De online voedingsdeskundige, spreker, content creator en transformatiecoach. Ik heb het laatste jaar heel veel kennis mogen opdoen door het cadeau dat ik kreeg.

En dat cadeau was mijn burn-out. Ik las honderden boeken over zelfontwikkeling, bezocht tientallen seminars, nam een coach in de arm en vocht terug. En nu weet ik wat mijn grenzen zijn, ik heb een duidelijk doel voor ogen en dat is mensen helpen.

Ik barst van de energie en sta weer vol in het leven. Ik gun jou ook een energiek leven waarin balans voorop staat!