Samenwerken

Samenwerken?

Leuk dat u interesse heeft in een samenwerking met Charlie’s Kitchen. Op Charlie’s Kitchen zijn verschillende mogelijkheden wat betreft samenwerkingen. Bekijk alle mogelijkheden hieronder en neem contact met mij op voor meer informatie.

Mogelijke Samenwerkingen

Advertorials

Sinds de start van Charlie’s Kitchen heb ik samengewerkt met toonaangevende merken om content te ontwikkelen voor op de blog. Voorbeelden van dergelijke samenwerkingen zijn bijvoorbeeld advertorials voor Bolletje, Albert Heijn, Verkade en Offley. Op Charlie’s Kitchen zijn diverse uitingen mogelijk. Advertenties of campagnes kunnen op maat gemaakt worden zodat deze perfect aansluiten bij jullie wensen en doelstelling. 

Persreizen
Voor Charlie’s Kitchen wil ik de hele wereld over op zoek naar mooie bestemmingen en hotspots. Reisverslagen, (culinaire) routes en sfeervideo’s komen door middel van samenwerkingen met partners over de hele wereld tot stand. Wilt u samenwerken voor een persreis, stuur dan een mail naar info@charlies-kitchen.nl.

Freelance klussen
Met een site als Charlie’s Kitchen is het onnodig te zeggen dat ik dol ben op eten en reizen maar ik ben ook een echte ondernemerstijger! Ik geef verschillende workshops en lezingen als “dromen najagen”, “Energiek en in Balans met Charlie”, “van Burnout naar Fit” en lezingen over de groei van social media. Voor Charlie’s Kitchen maar ook zeker in opdracht van bedrijven. Interesse? Ik ben als content creator of freelancer in te huren voor diverse culinaire of reis-gerelateerde producties en/of columns, workshops/lezingen zowel online als offline. Neem contact op via info@charlies-kitchen.nl
, wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Vragen?!

Voor alle overige vragen ben ik persoonlijk te bereiken via:
Mail: info@charlies-kitchen.nl

Postadres

Alle perssamples en overige producten kunnen naar onderstaand adres:

Charlie’s Kitchen
t.a.v. Charlotte de Jong

Rhijnestein 18

1121 VB  Landsmeer

7 reacties

 1. Gefeliciteerd Charlotte!!!! XXXM. 🙂

 2. Congrats, Charlie!!! Super goed gedaan! Dat wordt smullen met al die lekker recepten die gaan komen! Can’t wait! 🙂 Liefs, D

 3. Gefeliciteerd met je site, prachtig! Complimenten! ik word er helemaal vrolijk van, leuke en interessante blogs en zit alweer te watertanden van alle heerlijke recepten. Veel suc6! Ik blijf je zeker volgen!

 4. Hallo Charley.

  Vanaf deze maand mag ik in Oostenrijk de lekkere pindakazen van de pindakaas winkel verkopen. Nu is dit heerlijke goedje hier niet zo heel erg bekend en lang niet zo geliefd als bij ons Nederlanders. Ik zou dan ook graag op mijn Facebook pagina en blogg een paar heerlijke recepten willen delen. Vind je het goed wanneer ik jouw pindakaas recepten (bijv. De blondies) vertaal en deel? Natuurlijk met jouw naam en site als bronvermelding.

  En ga zo door met je geweldige site. Het is zooo inspirerend Maar vooral ook positief en levenslustig. Ik woon sinds 2002 in Oostenrijk en dat mis ik hier vaak ☺️

  Met vriendelijke groet
  Annet van Niehoff

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

twee + 18 =