Samenwerken - Charlie's Kitchen
Charlie’s Kitchen, boek

YES, MIJN EIGEN KOOKBOEK!

De afgelopen maanden ben ik achter de schermen keihard bezig geweest met mijn droom:
een eigen kookboek uitbrengen.

Wil jij ook met gemak gezonde en lekkere recepten op tafel zetten?
Pre-order mijn eerste kookboek dan >>>HIER<<<

CHARLIE’S KITCHEN

SAMEN KOM JE VERDER!

SAMENWERKEN?

Leuk dat u interesse heeft in een samenwerking met Charlie’s Kitchen. Ik sta open voor duurzame samenwerkingen met succes op lange termijn. Via Charlie’s Kitchen wil ik mensen bereiken, inspireren en enthousiasmeren. Samenwerkingen zoals advertorials, persreizen en/of freelanceklussen zijn mogelijk zolang zij aansluiten op de content die ik creëer voor mijn volgers.

ADVERTORIALS

Sinds de start van Charlie’s Kitchen heb ik samengewerkt met toonaangevende merken om content te ontwikkelen voor mijn trouwe volgers. Voorbeelden van dergelijke samenwerkingen zijn bijvoorbeeld advertorials voor Bolletje, Albert Heijn, Verkade en Offley Port. Op Charlie’s Kitchen zijn diverse uitingen mogelijk. Advertenties of campagnes kunnen op maat gemaakt worden zodat deze perfect aansluiten bij jullie wensen en doelstelling, maar vooral mijn trouwe volgers inspireren.

PERSREIZEN

Voor Charlie’s Kitchen wil ik de hele wereld over op zoek naar mooie bestemmingen en hotspots. Reisverslagen, (culinaire) routes en sfeervideo’s komen tot stand door middel van samenwerkingen met partners over de hele wereld. Wilt u samenwerken voor een persreis, stuur dan een mail naar info@charlies-kitchen.nl.

SPREEKSTER

De focus ligt bij Charlie’s Kitchen op meer dan alleen eten en reizen. Ik ben namelijk ook een echte ‘ondernemerstijger’! Ik geef verschillende workshops en lezingen, zoals Dromen Najagen, Energiek en #echtinbalans met CharlieVan Burnout Naar Fit en lezingen over de groei van social media. Dit doe ik voor Charlie’s Kitchen maar ook zeker in opdracht van bedrijven. Interesse? Ik ben als content creator of spreekster in te huren voor workshops en lezingen zowel online als offline. Neem contact op via info@charlies-kitchen.nl, wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen

PRODUCTEN TOESTUREN

Alle perssamples en overige producten kunnen worden verstuurd naar onderstaand adres:

Charlie’s Kitchen
t.a.v. Charlotte de Jong
Zaanweg 105B
1521 DP Wormerveer

VRAGEN?

Voor alle overige vragen ben ik persoonlijk te bereiken via info@charlies-kitchen.nl

DIT IS CHARLIE

EVEN VOORSTELLEN.

HI, IK BEN CHARLOTTE

Founder Charlie’s Kitchen en #echtinbalans

De online voedingsdeskundige, spreker, content creator en transformatiecoach. Ik heb het laatste jaar heel veel kennis mogen opdoen door het cadeau dat ik kreeg.

En dat cadeau was mijn burn-out. Ik las honderden boeken over zelfontwikkeling, bezocht tientallen seminars, nam een coach in de arm en vocht terug. Nu weet ik wat mijn grenzen zijn, ik heb een duidelijk doel voor ogen en dat is mensen helpen.

Ik barst van de energie en sta weer vol in het leven. Ik gun jou ook een energiek leven waarin balans voorop staat!

 
charlie 01

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

GERELATEERDE BERICHTEN
Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders