Mijn haat-liefde verhouding met Instagram

3 reacties

  1. Dat is mooi gezegd
    Goed bezig is
    En dicht bij je zelf blijven zo belangrijk
    Ik geniet van jou verhalen informatie en videos in elk geval van liefs Josina

  2. Bij deze..ik ga je vanaf nu volgen . Ik ben de enige fotograaf ter wereld die al buikpijn krijgt bij het woord IG en stel het actief gebruiken steeds uit omdat ik door de bomen het bos niet zie! Maar ja…opdrachten komen niet aanwaaien! Laat ook ik eens een poging gaan wagen dan. Succes!

  3. Ah ja zo herkenbaar! Ik vind Instagram leuk aan de ene kant en haat het echt aan de andere kant. Het altijd maar moeten en dan iets posten waar niemand op reageert. Pfft. Het is vermoeiend! Ben benieuwd hoe je nieuwe flow bevalt!

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

19 − 8 =