Charlie’s kitchen

LIFE IS A KITCHEN.

Ik vind de keuken magisch. Als klein kind werd ik door mijn ouders al snel meegenomen naar de keuken. Ik kreeg meer kennis over voeding door samen te koken met mijn moeder, voelde meer verbinding met mijn vader door samen met hem te bakken en er ontstond liefde door de tranen die mijn zusje kwam drogen met een zakdoek. De keuken. De plaats waar alles kan en mag. Je ontdekt hier wellicht je passie, je deelt je levensverhaal met een glas wijn in de hand of misschien is de keuken de plek voor jou om jezelf een nieuwe leefstijl aan te leren.

TEAM Charlie

CHARLOTTE

Founder Charlie’s Kitchen en #echtinbalans

De online voedingsdeskundige, spreker, content creator en transformatiecoach. Ik heb het laatste jaar heel veel kennis mogen opdoen door het cadeau dat ik kreeg.

En dat cadeau was mijn burn-out. Ik las honderden boeken over zelfontwikkeling, bezocht tientallen seminars, nam een coach in de arm en vocht terug. Nu weet ik wat mijn grenzen zijn, ik heb een duidelijk doel voor ogen en dat is mensen helpen.

Ik barst van de energie en sta weer vol in het leven. Ik gun jou ook een energiek leven waarin balans voorop staat!

CHRISTA

Foodie

Mijn naam is Christa Takens. Ik ben (natuur)voedingsdeskundige en suppletieadviseur. In mijn praktijk mag ik cliënten naar een gezond(er) leven begeleiden. Daarbij help ik mijn cliënten ontdekken welke voeding, beweging en ontspanning bij hen past. 
Mijn missie is om mensen te helpen met het ontwikkelen van de basis voor een gezond en gelukkig leven. Daarbij stuur ik erop aan meer te leven vanuit een flow, met als start goed voor jezelf te leren zorgen! Ik geloof niet in diëten. Ik geloof wel in gezonder eten en meer de verbinding met jezelf aangaan.

Binnen #teamcharlie verzorg ik de vegetarische recepten. Minder vlees eten heeft vele voordelen voor zowel de aarde als voor je gezondheid. Daarom hoop ik je met deze recepten te inspireren om vaker voor een vegetarische maaltijd te kiezen!

KIM

Hotspotster

Ik ben Kim Dekker. Ik werk als fotograaf voor onder andere bruiloften en portretten. Het grootste deel van de week ben ik bezig met Krav Maga, het Israëlische zelfverdedigingssysteem. Ik doe alle fotografie en ben socialmediamanager voor de grootste Krav Maga-school ter wereld, Krav Maga Noord-Holland. Ondertussen werk ik ook voor de landelijke en internationale bond.

Ik kan echt genieten van een zware Krav Maga-training. Een avondje op de bank met mijn guilty pleasure RuPaul’s Dragrace vind ik ook heel fijn. Daarnaast houd ik van reizen, koken, nieuwe mensen ontmoeten, uit eten gaan of spontaan een gek idee uitvoeren.

Binnen #teamcharlie doe ik de fotografie en pluis ik kookboeken uit. Ik review de nieuwste kookboeken, maak daarvan de lekkerste recepten en deel die op Charlie’s Kitchen. Daarnaast ga ik op bezoek bij de leukste hotspots en functioneer ik eigenlijk ook een beetje als Charlie’s externe geheugen.

HANJA

Redactie

Sinds 2016 ben ik eigen baas, na heel veel jaren als secretaresse bij allerlei bedrijven te hebben gewerkt. Nog steeds word ik ingehuurd als secretaresse, maar doordat ik nu baas over mijn eigen tijd ben kan ik ook andere dingen doen. Ik schrijf en redigeer nu ook teksten voor websites, mailings en boeken en ik maak websites. Zo kan ik mijn passie voor taal combineren met onwijs leuke opdrachten, waaronder ook de website van Charlie’s Kitchen. Ik corrigeer de blogs en maak ze SEO-proof zodat ze goed gevonden worden op Google.

Uiteindelijk wil ik minder secretaresse opdrachten gaan doen en meer met teksten gaan werken. Daarnaast vind ik het ook leuk om mensen – en dan met name mensen van boven de 40 – te motiveren om een droom na te jagen en niet bang te zijn om zekerheden op te geven. Het allerbelangrijkste voor mij is dat ik de komende jaren een mooie balans weet te vinden tussen werk en privé. Dus niet alleen leuke opdrachten, maar ook mooie reizen en gezellige avonden met familie en vrienden.

JEANINE

Planning

Mijn naam is Jeanine Trum. Omdat ik na het behalen van mijn havodiploma wel even klaar was met alle theorie, heb ik eerst de studie Mediaredactie gedaan. Ik ben afgestudeerd als Mediaredacteur en studeer momenteel Media, Informatie en Communicatie aan het Saxion in Enschede. Ik houd me daar vooral bezig met journalistiek, copywriting, fotografie en film.

Ik heb een grote passie voor taal, social media en film/editing. Ik wil later zoveel mogelijk kunnen combineren, maar mijn hart ligt (op dit moment) vooral bij copywriting en redactionele taken. Daarnaast fotografeer ik graag, bingewatch ik de serie ‘Friends’ te vaak op Netflix en ben ik nog weleens te vinden op festivals en concerten.
Binnen #teamcharlie ben ik eigenlijk een manusje-van-alles. Ik help onder andere met het actief houden van alle social media, kijk hier en daar blogs en teksten na, beheers de Pinterest-pagina van Charlie’s Kitchen en ga binnenkort ook blogs schrijven. Oh, en ik zorg ervoor dat Charlie niet té chaotisch wordt door een beetje structuur aan te brengen. Althans, dat probeer ik ;).

MICHELLE

Marketing

Hi! Mijn naam is Michelle Schouten. Ik ben 35 jaar en werk als Online Marketeer. Sinds de zomer van 2018 maak ik deel uit van #teamcharlie, wat ik super leuk vind om te doen! Samen met Charlotte ben ik verantwoordelijk voor de marketingstrategie van Charlie’s Kitchen. Zo houd ik mij bezig met de advertenties die op social media verschijnen en zorg ik ervoor dat de mailings op tijd klaarstaan.

Het is onze missie om zoveel mogelijk vrouwen bewust te maken van welke voeding goed voor je is en ze een gezonde levensstijl aan te meten, #echtinbalans. Aan mij de taak om deze vrouwen kennis te laten maken met Charlotte om onze missie te volbrengen!

blog

Vanuit mijn keuken vertel ik jullie mijn verhaal. Ik deel mijn ups en downs met jullie maar geef jullie vooral kennis. Kennis die jullie bewust maakt, waardoor je gaat werken aan een leven #echtinbalans!

recepten

Bij ons vind je lekkere voedzame recepten, voor elk wat wils. Soms heel erg voedzaam, soms iets minder voedzaam, maar wel altijd lekker. Of je nu in de ochtend geen inspiratie hebt of in de avond, wij staan voor je klaar! Dus neus gerust rond, want hier vind je alles om je energiek, mooi en gelukkig te voelen.

hotspots

Wij van #teamcharlie vinden het ook belangrijk dat je buiten de deur kan genieten. Daarom delen wij elke maand een favoriete hotspot waar je bijvoorbeeld culinair kan genieten, gezond kunt eten of vanwege een andere bijzondere reden deze hotspot niet mag missen!

social media

volg je ons nog? 

Facebook

Op onze Facebookpagina vind je dagelijks inspiratie. Zit jij in de trein vanuit werk naar huis en heb je geen idee wat je wil eten? Ik zorg dat er doordeweeks altijd een heerlijk recept voorbijkomt op je tijdlijn!

instagram

Op Instagram krijg je een kijkje achter de schermen. Ik inspireer je niet alleen op het gebied van koken maar vooral tot een leven #echtinbalans. Echte verbinding met mijn volgers staat voorop, dus wil jij ook meer weten over mij? Druk dan snel op volgen!

youtube

Een echt kijkje in het leven van Charlie’s Kitchen met toffe aftermovies van onze events!

pinterest

Ontdek recepten, ideeën voor thuis, stijlinspiratie en andere ideeën om uit te proberen. Pinterest is een sociaalnetwerksite die fungeert als digitaal prikbord. Pin jouw favoriete recepten om later uit te proberen of te delen met jouw vrienden.

linkedin

Op LinkedIn deel ik al mijn events, workshops en programma’s die je kan volgen. Ik neem je mee in mijn ondernemers-avontuur en wil samen met jullie mijn netwerk uitbreiden.

mail

Meld jij je nu aan voor Charlie’s mail? Ontvang wekelijks de lekkerste recepten, de leukste nieuwtjes en alle tips voor een leven #echtinbalans!