Een tosti uit de pan met grillworst en mosterdkaas. Begin je net als ik al te kwijlen? Lekker makkelijk met vers brood en heerlijke met een salade ernaast geserveerd!
Even over kaas!
Wij kregen een pakketje van Beemster cadeau. Hierin zat mosterdkaas. Holy lord wat is dit lekker!
Toch wel de voordelen van foodblogger zijn. Lekkere pakketjes opgestuurd krijgen door merken omdat ze hopen dat je iets leuks deelt. Dit doe ik vaak maar ook vaak niet. Alleen de dingen die ik echt lekker vind en waar ik fan van ben. Zo kreeg ik ooit chocola met ananas en gember erin. Niet lekker kan ik je vertellen!
Als het een betaalde opdracht is zal ik dat altijd vermelden in het artikel. Gelukkig zijn deze er ook, anders zou ik niet zoveel gratis content voor jullie kunnen produceren!
Grillworst pantosti met mosterdkaas
Wat heb je nodig:
(voor 1 tosti)
- 2 dikke plakken vers zuurdesembrood
- 6 plakjes grillworst
- 3 plakjes vers gesneden Beemster mosterdkaas
- 1 el roomboter
- Zet een pan op middelhoog vuur
- Beleg het brood met de grillworst en de Beemster mosterdkaas. Smeer de buitenkanten in met de boter en leg in de pan.
- Druk tosti even aan met iets zwaars. Draai om zodra de onderkant goudbruin is.
- Druk nog een keer kort aan en jouw tosti is klaar als de bakkant ook goudbruin is en de kaas gesmolten.
Super simpel, maar zoooooo lekker!
Liefs,
Charlie
PS Heb je de smaak van tosti’s te pakken? Probeer deze dan ook maar eens!