Pasta met gegrilde groenten - Charlie's Kitchen

Pasta met gegrilde groenten

Pasta

Voor de mensen die denken dat ik alle recepten zelf bedenk, nee hoor! Ook ik blader geregeld in bijvoorbeeld de Allerhande voor inspiratie. Zo heerlijk om zelf eens niet te hoeven nadenken, gewoon een plaatje zien waar je al van gaat kwijlen, halen wat er op het lijstje staat en de stappen volgen.

Wat misschien vele van jullie bij mijn recepten doen, doe ik vaak genoeg bij een ander! Terug naar de Allerhande. Ik vond deze heerlijke verse pasta met boekweitmeel, kurkuma en gevuld met gegrilde groenten. Deze pasta is vegetarisch en lactosevrij!

En ook ik hou echt wel van makkelijk hoor dus kocht gegrilde groenten uit de vriezer zodat deze pasta 1, 2, 3 klaar was! Nu maar snel naar het recept, want krijg trek van al dat gebabbel over eten.

Ziet dat er niet heerlijk en kleurrijk uit? Dat vond ik ook, maar toch tijdens het maken van de foto’s miste ik iets…
Wat het was kwam ik pas later achter toen ik de uitgedroogde mozzarella stukjes op het aanrecht zag liggen, beetje jammer weer…

Pasta met gegrilde groenten

 

Wat heb je nodig:
(voor 2 personen)

 • 250 gram Girasoli pasta
 • 1 blik tomatenblokjes
 • 1 pak gegrilde groenten à 450 gram
 • 1 rode ui
 • 50 gram zongedroogde tomaten
 • 1 bol mozzarella
 • 1 handje verse basilicum
 • Peper & zout
 1. Snijd een halve ui fijn en bak deze kort, meng dit daarna met de blokjes tomaten.
 2. Bak de gegrilde groenten even kort zoals ze lekker warm zijn, maak ze op smaak met peper en zout.
 3. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
 4. Pak een bord, begin met de pasta, dan de groenten, zongedroogde tomaten, saus (kan je eventueel opwarmen), mozzarella en als laatste de verse basilicum!

Wil je wat meer pit? Ga dan voor de pittige knoflook pasta! (Klik hier voor het recept)

Liefs,
Charlie’s Kitchen

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

1 reactie op “Pasta met gegrilde groenten”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders