Voor de mensen die denken dat ik alle recepten zelf bedenk, nee hoor! Ook ik blader geregeld in bijvoorbeeld de Allerhande voor inspiratie. Zo heerlijk om zelf eens niet te hoeven nadenken, gewoon een plaatje zien waar je al van gaat kwijlen, halen wat er op het lijstje staat en de stappen volgen.

Wat misschien vele van jullie bij mijn recepten doen, doe ik vaak genoeg bij een ander! Terug naar de Allerhande. Ik vond deze heerlijke verse pasta met boekweitmeel, kurkuma en gevuld met gegrilde groenten. Deze pasta is vegetarisch en lactosevrij!

Pasta

En ook ik hou echt wel van makkelijk hoor dus kocht gegrilde groenten uit de vriezer zodat deze pasta 1, 2, 3 klaar was! Nu maar snel naar het recept, want krijg trek van al dat gebabbel over eten.

Pasta met gegrilde groenten

Wat heb je nodig:
(voor 2 personen)

  • 250 gram Girasoli pasta
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 1 pak gegrilde groenten à 450 gram
  • 1 rode ui
  • 50 gram zongedroogde tomaten
  • 1 bol mozzarella
  • 1 handje verse basilicum
  • Peper & zout

Pasta met gegrilde groenten, lactosevrij

Ziet dat er niet heerlijk en kleurrijk uit? Dat vond ik ook, maar toch tijdens het maken van de foto’s miste ik iets…
Wat het was kwam ik pas later achter toen ik de uitgedroogde mozzarella stukjes op het aanrecht zag liggen, beetje jammer weer…

  1. Snijd een halve ui fijn en bak deze kort, meng dit daarna met de blokjes tomaten.
  2. Bak de gegrilde groenten even kort zoals ze lekker warm zijn, maak ze op smaak met peper en zout.
  3. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
  4. Pak een bord, begin met de pasta, dan de groenten, zongedroogde tomaten, saus (kan je eventueel opwarmen), mozzarella en als laatste de verse basilicum!

Wil je wat meer pit? Ga dan voor de pittige knoflook pasta! (Klik hier voor het recept)

Liefs,
Charlie’s Kitchen