Courgetti met zeewolf en romige paprikasaus - Charlie's Kitchen

Charlie’s Kitchen bestaat gewoon 10 jaar!

Om dit bijzondere jubileum te vieren, bundel ik mijn meest bekeken en geliefde recepten van de afgelopen 10 jaar in mijn derde boek. Dit unieke exemplaar is alléén tijdens de jubileumperiode verkrijgbaar, dus grijp je kans!

Courgetti met zeewolf en romige paprikasaus

Dinner is served! Namelijk courgetti met zeewolf en romige paprikasaus. Een heerlijke maaltijd boordevol goede voedingsstoffen waar ons lichaam blij van wordt. Groenten bevatten veel vezels, water, vitaminen en mineralen. Stoffen die wij hard nodig hebben om te kunnen functioneren.

Hoe meer kleur, hoe beter

Hoe meer kleur hoe gezonder zeg ik altijd maar. En hoe vrolijk ziet dit eruit? Het oog wil ook wat hoor!

courgetti met zeewolf en romige paprikasaus

Wat je eet ben je zelf

Ik ben helemaal geen type die bang is voor koolhydraten. In tegendeel zelfs, ik vind ook echt dat we ze nodig hebben, lees het hierover in mijn blog “koolhydraten“. Ik schreef overigens ook een blog over het onderwerp welke “voedingsstoffen” ik vaak gebruik. Ik raad je zeker aan het te lezen. Weten wat je eet is zo belangrijk! Bewust zijn van de keuzes en je lichaam de juiste voeding geven.

Courgetti met zeewolf en romige paprikasaus

Benodigdheden: staafmixer of blender, koekenpan, wokpan

Wat heb je nodig:
(voor 2 personen)

  • 300-400 gram zeewolf of andere witvis
  • 3 courgettes
  • 3 grote handen gekleurde snoeptomaten
  • 1 handje verse basilicum
  • 100 gram gegrilde rode paprika
  • 1 bakje cottage cheese
  • 1 teen knoflook
  • peper en zout
  • 1 tl paprikakruiden
  1. Was de courgettes goed en haal ze door de spirelli. Deze zorgt ervoor dat je spaghettislierten krijgt, ook wel courgetti genoemd!
  2. Maak de vis op smaak met peper en zout, zet een pan op het vuur en doe er een klein beetje boter of olie in. Bak de vis gaar.
  3. Zet ondertussen een wokpan op hoog vuur met een beetje olie. Pers de knoflook hierboven uit, voeg de courgetti toe, maak op smaak met peper en zout en wok goed door.
  4. Was de tomaatjes en halveer deze.
  5. Als je de rode paprika niet zelf grilled was ze dan even goed af, uit blik zijn ze nogal doordrenkt met olie. Onnodige calorieën 😉
  6. Doe deze gegrilde paprika samen met de cottage cheese in de blender of gebruik een staafmixer. Maak op smaak met peper of paprikakruiden.
  7. Beleg nu je bord met de courgetti, roer de tomaten er doorheen, leg de vis er bovenop en maak af met de saus en verse basilicum.

Eet smakelijk!

Liefs,
Charlie

P.S.: deze courgetti met gamba’s is ook goddelijk, het recept vind je hier!

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

1 reactie op “Courgetti met zeewolf en romige paprikasaus”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders