Tosti geitenkaas met gegrilde groenten - Charlie's Kitchen

Tosti geitenkaas met gegrilde groenten

tosti

Ik vond het wel weer eens tijd voor een broodje tijdens de lunch en laat ik nu ook gek zijn op tosti’s! Waar ben ik eigenlijk niet gek op? Mijn vriendin kwam gezellig lunchen en we doken samen de keuken in waar deze tosti geitenkaas met gegrilde groenten ontstond. 

Haal een lekker vers brood bij de bakker en snijd deze in dikke plakken, perfect om even te roosteren en te beleggen met lekkers. Heel simpel een plak kaas met komkommer kan al heerlijk zijn, maar probeer eens iets anders te doen. Wees eens creatief!

tosti

Tosti geitenkaas met gegrilde groenten

Wat heb je nodig:
(voor 1 persoon)

  • 2 goede plakken van een lekker vers bruin brood, ik gebruikte een speltbrood!
  • 1 dunne plak geitenkaas
  • 1 el pittige humus
  • handje gegrilde groenten (uit de vriezer)
  • 1 mespunt boter
  1. Warm het tosti-ijzer op.
  2. Smeer het brood in met de humus.
  3. Beleg daarna met de groenten en geitenkaas.
  4. Leg de broodjes op elkaar en smeer de buitenkant heel licht in met boter.
  5. In het ijzer en huppakee, een overheerlijke verantwoorde tosti!
tosti geitenkaas met gegrilde groenten

Over creatief gesproken, de zoete tosti al een keer geprobeerd? (klik hier) of de tosti met kip en ananas (klik hier).

Liefs,
Charlie’s Kitchen

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Corndog Bake
Avondeten

Corn Dog Bake

shoarmaschotel, ovenschotelbijbel, Janneke Philippi
Avondeten

Shoarmaschotel uit de oven

Gevulde croissant met scrambled eggs
Ontbijt

Croissant gevuld met scrambled egg

1 reactie op “Tosti geitenkaas met gegrilde groenten”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders