Elke dag hetzelfde eten vind ik zo saai. Ik houd ervan om gevarieerd te eten. Dat maakt het ook nog eens een stuk leuker! Deze rijstwafels met geitenkaas en aardbeien klinken waarschijnlijk als een bijzondere combinatie, maar het is lekkerder dan je misschien denkt!

In de praktijk is het vaak zo dat mensen uit gemak hetzelfde nemen voor ontbijt en lunch, maar met het avondeten wel variëren. Niets mis mee hoor,  elke dag een havermoutje als ontbijt, maar er is nog zoveel anders lekkers wat niet moeilijk hoeft te zijn!

Van de lunch maak ik graag een feestje, of het nu thuis is of op het werk. Ik neem mijn eten mee in bakjes en zo kan ik waar dan ook genieten van mijn voedzame snacks of maaltijden! Het oog wil echter ook wat en hoe makkelijk is het om rijstwafels op te fleuren met jouw favoriete topping? Je kan eindeloos variëren met groenten en fruit. Deze rijstwafels met geitenkaas en aardbeien zijn lekker zomers, vrolijk en maken het nog leuker om te eten!

Probeer eens iets anders!

Ik ben van mening dat het goed voor je is als je niet elke dag hetzelfde eet en blijft variëren. Misschien begin je de ene dag met een lekkere boterham besmeerd met Nutella en ga je de andere dag voor een broodje homemade eiersalade. Ik zeg; helemaal prima!

Als je niet genoeg hebt aan rijstwafels voor lunch, kun je het ook gerecht vervangen door wat sneetjes brood. Ik houd ervan om dik te beleggen en smeer dan ook een flinke laag geitenkaas op mijn rijstwafels. Zo geniet ik extra van die zilte kaassmaak in combinatie met het zoete van de aardbei.

Rijstwafels met aardbeien en geitenkaas

Wat heb je nodig:
(voor 1 persoon)

  • 3 rijstwafels
  • 5 aardbeien
  • 3 el zacht smeerbare geitenkaas
  • 1 handje rucola
  • 1 el balsamicostroop
  1. Besmeer de rijstwafels lekker dik met de geitenkaas.
  2. Snijd de aardbeien in plakjes en leg deze op de geitenkaas.
  3. Sluit af met rucola en de balsamicostroop.

Rijstwafels met aardbeien en geitenkaas

Nog meer rijstwafel inspiratie nodig? Klik dan hier!

Liefs,
Charlie’s Kitchen