Rijstwafels met geitenkaas en aardbeien - Charlie's Kitchen

Rijstwafels met geitenkaas en aardbeien

Rijstwafels met aardbeien en geitenkaas

Elke dag hetzelfde eten vind ik zo saai. Ik houd ervan om gevarieerd te eten. Dat maakt het ook nog eens een stuk leuker! Deze rijstwafels met geitenkaas en aardbeien klinken waarschijnlijk als een bijzondere combinatie, maar het is lekkerder dan je misschien denkt!

In de praktijk is het vaak zo dat mensen uit gemak hetzelfde nemen voor ontbijt en lunch, maar met het avondeten wel variëren. Niets mis mee hoor,  elke dag een havermoutje als ontbijt, maar er is nog zoveel anders lekkers wat niet moeilijk hoeft te zijn!

Van de lunch maak ik graag een feestje, of het nu thuis is of op het werk. Ik neem mijn eten mee in bakjes en zo kan ik waar dan ook genieten van mijn voedzame snacks of maaltijden! Het oog wil echter ook wat en hoe makkelijk is het om rijstwafels op te fleuren met jouw favoriete topping? Je kan eindeloos variëren met groenten en fruit. Deze rijstwafels met geitenkaas en aardbeien zijn lekker zomers, vrolijk en maken het nog leuker om te eten!

Probeer eens iets anders!

Ik ben van mening dat het goed voor je is als je niet elke dag hetzelfde eet en blijft variëren. Misschien begin je de ene dag met een lekkere boterham besmeerd met Nutella en ga je de andere dag voor een broodje homemade eiersalade. Ik zeg; helemaal prima!

Als je niet genoeg hebt aan rijstwafels voor lunch, kun je het ook gerecht vervangen door wat sneetjes brood. Ik houd ervan om dik te beleggen en smeer dan ook een flinke laag geitenkaas op mijn rijstwafels. Zo geniet ik extra van die zilte kaassmaak in combinatie met het zoete van de aardbei.

Rijstwafels met aardbeien en geitenkaas

Wat heb je nodig:
(voor 1 persoon)

  • 3 rijstwafels
  • 5 aardbeien
  • 3 el zacht smeerbare geitenkaas
  • 1 handje rucola
  • 1 el balsamicostroop
  1. Besmeer de rijstwafels lekker dik met de geitenkaas.
  2. Snijd de aardbeien in plakjes en leg deze op de geitenkaas.
  3. Sluit af met rucola en de balsamicostroop.

Rijstwafels met aardbeien en geitenkaas

Nog meer rijstwafel inspiratie nodig? Klik dan hier!

Liefs,
Charlie’s Kitchen

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders