fbpx

Rijstwafels met geitenkaas en aardbeien

Rijstwafels met aardbeien en geitenkaas

Elke dag hetzelfde eten vind ik zo saai. Ik houd ervan om gevarieerd te eten. Dat maakt het ook nog eens een stuk leuker! Deze rijstwafels met geitenkaas en aardbeien klinken waarschijnlijk als een bijzondere combinatie, maar het is lekkerder dan je misschien denkt!

In de praktijk is het vaak zo dat mensen uit gemak hetzelfde nemen voor ontbijt en lunch, maar met het avondeten wel variëren. Niets mis mee hoor,  elke dag een havermoutje als ontbijt, maar er is nog zoveel anders lekkers wat niet moeilijk hoeft te zijn!

Van de lunch maak ik graag een feestje, of het nu thuis is of op het werk. Ik neem mijn eten mee in bakjes en zo kan ik waar dan ook genieten van mijn voedzame snacks of maaltijden! Het oog wil echter ook wat en hoe makkelijk is het om rijstwafels op te fleuren met jouw favoriete topping? Je kan eindeloos variëren met groenten en fruit. Deze rijstwafels met geitenkaas en aardbeien zijn lekker zomers, vrolijk en maken het nog leuker om te eten!

Probeer eens iets anders!

Ik ben van mening dat het goed voor je is als je niet elke dag hetzelfde eet en blijft variëren. Misschien begin je de ene dag met een lekkere boterham besmeerd met Nutella en ga je de andere dag voor een broodje homemade eiersalade. Ik zeg; helemaal prima!

Als je niet genoeg hebt aan rijstwafels voor lunch, kun je het ook gerecht vervangen door wat sneetjes brood. Ik houd ervan om dik te beleggen en smeer dan ook een flinke laag geitenkaas op mijn rijstwafels. Zo geniet ik extra van die zilte kaassmaak in combinatie met het zoete van de aardbei.

Rijstwafels met aardbeien en geitenkaas

Wat heb je nodig:
(voor 1 persoon)

 • 3 rijstwafels
 • 5 aardbeien
 • 3 el zacht smeerbare geitenkaas
 • 1 handje rucola
 • 1 el balsamicostroop
 1. Besmeer de rijstwafels lekker dik met de geitenkaas.
 2. Snijd de aardbeien in plakjes en leg deze op de geitenkaas.
 3. Sluit af met rucola en de balsamicostroop.

Rijstwafels met aardbeien en geitenkaas

Nog meer rijstwafel inspiratie nodig? Klik dan hier!

Liefs,
Charlie’s Kitchen

======================================================================

Wil jij ook meer energie maar vooral meer balans, rust in je hoofd en een slank en gezond lichaam?

De #ECHTINBALANS groep van vorig jaar
Herken je dit?
 • Heb jij het gevoel dat je alle ballen moet hooghouden?
 • Heb jij het gevoel dat je geleefd wordt?
 • Voel jij je niet goed genoeg en ben je bang ergens tekort te schieten?
 • Voel jij je met regelmaat moe, futloos of leeg?
 • Heb je vaak negatieve gedachten?
 • Heb je moeite een gezond eetpatroon vast te houden en kies je snel voor makkelijk en minder gezond?
 • Maak je je vaak druk over wat anderen van jou vinden?
Verlang je naar:
 • rust
 • energie
 • balans
 • een gezonde relatie met eten
 • ritme
 • structuur
 • een gezonde dosis aan zelfvertrouwen
En heb je behoefte aan simpele, praktische handvatten die je dagelijks kunt toepassen voor het bovenstaande?
 
Zit je nu hard ja te knikken? YES!
Dan kan ik je helpen met mijn 12-weekse programma volgens de #ECHTINBALANS methode.
 
Wat krijg je allemaal voor 197 euro (normaal 499 euro!!!):
 • 12-weeks programma volgens de #ECHTINBALANS methode
 • Het Charlie’s Kitchen leefstijl boek inclusief 70 recepten voor meer energie en balans!
 • 12 weken lang toegang tot mijn besloten community met gelijkgestemden
 • 12 weken lang dagelijkse coaching van mij (Charlotte) en Naomi
 • Elke dinsdagavond om 20:00 uur een live (online) training (altijd terug te kijken als je er niet bij kunt zijn) plus Q&A
 • Toegang tot meer dan 50 video’s voor meer energie, balans en rust in je hoofd.
 • 2 weken BONUS materiaal

Benieuwd wat oud-deelnemers van mijn programma vinden? Klik dan hier → www.echtinbalans.nl

Is dit wat jij ook graag wilt?

Meld je dan hier aan of klik op de knop hieronder

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
frittata
Avondeten

Zoete aardappel frittata met pit

Lunch

Poké bowl maar dan glutenvrij

Borreltijd

Gezonde chocoladetruffels met pompoen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform