fbpx
Charlie’s Kitchen, boek

HET IS BIJNA ZOVER! MIJN EIGEN KOOKBOEK!

De afgelopen maanden ben ik achter de schermen keihard bezig geweest met mijn droom:
een eigen kookboek uitbrengen. Nu is het bijna zover, nog een paar nachtjes slapen en dan is het boek te koop.

Wil jij ook met gemak gezonde en lekkere recepten op tafel zetten?
Pre-order mijn eerste kookboek dan >>>HIER<<<

Flatbread met kippendij en kaas

Mijn vriendin verraste me helemaal tijdens de lunch met deze Flatbread met buffalo kip en kaas. Toevallig bevind ik me op dit moment ook in een flatbread fase en haal ik ze elke week op de markt. Onwijs lekker!

Hebben jullie dit wel eens gegeten? Ik heb nog geen volkoren versie kunnen vinden, maar ik ga het eerdaags zelf maken en zal dan snel het recept met jullie delen.

Flatbread = platbrood

Flatbread kun je combineren met vanalles en nog wat. Denk aan falafel, curry of een lekkere dip. Maar wist je dat je het ook kunt gebruiken als fast pizza bodem? Dan is de kunst natuurlijk nog om het zo te vullen dat het lekker voedzaam is voor ons en ik kies dan het liefste voor kip. Maar dan wel kippendijen van de markt, van het spit, lekker gekruid en zonder nonsense.

Flatbread met kippendij en kaas

Wat heb je nodig:
(voor 2 personen)

  • 200 gram kippendijvlees
  • 30 ml Franks Hot Sauce
  • 1/2 el azijn
  • 1 teen knoflook of knoflookpoeder
  • 2 el zilvervliesuitjes
  • 2 handjes geraspte oude kaas
  • 1 tl Worcestersauce
  • 2 handen rucola
  • 2 flatbreads
  1. Ik heb kippendijen gehaald op de markt, deze pluk ik en weeg 200 gram vlees af.
  2. Snijd de zilvervliesuitjes fijn en meng dit samen met de Worcestersauce, Franks Hot Sauce, de oude geraspte kaas, azijn en de knoflookpoeder (of pers 1 teen knoflook fijn).
  3. Meng deze saus samen met het vlees van de kippendijen en warm even op in de pan.
  4. Vul de flatbreads met het mengsel en de rucola.
  5. Snijd doormidden en ik zou zeggen: genieten maar!
flatbread
Vergeet mij niet te taggen op social media, ik ben zo benieuwd naar jullie creaties!

Liefs,
Charlie

P.S.: laat ik nu gek zijn op wraps met kip! Ken je dit overheerlijke recept al met de homemade speltwraps?

======================================================================

Wil jij ook meer energie maar vooral meer balans, rust in je hoofd en een slank en gezond lichaam?

De #ECHTINBALANS groep van vorig jaar
Herken je dit?
  • Heb jij het gevoel dat je alle ballen moet hooghouden?
  • Heb jij het gevoel dat je geleefd wordt?
  • Voel jij je niet goed genoeg en ben je bang ergens tekort te schieten?
  • Voel jij je met regelmaat moe, futloos of leeg?
  • Heb je vaak negatieve gedachten?
  • Heb je moeite een gezond eetpatroon vast te houden en kies je snel voor makkelijk en minder gezond?
  • Maak je je vaak druk over wat anderen van jou vinden?
Verlang je naar:
  • rust
  • energie
  • balans
  • een gezonde relatie met eten
  • ritme
  • structuur
  • een gezonde dosis aan zelfvertrouwen
En heb je behoefte aan simpele, praktische handvatten die je dagelijks kunt toepassen voor het bovenstaande?
 
Zit je nu hard ja te knikken? YES!
Dan kan ik je helpen met mijn 12-weekse programma volgens de #ECHTINBALANS methode.
 
Wat krijg je allemaal voor 97 euro (normaal 499 euro!!!):
  • 12-weeks programma volgens de #ECHTINBALANS methode
  • 12 weken lang toegang tot mijn besloten community met gelijkgestemden
  • 12 weken lang dagelijkse coaching van mij (Charlotte) en Naomi
  • Elke dinsdagavond om 20:00 uur een live (online) training (altijd terug te kijken als je er niet bij kunt zijn) plus Q&A
  • Toegang tot meer dan 50 video’s voor meer energie, balans en rust in je hoofd.
  • 2 weken BONUS materiaal

Benieuwd wat oud-deelnemers van mijn programma vinden? Klik dan hier → www.echtinbalans.nl

Is dit wat jij ook graag wilt?

Meld je dan hier aan of klik op de knop hieronder

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Blog

Dear Good Morning belooft een energieke ochtend!

5 redenen om wijn te drinken
Blog

5 redenen om wijn te drinken

Avondeten

Zalm ceviche van The Lemon Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform