Mijn favoriete producten bij Holland & Barrett - Charlie's Kitchen

Mijn favoriete producten bij Holland & Barrett

de Tuinen Probiotica Moisturizer, moisturizer, Holland and Barrett

Na tientallen privé berichtjes is hier dan eindelijk een persoonlijk artikel met mijn favoriete producten van Holland & Barrett! Natuurlijk hebben ze nog veel meer en ik ben echt zo iemand die elke keer iets anders probeert. Ik hou van variatie!

Lief zijn voor je huid

Nadat ik in 2019 behoorlijk ziek ben geweest (lees hier) en veel antibiotica had geslikt was mijn huid geen mooi perzikhuidje meer. Het was droog, had veel geïrriteerde poriën en zag grauw. Een vriendin van mij adviseerde De Tuinen probiotica moisturizer.

Ik ben zo iemand die dan meteen van zo’n merk alles  wil hebben 😁 dus ik nam meteen ook de face wash mee. Staat zo mooi op je badkamerplankje haha! Naast de probiotica moisturizer kun je nog vele andere natuurlijke moisturizer kopen bij Holland & Barrett.

Mijn huid raakte meteen gehydrateerd en kalmeerde weer en kwam daarna langzaam in balans. De moisturizer helpt daarnaast ook om de onrustige grote poriën en  puistjes te bestrijden.

De probiotica, die uit rogge wordt gehaald, helpt de natuurlijke beschermlaag van de huid weer in balans te komen en het vochtgehalte aan te vullen. 

Mijn huid verbeterde zo snel, wat ik daarnaast ook extra ondersteunde met de juiste voeding en voldoende water drinken.

Voed jezelf van binnen en buiten met goede, natuurlijke producten!

Holland and Barrett, reinigingsgel, de Tuinen

Zoals ik al zei: mijn plankje in de badkamer moet er natuurlijk wel in style uitzien, dus van hetzelfde merk kocht ik de De Tuinen  probiotica zachte reinigingsgel. 

Wat ik ontzettend fijn vind is dat deze zachte reinigingsgel licht en zeepvrij is. Het verwijdert onzuiverheden en make-uprestjes met gemak. Je huid is een spons en je grootste orgaan. Juist daarom is het belangrijk een natuurlijke reiniger te gebruiken om je lichaam te geven wat het verdient. Hoe minder “troep” in je lichaam hoe beter!

Kies jij ook voor een natuurlijke gezichtsreiniger?

Probiotica

Na weken antibiotica werd het tijd om mijn darmen even te helpen. Ik was toch al lekker aan het shoppen dus ik kocht de Holland & Barret probiotica extra sterk.

Mijn lichaam kon echt wel wat extra ondersteuning gebruiken. Holland & Barrett  Probiotica is een extra sterke probiotica met 10 miljard levende bacteriën per capsule. Super om je darmflora even te helpen met een probiotica supplement om weer gezond te worden. Ook hier geldt, let op je voeding en water inname 😉

Standaard in huis!

Dan gaan we het nu even hebben over de afdeling food en dan in het bijzonder over de zachte, fijne amandelmeel. Deze mag gewoon niet ontbreken in het bananenbrood met blauwe bessen dat ik regelmatig maak (klik hier voor het recept).
Amandelmeel is ideaal om tarwe- of andere glutenrijke meelsoorten te vervangen. Amandelmeel kopen doe je ook eenvoudig bij Holland & Barrett

Wist je trouwens dat amandelmeel een koolhydraatarm en licht verteerbaar meel vol gezonde vetten en eiwitten is? 

Holland & Barrett, amandelmeel

Wat mag ik volgens jou niet missen bij Holland & Barrett?

Yesss, dit was mijn top 4 favo producten op dit moment en die blijven voorlopig nog wel even. Nu ben ik wel benieuwd naar wat jullie favorieten zijn en wat ik de volgende keer niet vergeten mag mee te nemen! Laat dat weten in een reactie onder deze post.

Liefs,
Charlotte

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders