Pinda chocoladerepen - Charlie's Kitchen

Pinda chocoladerepen

repen

Ben jij nog op zoek naar een lekker vullend tussendoortje voor onderweg of misschien wel thuis? Deze pinda chocoladerepen zijn ontzettend makkelijk te maken en een verantwoorde keuze!

Nuts for peanuts

Ik houd ervan om zoveel mogelijk met mijn eten te variëren en probeer dan ook altijd te experimenteren met mijn tussendoortjes. Zoals jullie weten ben ik dol op bakken en neem ik vaak genoeg een plak bananenbrood mee als snack. Natuurlijk hoef je het niet altijd zelf te bakken. Zo ben ik nog steeds gek op mijn rijstwafel creaties die ik zo nu en dan weer eens op tafel zet.

repen

Deze mueslirepen met pindakaas maakte ik natuurlijk niet alleen voor mijzelf; ik wilde ook aan mijn vrienden laten zien dat het niet moeilijk hoeft te zijn om lekker en gezond te snacken. Ik ben een enorme pindakaaslover zoals jullie weten, al van kleins af aan. Zo nu en dan lepel ik dan ook maar wat graag pindakaas uit de pot!

repen

Pinda chocoladerepen

Wat heb je nodig:
(voor ongeveer 10 tot 12 repen)

  • 175 gr havervlokken
  • 40 gr hazelnoten
  • 4 el honing
  • 100 gr pindakaas
  • 25 gr echte pinda’s
  • 1 el kokosvet (olie)
  • 100-150 gr pure chocolade
  1. Houd je van een wat intensere smaak? Rooster dan de havervlokken en hazelnoten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Verdeel de havervlokken en hazelnoten over een bakplaat en bak ze in ongeveer 10 minuten goudbruin.
  2. Verwarm de pindakaas, honing en het kokosvet in een pan op het vuur.
  3. Doe de havervlokken en hazelnoten in een grote kom, doe het warme mengsel hierbij en hussel tot een plakkerige massa.
  4. Pak 2 cakevormen (of een grote vorm) en beleg deze met bakpapier.
  5. Hak de chocolade in grove stukken en roer deze als laatste door het mengsel.
  6. Giet het mengsel nu in de vormen en druk goed aan.
  7. Zet de bakvormen een nacht in de koelkast. Snijd de dag erna het mengsel in repen en bewaar ze gekoeld.
  8. De repen kan je 3 tot 5 dagen afgesloten bewaren in de koelkast.

pinda choladerepen

Liefs,
Charlie’s Kitchen

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

2 reacties op “Pinda chocoladerepen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders