Koffie proteïne smoothie - Charlie's Kitchen

Koffie proteïne smoothie

Koffie proteïne smoothie

Soms heb ik na een intense workout of een stevige wandeling weleens zin in een lekkere, ijskoude smoothie. Deze koffie proteïne smoothie kwam laatst mooi van pas na een pittige sportsessie. Het was ontzettend warm en ik moest echt even afkoelen.

Goed voor je spieren

Ik zorg er voor dat ik altijd bevroren fruit in huis heb. Altijd handig voor dit soort momenten! Ik gebruik na het sporten meestal een eiwitshake van Orangefit. Deze is 100% natuurlijk, lactose-  en glutenvrij, geschikt voor ieder doel en iedere activiteit. Wil je daar meer over weten, klik dan hier!

Koffie proteïne smoothie
Een heerlijke koffie proteïne smoothie voor na het sporten of zomaar als het warm is!

Eiwitten zijn niet alleen goed voor sporters! Eiwitrijk eten is ontzettend belangrijk voor de opbouw en het behoud van onze spieren. Mocht je niet genoeg eiwitten binnenkrijgen, dan zou eiwitpoeder een optie kunnen bieden.

Koffie proteïne smoothie

Wat heb je nodig:
(voor 1 smoothie)

 • 200 ml water
 • 1 scoop Orangefit
 • 1 bevroren banaan
 • 50 ml Alpro kokosmelk
 • 1 zakje oploskoffie
 • 1 el pindakaas
 1. Alles in de blender en blenden maar!
 2. Wil je jouw smoothie extra koud? Voeg dan wat ijsblokjes toe en blend deze mee. Wees er wel zeker van dat jouw blender dit aan kan.

Koffie proteïne smoothie

Liefs,
Charlie’s Kitchen

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Mexicaanse bietenwrap
Avondeten

Mexicaanse bietenwraps vega of niet!

Corndog Bake
Avondeten

Corn Dog Bake

shoarmaschotel, ovenschotelbijbel, Janneke Philippi
Avondeten

Shoarmaschotel uit de oven

4 reacties op “Koffie proteïne smoothie”

 1. Avatar
  Tessa Kennedy

  Welk merk kokosmelk gebruik je dan? En kan die eiwitpoeder ook als je door ziekte juist moet aankomen?

 2. Avatar
  Tessa Kennedy

  Welk merk kokosmelk gebruik je en kan die eiwitpoeder ook als je door ziekte moet aankomen?

 3. Pingback: Mango fruitsoep met granola - Charlie's Kitchen

 4. Pingback: Mocktail met yoghurt en fruit - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders