Subtropische smoothie met papaya - Charlie's Kitchen

Subtropische smoothie met papaya

suptropisch

Van gekkigheid weet je soms niet meer wat voor naam je moet bedenken, maar ik vond ‘subtropische smoothie’ bij deze smoothie met papaya wel gepast.

Smoothie met papaya

Je leest het inderdaad goed, in deze smoothie zit papaya. Te verkrijgen bij de toko of bij een goede groenteboer. Zo kwam ik terecht bij Kropsla in Alkmaar, die heeft werkelijk alles! Ik word zo gelukkig van een winkel vol verse groenten, fruit en homemade maaltijden. Na het proeven van deze smoothie moest ik hem thuis wel namaken, deze is ZO lekker!

 

suptropisch

Het is half augustus en de regen tikt keihard tegen mijn ramen terwijl ik dit aan het typen ben, maar ik geef jullie toch het recept van deze hele mooie zomerse smoothie. Wanneer die zomerse dag dan ook gaat komen…😎

Wat heb je nodig:
(voor 2 personen)

  • 2 handen worteltjes uit de vriezer (je kan ze ook zelf vers heel even licht koken)
  • 1 papaya
  • 1 cm gember
  • 1/2 avocado
  • 1 banaan

Optioneel: 2 el mulberries of 2 verse zachte dadels.

suptropisch

Doe alles samen in de blender en laat goed doordraaien totdat het een mooie gladde smoothie is!

Wist je dat de papaya ook wel de vrucht van het langer leven wordt genoemd? De vrucht is langwerpig en lijkt een beetje op een meloen. Papaya is bijna het hele jaar verkrijgbaar omdat het geïmporteerd wordt uit onder andere Pakistan, Indonesië, India etcetera.

Het is goed tegen spijsverteringsklachten, heeft een detox effect, werkt ontstekingsremmend, zit vol antioxidanten en vitamine C. Dus doe een keer gek, ga naar de markt of toko en probeer deze bijzonder lekkere subtropische vrucht eens!

Heb je de smaak te pakken van smoothies? Probeer deze kokossmoothie dan ook eens.

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

1 reactie op “Subtropische smoothie met papaya”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders