"Green up your morning" smoothiebowl! - Charlie's Kitchen

“Green up your morning” smoothiebowl!

Deze groene smoothiebowl met Green Juice staat zo op tafel en geeft je een energieboost! Zoals jullie weten ben ik getrouwd met ‘groene koffie’. Wat? Lees maar snel verder!

Green up Your Day met deze smoothiebowl!

Wat heb je nodig?
(voor 2 personen)

  • 150 gram boerenkool
  • 1 banaan
  • 250 gram mangoblokjes uit de vriezer
  • 4 el havermout
  • 300 ml plantaardige melk (ik gebruikte havermelk)
  • 1 tl Green Juice Poeder

Toppings naar keuze!

  1. Gooi alle ingrediënten, behalve je toppings, in de blender en draai ze tot een mooie gladde massa.
  2. Schenk de smoothie in een mooie kom en versier je bowl met de toppings.
  3. Eet met een lepel, zo maak je meer enzymen aan en heb je een betere opname.

 

smoothiebowl, Green Juice

Superfoodies Green Juice

Dit is een compleet voedingsmiddel dat je echt gaat helpen bij een geweldige en vooral energieke start van de dag! Het bevat meer dan 26 voedzame ingrediënten en is helemaal vrij van kunstmatige stoffen.

Het maakt probiotica, vitamine C, antioxidanten, spirulina/chlorella en green supplementen overbodig. Het zit er allemaal in. Ik ben verbaasd, hoe kan ik dit product nog nooit hebben gezien terwijl het zoveel gezondheidsvoordelen heeft? Ik schreef er een blog over, klik hier

Ik ben absoluut fan en merk zoveel verschil in mijn lichaam. Je hoeft slechts een theelepel te gebruiken en met dit recept is het al helemaal easy peasy. Ik ben enthousiast!

Liefs,
Charlotte

PS Een andere smoothie proberen? Deze is ook superlekker!

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

1 reactie op ““Green up your morning” smoothiebowl!”

  1. Pingback: Amandelmelk smoothie, groen en gezond! - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders