Deze groene smoothiebowl met Green Juice staat zo op tafel en geeft je een energieboost! Zoals jullie weten ben ik getrouwd met ‘groene koffie’. Wat? Lees maar snel verder!

Green up Your Day met deze smoothiebowl!

Wat heb je nodig?
(voor 2 personen)

  • 150 gram boerenkool
  • 1 banaan
  • 250 gram mangoblokjes uit de vriezer
  • 4 el havermout
  • 300 ml plantaardige melk (ik gebruikte havermelk)
  • 1 tl Green Juice Poeder

Toppings naar keuze!

  1. Gooi alle ingrediënten, behalve je toppings, in de blender en draai ze tot een mooie gladde massa.
  2. Schenk de smoothie in een mooie kom en versier je bowl met de toppings.
  3. Eet met een lepel, zo maak je meer enzymen aan en heb je een betere opname.

smoothiebowl, Green Juice
Deze groene smoothiebowl is zo klaar en ook nog eens hartstikke gezond!

Superfoodies Green Juice

Dit is een compleet voedingsmiddel dat je echt gaat helpen bij een geweldige en vooral energieke start van de dag! Het bevat meer dan 26 voedzame ingrediënten en is helemaal vrij van kunstmatige stoffen.

Het maakt probiotica, vitamine C, antioxidanten, spirulina/chlorella en green supplementen overbodig. Het zit er allemaal in. Ik ben verbaasd, hoe kan ik dit product nog nooit hebben gezien terwijl het zoveel gezondheidsvoordelen heeft? Ik schreef er een blog over, klik hier

Ik ben absoluut fan en merk zoveel verschil in mijn lichaam. Je hoeft slechts een theelepel te gebruiken en met dit recept is het al helemaal easy peasy. Ik ben enthousiast!

Liefs,
Charlotte

PS Een andere smoothie proberen? Deze is ook superlekker!