Dromen najagen met Martijn Meeuwis

In de serie Dromen najagen met… vandaag Martijn Meeuwis. Martijn wil met zijn platform 100.000 mensen inspireren om de volgende stap te maken in hun persoonlijke groei. Dit kan zijn op het gebied van voeding, beweging, slaap, meditatie, mindset en geluk of natuurlijk allemaal.

Om zijn droom na te jagen heeft Martijn het platform Jouw persoonlijke groei opgericht. Hij deelt hier zijn eigen ervaringen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in persoonlijke blogs, schrijft reviews over de meest inspirerende documentaires, heeft een mooi overzicht van de beste podcasts, tipt je welke boeken je zou moeten lezen en heeft een agenda met de allerbeste events.

Dromen najagen met Martijn Meeuwis, Dromen najagen met…, Martijn Meeuwis, jouw persoonlijke groei

Martijn ken ik privé al een paar jaar via een gezamenlijke vriend en ook op het gebied van business weten we elkaar goed te vinden. In het begin spraken we al gelijk veel over Charlie’s Kitchen en ik merkte zijn passie voor voeding en sport. Voeding en sport zijn voor hem de basis geweest van zijn “bewuste” persoonlijke groei.

Thuis

Martijn is de vriend, geregistreerd partner zoals dat officieel heet, van Anouk en trotse papa van Tess. De komst van hun mooie dochter en ook de weg daar naartoe hebben de kersverse papa en mama veel bewuster gemaakt.

Na een verdrietige ervaring, namelijk een miskraam, waren ze nog zekerder dat ze samen een kindje wilden. Martijn en Anouk hebben alles op alles gezet om de beste versie van zichzelf te worden en ik heb ze op het gebied van voeding toen kunnen ondersteunen.

Door het bewuste leven dat hij nu leidt mag je Martijn zeker een “fit daddy” noemen.

Dromen najagen met Martijn Meeuwis, Dromen najagen met…, Martijn Meeuwis, jouw persoonlijke groei

Sport

Een fitte papa voor Tess zijn gaat natuurlijk niet vanzelf. Martijn doet 3 à 4 keer per week aan crossfit en probeert op de overige “rustdagen” altijd ontspannen te wandelen of te fietsen. 

Met vallen en opstaan heeft hij geleerd dat de ontspanmomenten minimaal net zo belangrijk zijn als de sportmomenten. Tegenwoordig plant hij de ontspanmomenten als eerste in en vervolgens zijn crossfit workouts. Zo is dit mooi in balans en blijft hij progressie maken.

Zijn drive?

Zijn drive in het sporten zie je terug in de moeite die hij steekt om zijn droom na te jagen; een online platform voor zelfontwikkeling. In enkele maanden tijd heeft hij een volledig platform gebouwd en nemen de bezoekers elke maand exponentieel toe.

Ik twijfel er geen moment over dat Martijn zijn dromen gaat verwezenlijken. Alleen gaat het in de praktijk niet altijd zo snel als dat hij zelf graag zou willen. We hebben hier regelmatig inspirerende gesprekken over.

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw persoonlijke groei?

Martijn heeft een inspirerend e-book geschreven waarin hij je meeneemt in zijn eigen persoonlijke ontwikkelingen. Zowel de positieve- als de leermomenten van de afgelopen jaren beschrijft hij. Ook hier komen de thema’s voeding, beweging en sport, slaap, meditatie, mindset en geluk aan bod en krijg je de tools om ook groei te ervaren.

In het e-book deelt hij meer dan 50 praktische tips zodat ook jij de volgende stap kan maken.

Je kan het e-book “De volgende stap in jouw persoonlijke groei” hier gratis downloaden.

Mocht je naar aanleiding van dit artikel vragen hebben aan Martijn dan kan je hem altijd een berichtje sturen.

Liefs,
Charlotte

PS Nog meer lezen over een aantal inspirerende mensen? Klik dan hier of hier.

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Download nu mijn gratis maaltijdplanner!

Ik vind lekker en gevarieerd eten belangrijk. Toch vind ik het best een uitdaging om dat in alle drukte “vol te houden”. Maar met mijn maaltijdpanner is dat een eitje!

Download deze nu gratis en krijg een persoonlijke video van mij cadeau waarin ik je uitleg hoe je het beste kunt werken met de maaltijdplanner.

En je ontvangt dan ook nog eens wekelijks een nieuwsbrief met tips, recepten en persoonlijke verhalen.

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches