In de serie Dromen najagen met… vandaag Martijn Meeuwis. Martijn wil met zijn platform 100.000 mensen inspireren om de volgende stap te maken in hun persoonlijke groei. Dit kan zijn op het gebied van voeding, beweging, slaap, meditatie, mindset en geluk of natuurlijk allemaal.

Om zijn droom na te jagen heeft Martijn het platform Jouw persoonlijke groei opgericht. Hij deelt hier zijn eigen ervaringen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in persoonlijke blogs, schrijft reviews over de meest inspirerende documentaires, heeft een mooi overzicht van de beste podcasts, tipt je welke boeken je zou moeten lezen en heeft een agenda met de allerbeste events.

Dromen najagen met Martijn Meeuwis, Dromen najagen met…, Martijn Meeuwis, jouw persoonlijke groei

Martijn ken ik privé al een paar jaar via een gezamenlijke vriend en ook op het gebied van business weten we elkaar goed te vinden. In het begin spraken we al gelijk veel over Charlie’s Kitchen en ik merkte zijn passie voor voeding en sport. Voeding en sport zijn voor hem de basis geweest van zijn “bewuste” persoonlijke groei.

Thuis

Martijn is de vriend, geregistreerd partner zoals dat officieel heet, van Anouk en trotse papa van Tess. De komst van hun mooie dochter en ook de weg daar naartoe hebben de kersverse papa en mama veel bewuster gemaakt.

Na een verdrietige ervaring, namelijk een miskraam, waren ze nog zekerder dat ze samen een kindje wilden. Martijn en Anouk hebben alles op alles gezet om de beste versie van zichzelf te worden en ik heb ze op het gebied van voeding toen kunnen ondersteunen.

Door het bewuste leven dat hij nu leidt mag je Martijn zeker een “fit daddy” noemen.

Dromen najagen met Martijn Meeuwis, Dromen najagen met…, Martijn Meeuwis, jouw persoonlijke groei

Sport

Een fitte papa voor Tess zijn gaat natuurlijk niet vanzelf. Martijn doet 3 à 4 keer per week aan crossfit en probeert op de overige “rustdagen” altijd ontspannen te wandelen of te fietsen. 

Met vallen en opstaan heeft hij geleerd dat de ontspanmomenten minimaal net zo belangrijk zijn als de sportmomenten. Tegenwoordig plant hij de ontspanmomenten als eerste in en vervolgens zijn crossfit workouts. Zo is dit mooi in balans en blijft hij progressie maken.

Zijn drive?

Zijn drive in het sporten zie je terug in de moeite die hij steekt om zijn droom na te jagen; een online platform voor zelfontwikkeling. In enkele maanden tijd heeft hij een volledig platform gebouwd en nemen de bezoekers elke maand exponentieel toe.

Ik twijfel er geen moment over dat Martijn zijn dromen gaat verwezenlijken. Alleen gaat het in de praktijk niet altijd zo snel als dat hij zelf graag zou willen. We hebben hier regelmatig inspirerende gesprekken over.

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw persoonlijke groei?

Martijn heeft een inspirerend e-book geschreven waarin hij je meeneemt in zijn eigen persoonlijke ontwikkelingen. Zowel de positieve- als de leermomenten van de afgelopen jaren beschrijft hij. Ook hier komen de thema’s voeding, beweging en sport, slaap, meditatie, mindset en geluk aan bod en krijg je de tools om ook groei te ervaren.

In het e-book deelt hij meer dan 50 praktische tips zodat ook jij de volgende stap kan maken.

Je kan het e-book “De volgende stap in jouw persoonlijke groei” hier gratis downloaden.

Mocht je naar aanleiding van dit artikel vragen hebben aan Martijn dan kan je hem altijd een berichtje sturen.

Liefs,
Charlotte

PS Nog meer lezen over een aantal inspirerende mensen? Klik dan hier of hier.