Sinds ruim een maand gebruik ik dagelijks Superfoodies Green Juice en ik ben enorme fan!

Ik heb al jaren een gezond eetpatroon, slik supplementen en voel mij gezond en fit. Toch maakte de Superfoodies Green Juice het verschil en werd dit mijn nieuwe ‘koffie’ in de ochtend!

Tijdens mijn 12-weekse online programma ‘Energiek en #echtinbalans’ hebben wij het onder andere over koffie. Ik coach al zo’n 2 jaar vele vrouwen en het valt mij elke keer weer op hoeveel mensen dagelijks een grote hoeveelheid koffie drinken. Je bespeelt daarmee je lichaam met energie die er eigenlijk niet is. Je hebt steeds weer koffie nodig om nieuwe energie te krijgen of om te kunnen focussen.

In mijn optiek hebben wij gezonde voeding nodig die ons voorziet van energie. Ik voelde mij al energiek en fit, maar sinds een maand gebruik ik de Superfoodies Green Juice die ik tijdens een event in een goodiebag kreeg. Ik oordeel nooit direct over iets en vond het wel interessant. Eerst zelf proberen en dan kijken of het bij je past en of het misschien anderen kan helpen!

Super powerrr!!!

Wat een verrassend product is dit. Ik had na 2 weken een nog betere stoelgang, een mooiere huid maar vooral constante energie. Geen energiepiek, maar gedurende de hele dag energie. Als ik deze voordelen met mijn gezonde leven al heb, wat doet het dan voor iedereen die nog zoekende is naar een gezonde leefstijl die voor hun werkt?

Wat is Super Green?

Superfoodies Green Juice is een compleet voedingsmiddel dat je echt gaat helpen bij een geweldige en vooral energieke start van de dag! Het bevat meer dan 26 voedzame ingrediënten en is helemaal vrij van kunstmatige stoffen.

Green Juice maakt probiotica, vitamine C, antioxidanten, spirulina/chlorella en greens supplementen overbodig. Het zit er allemaal in. Ik ben verbaasd, hoe kan ik dit product nog nooit hebben gezien terwijl het zoveel gezondheidsvoordelen heeft?

Deze geweldige positieve effecten kan het hebben op je lichaam

 • Een gezonde darmflora;
 • Het versterkt de werking van de lever en het ontgift;
 • Het brengt de mannelijke & vrouwelijke geslachtshormonen in balans;
 • Daarnaast heeft het positieve invloed op het schildklierhormoon;
 • Het versterkt het immuunsysteem & anti-infectie, -schimmel, -bacterie (of ontstekingen);
 • De werking van de maag en spijsvertering verbetert;
 • Het zorgt voor een betere bloedcirculatie;
 • En het zorgt ook nog eens voor een mooiere, maar vooral ook gezonde huid.
Superfoodies, green juice, gezond, koffie, energiek leven, #echtinbalans

Niemand heeft zin om 8 verschillende pillen per dag te slikken of verschillende poedertjes samen te voegen in een smoothie. Dit product is gemakkelijk en dat vind ik echt super.

Hoe makkelijk wil je het hebben?
1. Pak een glas water.
2. Roer er 1 tl Superfoodies Green Juice doorheen.

Lekker in een smoothie!

Ik ben zo enthousiast, iedereen zou dit op het aanrecht moeten hebben staan. Dit is veel goedkoper dan al die Nespresso-bakjes of die energiedrankjes die je nu nodig hebt om de dag te ‘overleven’. Ik heb even gerekend en voor 59 cent per dag heb jij je dagelijkse superpower en leef je echt!

Mijn missie is om jullie te helpen naar een energiek leven #echtinbalans!

Probeer deze Superfoodies Green Juice en laat mij weten wat het voor jou heeft gedaan. Ik ben ervan overtuigd dat het iedereen gaat helpen. Zo overtuigd zelfs dat ik dit deel vanuit mijn ervaring en dat ik de Superfoodies Green Juice ga toevoegen aan mijn #echtinbalans box.

UPDATE

Ik kreeg bij mijn laatste bestelling een nieuwe pot met daarin het verbeterde recept. Dit is er veranderd:

 1. Er zitten méér groentes en superfoods in, waardoor de voedingswaarden VEEL hoger zijn geworden.
 2. Een multivitamine hoef je daarom niet meer te nemen als je Green Juice neemt en daarnaast ook groente en fruit eet, oftewel een gezond voedingspatroon #echtinbalans! Stevia is er uit.
 3. Green Juice is nu biologisch gecertificeerd.
 4. De probiotica hoeveelheid is verdubbeld.
 5. Gember en Kurkuma zijn toegevoegd.
 6. Er zitten nu nog meer vezels in, dus extra goed voor de stoelgang!
 7. Er zijn spijsverteringsenzymen toegevoegd voor betere opneembaarheid dus meer energie!
 8. Nauwelijks zoetstof.


Dit zit er in (vergelijking met boerenkool):

 • 6 keer meer vitamine C dan in boerenkool
 • 3 keer meer vitamine B9
 • 3 keer meer calcium
 • 7 keer meer magnesium
 • 3 keer meer fosfor
 • 8 keer meer zink
 • 17 keer meer vezels
 • 18 keer meer ijzer dan in boerenkool
 • Green Juice is rijk aan vitamine B12 (zit niet in boerenkool)

Bestellen doe je door op de groene button te klikken of hier