Elke dag Superfoodies Green Juice! - Charlie's Kitchen

Elke dag Superfoodies Green Juice!

Sinds een tijdje (inmiddels dik 2 jaar) gebruik ik dagelijks Superfoodies Green Juice en ik ben enorme fan!
Ik heb al jaren een gezond eetpatroon, slik supplementen en voel mij gezond en fit. Toch maakte de Superfoodies Green Juice het verschil en werd dit mijn nieuwe ‘koffie’ in de ochtend!

Ik coach al zo’n 4 jaar vele vrouwen en het valt mij elke keer weer op hoeveel mensen dagelijks een grote hoeveelheid koffie drinken. Je bespeelt daarmee je lichaam met energie die er eigenlijk niet is. Je hebt steeds weer koffie nodig om nieuwe energie te krijgen of om te kunnen focussen.

In mijn optiek hebben wij gezonde voeding nodig die ons voorziet van energie. Ik voelde mij al energiek en fit, maar sinds een tijdje gebruik ik de Superfoodies Green Juice die ik tijdens een event in een goodiebag kreeg. Ik oordeel nooit direct over iets en vond het wel interessant. Eerst zelf proberen en dan kijken of het bij je past en of het misschien anderen kan helpen!

Super powerrr!!!

Wat een verrassend product is dit. Ik had na 2 weken een nog betere stoelgang, een mooiere huid maar vooral constante energie. Geen energiepiek, maar gedurende de hele dag energie. Als ik deze voordelen met mijn gezonde leven al heb, wat doet het dan voor iedereen die nog zoekende is naar een gezonde leefstijl die voor hun werkt?

Wat is Super Green?

Superfoodies Green Juice is een compleet voedingsmiddel dat je echt gaat helpen bij een geweldige en vooral energieke start van de dag! Het bevat meer dan 26 voedzame ingrediënten en is helemaal vrij van kunstmatige stoffen.

Green Juice maakt probiotica, vitamine C, antioxidanten, spirulina/chlorella en greens supplementen overbodig. Het zit er allemaal in. Ik ben verbaasd, hoe kan ik dit product nog nooit hebben gezien terwijl het zoveel gezondheidsvoordelen heeft?

Deze geweldige positieve effecten kan het hebben op je lichaam

 • Een gezonde darmflora;
 • Het versterkt de werking van de lever en het ontgift;
 • Het brengt de mannelijke & vrouwelijke geslachtshormonen in balans;
 • Daarnaast heeft het positieve invloed op het schildklierhormoon;
 • Het versterkt het immuunsysteem & anti-infectie, -schimmel, -bacterie (of ontstekingen);
 • De werking van de maag en spijsvertering verbetert;
 • Het zorgt voor een betere bloedcirculatie;
 • En het zorgt ook nog eens voor een mooiere, maar vooral ook gezonde huid.

Hoe makkelijk wil je het hebben?
1. Pak een glas water.
2. Roer er 1 tl Superfoodies Green Juice doorheen.

Ook erg lekker in een in een smoothie, havermout papje of bananenbrood. 

HIER vindt je Green Juice recept inspiratie!

Ik ben zo enthousiast, iedereen zou dit op het aanrecht moeten hebben staan. Dit is veel goedkoper dan al die Nespresso-bakjes of die energiedrankjes die je nu nodig hebt om de dag te ‘overleven’. Ik heb even gerekend en voor 59 cent per dag heb jij je dagelijkse superpower en leef je echt!

Mijn missie is om jullie te helpen naar een energiek leven #echtinbalans!

Probeer deze Superfoodies Green Juice en laat mij weten wat het voor jou heeft gedaan. Ik ben ervan overtuigd dat het iedereen gaat helpen. 

UPDATE

Ik kreeg bij mijn laatste bestelling een nieuwe pot met daarin het verbeterde recept. Dit is er veranderd:

 1. Er zitten méér groentes en superfoods in, waardoor de voedingswaarden VEEL hoger zijn geworden.
 2. Een multivitamine hoef je daarom niet meer te nemen als je Green Juice neemt en daarnaast ook groente en fruit eet, oftewel een gezond voedingspatroon #echtinbalans! Stevia is er uit.
 3. Green Juice is nu biologisch gecertificeerd.
 4. De probiotica hoeveelheid is verdubbeld.
 5. Gember en Kurkuma zijn toegevoegd.
 6. Er zitten nu nog meer vezels in, dus extra goed voor de stoelgang!
 7. Er zijn spijsverteringsenzymen toegevoegd voor betere opneembaarheid dus meer energie!
 8. Nauwelijks zoetstof.

Dit zit er in (vergelijking met boerenkool):

 • 6 keer meer vitamine C dan in boerenkool
 • 3 keer meer vitamine B9
 • 3 keer meer calcium
 • 7 keer meer magnesium
 • 3 keer meer fosfor
 • 8 keer meer zink
 • 17 keer meer vezels
 • 18 keer meer ijzer dan in boerenkool
 • Green Juice is rijk aan vitamine B12 (zit niet in boerenkool)

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

24 reacties op “Elke dag Superfoodies Green Juice!”

 1. Avatar

  pfff had het willen uitproberen maar 2 potjes voor 65 euro is niet te betalen voor de gewone man. Erg jammer dat gezond eten ook altijd zo duur moet zijn, waarom is dit toch.
  Groetjes Carla

  1. Avatar

   Hi Carla,

   Gezond eten is niet duur. Niet voedzaam eten oftewel geproduceerd en slecht voor je lichaam is goedkoop 😉
   De vraag is wat is een gezond lichaam en energiek je waard. Wat levert het je op?

   Green juice is slechts 69 cent per dag. Waar geef je nu 69 aan uit (of meer) waar jen switch kan maken?
   Daarbij is starten bij de basis; een gezond eetpatroon nog veel belangrijker dan Green juice. 500 gram groenten per dag en dit haal ik meestal bij de Lidle of op de markt. Ik hou van budget shoppen :D!

   Energieke groet 😀

 2. Pingback: Superfoodies Green Juice energie-smoothie! - Charlie's Kitchen

 3. Pingback: Green Juice bananenmousse - Charlie's Kitchen

 4. Pingback: Groene smoothie met spinazie - Charlie's Kitchen

 5. Pingback: "Green up your morning" smoothiebowl! - Charlie's Kitchen

 6. Pingback: Skinny Green Smoothie - Charlie's Kitchen

 7. Pingback: Vegetarische groene wraps - Charlie's Kitchen

 8. Pingback: Havermoutpap met appel en Green Juice - Charlie's Kitchen

 9. Pingback: Glutenvrije vegan chocolade muffins - Charlie's Kitchen

 10. Pingback: Green Juice energie smoothie met mango - Charlie's Kitchen

 11. Pingback: Overnight oats met frambozen en mango - Charlie's Kitchen

 12. Pingback: Zoete groene smoothiebowl met kokosyoghurt - Charlie's Kitchen

 13. Pingback: Quinoa salade met kikkererwten - Charlie's Kitchen

 14. Pingback: Recepten met de green juice • lislovescooking

 15. Pingback: Superfoodies Green Juice • lislovescooking

 16. Pingback: VITAILY, IN 4 SLOKKEN WATER EEN GEZONDER LEVEN! - #ECHTINBALANS

 17. Avatar

  Green juice is bij mij een standaard in de keuken en in mijn ochtendritueel. Ik doe het ook in mijn smoothies en maak er regelmatig lekkere recepten mee.

 18. Avatar

  Hallo Charlotte,

  Bedankt voor je persoonlijke en inspirerende artikel over jouw ervaringen met Superfoodies Green Juice. Als orthomoleculair therapeut herken ik het belang van natuurlijke supplementen voor een gezonde levensstijl. Jouw ervaringen met de verbeterde stoelgang, huid en energieniveau zijn bijzonder relevant.

  In mijn praktijk merk ik dat supplementen zoals Green Juice, in combinatie met een evenwichtig dieet, een positief effect kunnen hebben op de gezondheid. Jouw artikel is een prachtige bevestiging van deze benadering.

  Nogmaals dank voor het delen van je ervaring. Ik kijk uit naar meer van je gezonde tips en recepten!

  Vriendelijke groeten,
  Martijn Meeuwis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders