Dromen najagen met Kim Rietvink - Charlie's Kitchen

Dromen najagen met Kim Rietvink

Kim Rietvink, mijn girlboss vriendin en trotse onderneemster, deelt vandaag haar reis met jullie. Van sporten naar de horeca, sales en uiteindelijk een eigen business. Laat je inspireren door Kim!

Altijd ondernemend

Al van jongs af aan is Kim een ondernemend type, was ze altijd bezig en sportte veel: turnen, tennis, volleybal. Ze is met haar volleybalteam zelfs een keer tweede van Nederland geworden.

Vanaf haar 16e werkte ze in de horeca en had al jaren in haar hoofd dat ze psychologie wilde gaan studeren. Mensen helpen en begrijpen, dat was de gedachte hierachter. Toen ze echter 1 proefcollege volgde op de UVA was ze uit het veld geslagen. Dit was niet wat ze écht wilde, of toch wel? Toevallig kwam er informatie van de Hogere Hotelschool voorbij en vanaf dat moment was ze verkocht. Ze wilde het mensen naar de zin maken, advies geven en ze vooral laten genieten.

Nadat Kim de Hogere Hotelschool in Maastricht had afgerond, heeft ze jarenlang in de evenementenwereld gewerkt. Toffe, mooie feesten organiseren en ervoor zorgen dat mensen de dag of avond van hun leven konden beleven, daar genoot ze echt van.

“Ik genoot van de blije gezichten, tevreden mensen en vond het tof dat ik op deze manier kon bijdragen aan meer plezier en geluk in de wereld.”

Vraag en het wordt gegeven

Uiteindelijk maakte Kim dan de switch naar de sales wereld. Fijn dichtbij huis, meer kunnen verdienen en meer uitdaging hebben! Want Kim dacht; als ik rijk ben, dan ben ik gelukkig. Misschien ken je de uitspraak ‘vraag en het wordt gegeven’ wel, want wat Kim vroeg, dat kreeg ze ook: dichterbij huis, meer geld en meer uitdaging. De omgeving waarin zij zat, paste echter totaal niet bij haar. 

“Ik raakte mezelf volledig kwijt. Ik werd steeds dikker en elke dag ging ik gestresst naar mijn werk.” 

Gelukkig besefte Kim al snel dat het zo niet langer kon en besloot ze te gaan investeren in haar persoonlijke ontwikkeling. Doordat ze zichzelf liet coachen ging het al snel goed met haar fysieke gezondheid. In twee jaar tijd viel ze in totaal 20 kilo af en deed ze er alles aan om op de juiste manier te denken, ademen, trainen en eten. Hoe inspirerend is dat? 20 kilo!

Kim Rietvink, onderneemster, coaching, spirituele
Kim Rietvink en Charlotte… een tof duo!

Burn-out

Kim negeerde alles stress en signalen van haar lichaam en belandde in december 2016 thuis met een dikke vette burn-out. Een jaar lang worstelde ze met woede- en paniekaanvallen, volgde ze verschillende programma’s en opleidingen om er uiteindelijk supersterk uit te komen.  Dat was ook het moment dat ze besloot, dit nooit meer

“Ik ga mijn hart volgen en start mijn eigen bedrijf!”  

Ze volgde coachopleidingen en -trajecten. Van loopbaancoaching, lifecoaching, transformatiecoaching, voeding, ademhaling tot aan spirituele retreats, filosofische-, business- en ondernemerstrajecten. Alles weten en beheersen, alles zelf proberen zodat je ook uit ervaring spreekt.

Kim experimenteert eerst met wat werkt. Ze gebruik dus niet alleen maar kennis uit boeken, maar doorleefde ervaringen die zij inzet om spirituele vrouwen te helpen om ook te knallen met hun business en te kunnen genieten van hun leven. 

Kim Rietvink, onderneemster, coach, spirituele

Tijd voor wat vragen aan Kim!

Waar ken je Charlie van? 

Ik ken Charlotte via mijn man Marc en had haar een paar keer ontmoet. Toen ze de workshop ‘Dromen najagen’ organiseerde dacht ik: hier wil ik heen!

Enerzijds omdat ik heel graag mijn eigen dromen na wilde jagen en benieuwd was naar de workshop. Anderzijds omdat Charlotte echt een voorbeeld voor me was. Ze deed het gewoon, ondernemen, zichtbaar zijn, er vol voor gaan. Dat wilde ik ook! Als ik iets heb geleerd, is het dat je je moet omringen met mensen die je inspireren. So I did. 

Wat is je missie?

Ik coach spirituele vrouwen die willen knallen met hun business. Het is mijn missie om de heldin in vrouwen te laten ontwaken en ze vervolgens te begeleiden in hun eigen levensavontuur naar het leven en de business waar ze van dromen. Ik geloof erin dat als dit lukt, burn-out een onbekend begrip wordt in Nederland en dat is echt waar ik naar streef. 

Wat zijn de drie mooiste lessen die jij hebt gehad met betrekking tot ondernemen?

Mooie vraag. Als ik iets heb geleerd dan is het wel:

  1. GEEF NOOIT OP! Je kunt simpelweg niet falen als je nooit opgeeft. Misschien lukt het een eerste keer niet op de manier waarop je dacht dat het zou werken, maar als je doorgaat en andere manieren zoekt, bereik je hoe dan ook je doel. 
  2. Omring je met mensen die je motiveren, die geloven in jouw dromen en die je verder willen helpen. Wetenschappelijk gezien is dat ook handig omdat je brein gedrag spiegelt van anderen (en jij dus dat gedrag overneemt); anderzijds helpt het je voor je eigen motivatie, je eigen drive en je eigen groei. Samen ga je gewoon veel sneller én het is leuker. 
  3. Investeer in jezelf om te leren ondernemen. Ik zie superveel vrouwen die een business willen runnen, die inhoudelijke opleiding na inhoudelijke opleiding volgen, maar vervolgens niets van de grond krijgen omdat ze óf niet durven, of omdat ze niet de ondernemers-skills hebben. Dan weet je zoveel over de inhoud, maar nog niet hoe je een business kunt runnen. Kortom: als je echt wilt knallen met je business, ga aan de slag met een businesscoach. 

Oké, mag ik nog een 4e…?

  1. Zorg voor een stevige fundering: qua voeding, training en rust. Het leven is vaak al topsport en als ondernemer moet je écht stevig in je schoenen staan omdat je je hoofd boven het maaiveld uitsteekt. Als je echt gelukkig en vrij wilt leven van je business, komt daar veel meer bij kijken dan alleen maar financiële vrijheid. Je moet jezelf de juiste brandstof geven, je energie hooghouden, je hoofd rustig en elke dag het beste van jezelf kunnen geven. 
Waar ben je meest trots op?

Ik ben er het meest trots op dat ik de sprong gewaagd heb om voor mezelf te beginnen en dat ik binnen een jaar al mijn eigen loon verdien. Daarbij vind ik het supertof dat ik elke dag kan doen wat ik het liefste doe, dat ik kan werken waar ik wil en met wie ik dat wil.

Welk product wil je het liefste voorstellen aan mijn volgers omdat ze deze echt niet mogen missen?

Ben jij klaar met de wirwar aan ideeën in je hoofd? Zie je door de bomen het bos niet meer en verlang je naar meer FOCUS?

Het is een van de belangrijkste redenen waarom vrouwen door mij gecoacht willen worden: ze hebben geen focus. Het lukt ze niet om prioriteiten te stellen en staan daardoor op t punt om de handdoek in de ring te gooien. En laat een van mijn super krachten nou focus creëren zijn!

Ik ben hier op aarde om het geloof te herstellen, om je te laten zien dat je jouw leven kunt creëren met het universum en je alles aan kunt trekken waar je naar verlangt. Daarom bied ik deze focus workshop voor echt een MINI INVESTERING aan, recht vanuit mijn hart, met al mijn licht en liefde, om maximaal bij te kunnen dragen aan jouw vrijheid!

Ik ga je op een hele fijne en praktische manier leren hoe ook jij meer focus aan kunt brengen in je leven en in je business.

De wet van aantrekking werkt zo dat jij aantrekt, wat je uitzend. Én, waar je op focust, groeit. Ik weet als geen ander hoe de kracht van focus werkt.

Zo lukte het me eerder al om 20kg af te vallen, te herstellen van mijn burnout en inmiddels lekker te kunnen leven van mijn eigen succesvolle coachpraktijk als spiritueel businesscoach.

De Heldinnen die ik coach behalen bizar toffe resultaten:

 💖 Mieke zette 7000 euro om in 3 maanden, kreeg meer energie en ging weer ondernemen vanuit haar hart

💖Margreet haar vuurtje was gedoofd, maar vond dat weer terug en ze organiseerde haar eerste succesvolle betaalde challenges!

💖Laura vond haar plezier terug, wilde binnen 3 maanden 1000 euro verdienen en ze had het binnen anderhalve maand

💖Hyacintha geloofde niet zo in focus, maar toen ze tóch ging experimenteren, zette binnen 2 weken ruim 8000 euro om!

En zo kan ik nog wel even doorgaan, maar je moet het zelf ervaren, jij moet het zelf doen!

Realiseer jezelf: Informatie zonder implementatie leidt tot frustratie! Daarom gaan we tijdens de workshop op zondag 4 augustus zorgen dat jij jouw Aantrekkingsplan op 1 A4 helder hebt! 🥳

De mini investering is slechts 47,- excl. BTW 🚀🚀🚀 Er waren 18 tickets, maar 6 zijn er al weg, nog maar 12 over dus!

Wees er snel bij want vol = vol!

Aanmelden https://kimrietvink.nl/product/focusworkshop/

Als geld en de mening van anderen er niet toe doen, wat zou je dan echt nog willen doen in het leven?

Als geld en de mening van anderen er niet toe doen, dan organiseer ik, naast mijn 1-op-1-coaching, verschillende retreats en events in Nederland en op Curaçao. Ik wil een combinatie bieden van business en spiritualiteit, keihard knallen met gebruik van je gevoel en eens per jaar ook een lekkere reset week waarin je volle bak kunt genieten van jezelf, het leven en fijne, gelijkgestemde mensen om je heen. 

Meer weten over Kim, klik hier!

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders