Ontbijt crumble met abrikozen - Charlie's Kitchen

Ontbijt crumble met abrikozen

Laten we de week maar goed beginnen met een van de allerlekkerste ontbijtjes die ik tot nu toe heb gemaakt. Totaal verrast door deze ontbijt crumble met abrikozen, lekker fris en zoet en goed vullend. Energie voor de hele ochtend!

Mealprep en maak een gezonde leefstijl makkelijk!

Vind je het lastig om gevarieerd te eten zodat je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt?
Ik snap het, zo was ik vroeger ook en deze woorden hoor ik vaak tijdens de coach-sessies als voedingsdeskundige.
Ik hou van makkelijk, snel en praktisch. Deze overheerlijke ontbijt crumble met abrikozen bereid ik vaak op zondag en dan maak ik een dubbele portie. Zo kan ik elke dag een portie uit de koelkast pakken, lekker handig!

Warm is deze EXTRA lekker, maar koud, als ik onderweg ben, smul ik er ook van. Dus, waar wacht je op?

ontbijt crumble met abrikozen, crumble, abrikozen

Ontbijt crumble met abrikozen

Wat heb je nodig:
(voor 2 personen)

 • 3 abrikozen
 • 12 frambozen
 • 1 appel
 • 2 el sinaasappelsap
 • 75 gram havermout
 • 50 gram amandelmeel
 • 1 el geraspte kokos
 • 2 el honing
 • 2 el kokosolie, gesmolten

 1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
 2. Was het fruit af. Schil de appel en snijd de appel en abrikozen in stukjes. Meng in een ovenschaal met de frambozen en het sinaasappelsap.
 3. Maak de crumble door de overige ingrediënten met de hand in een bakje te mengen tot er kleine kruimels ontstaan. Schep over het fruitmengsel en zet voor 20 minuten in de oven totdat de bovenkant licht krokant is.
 4. Je kunt zien of de crumble al gaar is als de toplaag goudbruin is. Laat even afkoelen voordat je gaat eten; het fruit is gloeiend heet namelijk 😉

Ziet er niet alleen lekker uit toch? Het is ook lekker!

Weet je dat granola voor door je yoghurt of kwark ook heel makkelijk zelf te maken is? Probeer deze maar eens.

Liefs,
#TEAMCHARLIE

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders