Heel Nederland staat op zijn kop en alle drogisten worden leeggetrokken vanwege het griepvirus.
Ik deel vandaag acht tips die je kunt inzetten om je te beschermen tegen een (griep)virus!

GRIEPMIEP

Ben jij ook bang een (griep)virus te krijgen? Dan is het belangrijk dat je weet wat jij kunt doen om jezelf te beschermen. Ik (Charlotte) weet als voedingskundige als geen ander hoe ons prachtige lichaam werkt. Ik zie het dan ook als mijn missie om het jullie zo makkelijk mogelijk uit te leggen. Zodat jij makkelijk dingen kunt toepassen om jouw lichaam optimaal te laten functioneren!

Review van het #echtinbalans-programma

Ik denk dat we allemaal begrijpen dat het te maken heeft met je immuunsysteem. We hebben allemaal legers aan soldaatjes in ons lichaam die elke dag keihard vechten tegen dingen die niet in ons lichaam horen. Zo vechten ze ook tegen het virus. Maar deze soldaten hebben het in deze tijd best zwaar. Vergeleken met vroeger moeten zij veel vaker en langer strijden omdat ze niet meer de juiste ‘oer’voeding krijgen. Want op een lege maag kun je niet strijden en vechten, toch?

Deze kanjers van soldaten in ons lichaam, die ons elke dag willen beschermen, verdienen de juiste voeding. Popeye had ook geen spierballen zonder spinazie!

griep, griepvirus, 8 tips, tips, beschermen, bescherming

Nu we begrijpen dat deze soldaatjes in ons lichaam keihard vechten voor onze gezondheid, is het tijd om ze te belonen met wat zij nodig hebben om ons echt te kunnen beschermen! Daarom deel ik vandaag acht tips die je iedere dag kunt inzetten tijdens het (griep)virus seizoen.

8 tips om jezelf dagelijks te beschermen tegen een (griep)virus

  1. Eet 3 stuks fruit per dag. 1 appel is één stuk fruit; een hand blauwe bessen is één stuk fruit. Dus neem je hand als maatvorm!
  2. Eet 500 gram groenten.
  3. Drink 2 liter water.
  4. Neem 1 theelepel Green Juice.
  5. Neem 2000 milligram gebufferde vitamine C (merk Vitakruid).
  6. Gebruik Omega 3 met vitamine D.
  7. Zorg dat je zink binnenkrijgt. Dit geeft je immuunsysteem echt een zetje. Een goede tip is om dagelijks 1 eetlepel lijnzaad of hennepzaad toe te voegen aan je eten. En een leuk weetje: je kunt ook oesters gaan slurpen!
  8. Vitamine B optimaliseert het functioneren van je stofwisseling. Samen met magnesium is dit extra krachtig. Gebruik dagelijks 1 zakje Metarelax en los dit op in water.

Alles start bij energie!

Nog een extra leuk weetje: deze week is namelijk mijn gratis energie-challenge weer begonnen en jij kunt meedoen. Je krijgt vijf video’s om jou te helpen bij het verhogen van jouw energieniveau.

Helemaal GRATIS, hoe tof is dat? 

Opgeven kan via de volgende link: https://www.echtinbalans.nl/energie-challenge

Ik weet als geen ander hoe het is om je dagelijks moe, futloos en leeggezogen te voelen. Jarenlang struggelde ik met vermoeidheid en snapte niet waarom anderen wel altijd de energie hadden om van alles te doen. Totdat ik een coach in handen nam, een opleiding volgde tot voedingsdeskundige en als cadeau een burn-out kreeg. Al mijn kennis en ervaring zorgt er nu voor dat ik dagelijks bruis van de energie en ik gun jou dat ook!

GEEF JE HIER OP VOOR DE GRATIS ENERGIE-CHALLENGE