8 tips om je te beschermen tegen een (griep)virus - Charlie's Kitchen

8 tips om je te beschermen tegen een (griep)virus

Griepvirus_ziek

Heel Nederland staat op zijn kop en alle drogisten worden leeggetrokken vanwege het griepvirus.
Ik deel vandaag acht tips die je kunt inzetten om je te beschermen tegen een (griep)virus!

GRIEPMIEP

Ben jij ook bang een (griep)virus te krijgen? Dan is het belangrijk dat je weet wat jij kunt doen om jezelf te beschermen. Ik (Charlotte) weet als voedingskundige als geen ander hoe ons prachtige lichaam werkt. Ik zie het dan ook als mijn missie om het jullie zo makkelijk mogelijk uit te leggen. Zodat jij makkelijk dingen kunt toepassen om jouw lichaam optimaal te laten functioneren!

Review van het #echtinbalans-programma

Ik denk dat we allemaal begrijpen dat het te maken heeft met je immuunsysteem. We hebben allemaal legers aan soldaatjes in ons lichaam die elke dag keihard vechten tegen dingen die niet in ons lichaam horen. Zo vechten ze ook tegen het virus. Maar deze soldaten hebben het in deze tijd best zwaar. Vergeleken met vroeger moeten zij veel vaker en langer strijden omdat ze niet meer de juiste ‘oer’voeding krijgen. Want op een lege maag kun je niet strijden en vechten, toch?

Deze kanjers van soldaten in ons lichaam, die ons elke dag willen beschermen, verdienen de juiste voeding. Popeye had ook geen spierballen zonder spinazie!

griep, griepvirus, 8 tips, tips, beschermen, bescherming

Nu we begrijpen dat deze soldaatjes in ons lichaam keihard vechten voor onze gezondheid, is het tijd om ze te belonen met wat zij nodig hebben om ons echt te kunnen beschermen! Daarom deel ik vandaag acht tips die je iedere dag kunt inzetten tijdens het (griep)virus seizoen.

8 tips om jezelf dagelijks te beschermen tegen een (griep)virus

  1. Eet 3 stuks fruit per dag. 1 appel is één stuk fruit; een hand blauwe bessen is één stuk fruit. Dus neem je hand als maatvorm!
  2. Eet 500 gram groenten.
  3. Drink 2 liter water.
  4. Neem 1 theelepel Green Juice.
  5. Neem 2000 milligram gebufferde vitamine C (merk Vitakruid).
  6. Gebruik Omega 3 met vitamine D.
  7. Zorg dat je zink binnenkrijgt. Dit geeft je immuunsysteem echt een zetje. Een goede tip is om dagelijks 1 eetlepel lijnzaad of hennepzaad toe te voegen aan je eten. En een leuk weetje: je kunt ook oesters gaan slurpen!
  8. Vitamine B optimaliseert het functioneren van je stofwisseling. Samen met magnesium is dit extra krachtig. Gebruik dagelijks 1 zakje Metarelax en los dit op in water.

Alles start bij energie!

Nog een extra leuk weetje: deze week is namelijk mijn gratis energie-challenge weer begonnen en jij kunt meedoen. Je krijgt vijf video’s om jou te helpen bij het verhogen van jouw energieniveau.

Helemaal GRATIS, hoe tof is dat? 

Opgeven kan via de volgende link: https://www.echtinbalans.nl/energie-challenge

Ik weet als geen ander hoe het is om je dagelijks moe, futloos en leeggezogen te voelen. Jarenlang struggelde ik met vermoeidheid en snapte niet waarom anderen wel altijd de energie hadden om van alles te doen. Totdat ik een coach in handen nam, een opleiding volgde tot voedingsdeskundige en als cadeau een burn-out kreeg. Al mijn kennis en ervaring zorgt er nu voor dat ik dagelijks bruis van de energie en ik gun jou dat ook!

GEEF JE HIER OP VOOR DE GRATIS ENERGIE-CHALLENGE

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Mexicaanse bietenwrap
Avondeten

Mexicaanse bietenwraps vega of niet!

Corndog Bake
Avondeten

Corn Dog Bake

shoarmaschotel, ovenschotelbijbel, Janneke Philippi
Avondeten

Shoarmaschotel uit de oven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders