De voordelen van Arctic Blue visolie supplementen - Charlie's Kitchen

De voordelen van Arctic Blue visolie supplementen

Omega 3 is ontzettend belangrijk voor onze gezondheid. Ik leg je uit welke gezondheidsvoordelen deze Arctic Blue visolie heeft, waar je op moet letten bij het kopen van dit supplement en welke ik elke dag gebruik. 

Ik ben benieuwd of jullie vis eten en zo ja, hoe vaak je dat eet. Zelf eet ik ongeveer twee keer per week vette vis. Hebben jullie wel eens gehoord van essentiële vetten? Ons lichaam kan deze vetten namelijk zelf niet aanmaken, dus je moet er zelf voor zorgen dat je dit binnenkrijgt vanuit je voeding.

WAAR IS OMEGA 3 GOED VOOR?

 1. Het verbeteren van de gezondheid van ons hart
 2. Het werkt bloeddrukverlagend
 3. Ondersteunt de mentale gezondheid (het kan depressie verminderen)
 4. Verlaagt de kans op teveel levervet
 5. Goed voor onze botten
 6. Het ondersteunt de ontwikkeling van de hersenen
 7. Goed voor onze hormoonhuishouding/vruchtbaarheid
 8. Speelt een belangrijke rol tijdens onze vetverbranding
 9. Helpt je naar een gezonde huid
Arctic Blue visolie, Omega 3, visolie
De Arctic Blue visolie met Omega 3 en vitamine D draagt bij aan een goede gezondheid.

Niet alleen vette vis bevat omega 3, maar ook

 • Zalm
 • Walnoten
 • Lijnzaad
 • Chiazaad
 • Makreel
 • Sardientjes
 • Anjovis

Als we omega 3-vetten eens onder de loep nemen, zien we verschillende vormen waaronder EPA, dat ontstekingen in het lichaam tegengaat. Daarnaast zien we ook DHA, dat belangrijk is voor de hersenontwikkeling. Bij ALA komt er energie vrij in het lichaam. 

Omega 3 visolie supplementen komen in verschillende vormen: natuurlijk of bewerkt. De bewerkte vorm is niet goed opneembaar voor het lichaam.
De beste manier is natuurlijk via de natuurlijke manier, door een echt stukje vis te eten. Maar ons lichaam heeft dagelijks voldoende nodig.

Visolie van Arctic Blue verhoogt mijn energieniveau.

Ik gebruik dan zelf ook dagelijks de Artic Blue’s Visolie. Deze olie is extreem schoon door het gebruik van de Arctische wilde vis. Wat voor mij persoonlijk belangrijk is, is dat ze het MSC keurmerk bevatten (duurzaam), dat het betaalbaar is en dat ik geen vis oprispingen heb. 

De vloeibare Arctic Blue olie uit de fles smaakt echt heerlijk, bevat een hoge dosering à 480 mg DHA + 340 mg EPA (vergelijkbaar met een halve haring). Wat ik een groot voordeel vind is dat ze er ook vitamine D in hebben verwerkt, een essentiële vitamine voor onze botten en ons energieniveau.

Het smaakt naar citroen en sinaasappel, ik lepel hem zo naar binnen. Een tip: neem die lepel olie altijd na de maaltijd voor 100% opname!

Ik gun jullie ook deze gezondheid en energie! Daarom krijgen jullie met de kortingscode ECHTINBALANS 15% korting (houden wij Hollanders van). Klik op de blauwe knop om te bestellen of klik hier.

Liefs,
Charlotte

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders