Omega 3 is ontzettend belangrijk voor onze gezondheid. Ik leg je uit welke gezondheidsvoordelen deze Arctic Blue visolie heeft, waar je op moet letten bij het kopen van dit supplement en welke ik elke dag gebruik. 

Ik ben benieuwd of jullie vis eten en zo ja, hoe vaak je dat eet. Zelf eet ik ongeveer twee keer per week vette vis. Hebben jullie wel eens gehoord van essentiële vetten? Ons lichaam kan deze vetten namelijk zelf niet aanmaken, dus je moet er zelf voor zorgen dat je dit binnenkrijgt vanuit je voeding.

WAAR IS OMEGA 3 GOED VOOR?

 1. Het verbeteren van de gezondheid van ons hart
 2. Het werkt bloeddrukverlagend
 3. Ondersteunt de mentale gezondheid (het kan depressie verminderen)
 4. Verlaagt de kans op teveel levervet
 5. Goed voor onze botten
 6. Het ondersteunt de ontwikkeling van de hersenen
 7. Goed voor onze hormoonhuishouding/vruchtbaarheid
 8. Speelt een belangrijke rol tijdens onze vetverbranding
 9. Helpt je naar een gezonde huid
Arctic Blue visolie, Omega 3, visolie
De Arctic Blue visolie met Omega 3 en vitamine D draagt bij aan een goede gezondheid.

Niet alleen vette vis bevat omega 3, maar ook

 • Zalm
 • Walnoten
 • Lijnzaad
 • Chiazaad
 • Makreel
 • Sardientjes
 • Anjovis

Als we omega 3-vetten eens onder de loep nemen, zien we verschillende vormen waaronder EPA, dat ontstekingen in het lichaam tegengaat. Daarnaast zien we ook DHA, dat belangrijk is voor de hersenontwikkeling. Bij ALA komt er energie vrij in het lichaam. 

Omega 3 visolie supplementen komen in verschillende vormen: natuurlijk of bewerkt. De bewerkte vorm is niet goed opneembaar voor het lichaam.
De beste manier is natuurlijk via de natuurlijke manier, door een echt stukje vis te eten. Maar ons lichaam heeft dagelijks voldoende nodig.

Visolie van Arctic Blue verhoogt mijn energieniveau.

Ik gebruik dan zelf ook dagelijks de Artic Blue’s Visolie. Deze olie is extreem schoon door het gebruik van de Arctische wilde vis. Wat voor mij persoonlijk belangrijk is, is dat ze het MSC keurmerk bevatten (duurzaam), dat het betaalbaar is en dat ik geen vis oprispingen heb. 

De vloeibare Arctic Blue olie uit de fles smaakt echt heerlijk, bevat een hoge dosering à 480 mg DHA + 340 mg EPA (vergelijkbaar met een halve haring). Wat ik een groot voordeel vind is dat ze er ook vitamine D in hebben verwerkt, een essentiële vitamine voor onze botten en ons energieniveau.

Het smaakt naar citroen en sinaasappel, ik lepel hem zo naar binnen. Een tip: neem die lepel olie altijd na de maaltijd voor 100% opname!

Ik gun jullie ook deze gezondheid en energie! Daarom krijgen jullie met de kortingscode ECHTINBALANS 15% korting (houden wij Hollanders van). Klik op de blauwe knop om te bestellen of klik hier.

Liefs,
Charlotte