Happinez organiseert iedere eerste zondag van de maand een Sunday Session met een inspirerende spreker. Een moment van bezinning en je lekker laten onderdompelen in de wereld van Happinez. Deze eerste zondag van maart brengt Happinez mij samen met een bekende, namelijk: Michael Pilarczyk.

Trust the timing of your life

“Trust the timing of your life” staat er op het notitieboekje dat klaarligt op mijn stoel. Ik grinnik, dit is wel heel toepasselijk. Ik zit ook met een reden op dit event. Het kwam niet voor niets op mijn pad. Ik ben namelijk erg ziek geweest de laatste vier weken en mijn geloof en moed zakte een beetje in mijn schoenen. Oude overtuigingen en patronen kwamen naar boven. Gelukkig was ik mij er bewust van en weet ik wat ik moet doen om weer te flowen.

Flowen: in de juiste energie met lef en moed ondernemen.

De mensen die mij al een tijdje volgen, weten dat ik al meer dan drie jaar bij Michael Pilarczyk kom. Ik krijg dan ook vaak de vraag; waarom ga je nog elke keer?

Vanmiddag zat ik naar hem te kijken en weer vielen er puzzelstukjes op zijn plek. Ik had twee jaar nodig om te begrijpen wat hij allemaal zei. Ik hoorde alles, ik dacht het te begrijpen maar begreep het niet. Echt begrijpen is als je het gaat leven. Ik hoor hem nu en begrijp hem nu. Ik hang aan zijn lippen. Elk woord schrijf ik mee. En bij al zijn uitspraken voel ik enthousiasme of JA JA JA, zo is het!!! Of ik rol mijn ogen, kijk naar boven en denk: alles valt weer op zijn plek.

Happinez, Maximum Potential, Michael Pilarczyk, Sunday Session

Vandaag op een prachtige locatie in Amsterdam een sessie over manifesteren. Het manifesteren van jouw dromen of doelen. Waar begint manifesteren eigenlijk mee? Ik deel vandaag mijn notities van dit magische event met jullie!

Wat moet er zijn om te manifesteren?

  1. Een wens
  2. Een brandend verlangen
  3. Een intentie (van het verlangen)
  4. Het besluit nemen. Het besluit dat je het echt gaat doen!
  5. Bereid zijn de rekening te betalen

Ben jij bereid de prijs te betalen om bij jouw doel te komen? Om jouw droom waar te maken of misschien wel om jouw mooiste leven te leven. Onthoud dat bij elke keuze verlies hoort, maar de winst is vele malen groter!

Daarbij werkt de Wet van Aantrekkingskracht dus alleen als je in beweging bent. Stilzitten en alleen maar dromen brengt je nergens. Je moet wel gaan doen!

Dit mooie bord heb ik zelf geknipt en geplakt. Op dagen dat ik het even niet meer weet of mij onzeker voel, kijk ik omhoog en zie ik al deze fantastische mensen met wie ik al heb mogen samenwerken en die nu een deel uitmaken van mijn leven.

I CAN DO THIS!

Mooie uitspraken van Michael;

“Je kunt het pas worden als je het al bent”

“Alles wat je kunt bedenken, kun je waarmaken”

“Je kunt pas winnen als je een winnaar bent”

Twee jaar terug schreef ik tijdens Maximum Potential, het event van Michael, op dat ik:
1. de leukste foodblogger van Nederland wilde worden;
2. een Charlie’s Kitchen boek wilde uitbrengen.
Afgelopen jaar won ik de Foodblog Award 2019. De prijsuitreiking was naast het Van der Valk Hotel, waar ik tijdens Michaels event deze droom opschreef.

Bizar hé? Maar zo werkt het echt.

Ik maakte een moodboard, nam een video op waarom MIJN boek het verschil gaat maken en ging zo uitgeverijen en investeerders langs om hen te overtuigen van mijn droom. Mijn eigen boek. Veel mensen keken mij gek aan, de meeste uitgeverijen konden überhaupt mijn energie al niet aan en mensen om mij heen zeiden dingen als: moet je dat nou wel doen? Er zijn al zoveel boeken… etcetera.

Happinez, Maximum Potential, Michael Pilarczyk, Sunday Session

En het is ECHT WAAR, mijn boek komt september 2020 uit. En ik heb besloten dat ik binnen drie jaar 125.000 boeken ga verkopen en daarbij het best verkochte kookboek ga hebben.

Terug naar de Sunday Session

De reden dat mensen iets niet bereiken, is omdat ze het niet echt willen. Veel mensen vinden alles teveel moeite. Alleen als je echt, ECHT wilt, ben je bereid keuzes te maken en er alles voor te doen.

“Als je in het leven niet kiest, krijg je wat er is overgebleven.”
Maak jij tijd vrij om na te denken over wat je echt wilt en welke keuzes je hiervoor hebt te maken?

Michael sluit af met drie hele mooie vragen:
1. Wie ben je?
2. Wat wil ik uit het leven halen?
3. Wat kan ik bijdragen aan de rest?

👉 Als we dit allemaal zouden doen, zouden we een veel mooiere wereld hebben.

Happinez, Maximum Potential, Michael Pilarczyk, Sunday Session
Na de sessie liepen wij door de Haarlemmerstraat en kwam de zon weer door. Meteen op een bankje gaan zitten en even bewust genieten van dit mooie cadeautje!
Happinez, Maximum Potential, Michael Pilarczyk, Sunday Session

Tijdens de Happinez Sunday Sessions van Michael kregen we van hem zijn nieuwe boek. Zoals jullie weten, lees ik al zijn boeken. En meer dan één keer! Ik schreef een blog over: “Zes boeken die jouw leven veranderen”.

Ik ben druk bezig met mijn webshop zodat jullie eerdaags al mijn favoriete events en boeken daar kunnen aanschaffen. Voor nu wil ik je doorverwijzen naar de website van Michael: https://www.michaelpilarczyk.nl/. Koop zijn boeken en bezoek Maximum Potential. Het is magisch. Het is geweldig. Het is LIFE CHANGING. Wie weet zie ik je in april!

En Michael, dankjewel ❤️

Liefs,
Charlotte