Happinez Sunday Sessions met Michael Pilarczyk - Charlie's Kitchen

Happinez Sunday Sessions met Michael Pilarczyk

Happinez organiseert iedere eerste zondag van de maand een Sunday Session met een inspirerende spreker. Een moment van bezinning en je lekker laten onderdompelen in de wereld van Happinez. Deze eerste zondag van maart brengt Happinez mij samen met een bekende, namelijk: Michael Pilarczyk.

Trust the timing of your life

“Trust the timing of your life” staat er op het notitieboekje dat klaarligt op mijn stoel. Ik grinnik, dit is wel heel toepasselijk. Ik zit ook met een reden op dit event. Het kwam niet voor niets op mijn pad. Ik ben namelijk erg ziek geweest de laatste vier weken en mijn geloof en moed zakte een beetje in mijn schoenen. Oude overtuigingen en patronen kwamen naar boven. Gelukkig was ik mij er bewust van en weet ik wat ik moet doen om weer te flowen.

Flowen: in de juiste energie met lef en moed ondernemen.

De mensen die mij al een tijdje volgen, weten dat ik al meer dan drie jaar bij Michael Pilarczyk kom. Ik krijg dan ook vaak de vraag; waarom ga je nog elke keer?

Vanmiddag zat ik naar hem te kijken en weer vielen er puzzelstukjes op zijn plek. Ik had twee jaar nodig om te begrijpen wat hij allemaal zei. Ik hoorde alles, ik dacht het te begrijpen maar begreep het niet. Echt begrijpen is als je het gaat leven. Ik hoor hem nu en begrijp hem nu. Ik hang aan zijn lippen. Elk woord schrijf ik mee. En bij al zijn uitspraken voel ik enthousiasme of JA JA JA, zo is het!!! Of ik rol mijn ogen, kijk naar boven en denk: alles valt weer op zijn plek.

Happinez, Maximum Potential, Michael Pilarczyk, Sunday Session

Vandaag op een prachtige locatie in Amsterdam een sessie over manifesteren. Het manifesteren van jouw dromen of doelen. Waar begint manifesteren eigenlijk mee? Ik deel vandaag mijn notities van dit magische event met jullie!

Wat moet er zijn om te manifesteren?

  1. Een wens
  2. Een brandend verlangen
  3. Een intentie (van het verlangen)
  4. Het besluit nemen. Het besluit dat je het echt gaat doen!
  5. Bereid zijn de rekening te betalen

Ben jij bereid de prijs te betalen om bij jouw doel te komen? Om jouw droom waar te maken of misschien wel om jouw mooiste leven te leven. Onthoud dat bij elke keuze verlies hoort, maar de winst is vele malen groter!

Daarbij werkt de Wet van Aantrekkingskracht dus alleen als je in beweging bent. Stilzitten en alleen maar dromen brengt je nergens. Je moet wel gaan doen!

Dit mooie bord heb ik zelf geknipt en geplakt. Op dagen dat ik het even niet meer weet of mij onzeker voel, kijk ik omhoog en zie ik al deze fantastische mensen met wie ik al heb mogen samenwerken en die nu een deel uitmaken van mijn leven.

I CAN DO THIS!

Mooie uitspraken van Michael;

“Je kunt het pas worden als je het al bent”

“Alles wat je kunt bedenken, kun je waarmaken”

“Je kunt pas winnen als je een winnaar bent”

Twee jaar terug schreef ik tijdens Maximum Potential, het event van Michael, op dat ik:
1. de leukste foodblogger van Nederland wilde worden;
2. een Charlie’s Kitchen boek wilde uitbrengen.
Afgelopen jaar won ik de Foodblog Award 2019. De prijsuitreiking was naast het Van der Valk Hotel, waar ik tijdens Michaels event deze droom opschreef.

Bizar hé? Maar zo werkt het echt.

Ik maakte een moodboard, nam een video op waarom MIJN boek het verschil gaat maken en ging zo uitgeverijen en investeerders langs om hen te overtuigen van mijn droom. Mijn eigen boek. Veel mensen keken mij gek aan, de meeste uitgeverijen konden überhaupt mijn energie al niet aan en mensen om mij heen zeiden dingen als: moet je dat nou wel doen? Er zijn al zoveel boeken… etcetera.

Happinez, Maximum Potential, Michael Pilarczyk, Sunday Session

En het is ECHT WAAR, mijn boek komt september 2020 uit. En ik heb besloten dat ik binnen drie jaar 125.000 boeken ga verkopen en daarbij het best verkochte kookboek ga hebben.

Terug naar de Sunday Session

De reden dat mensen iets niet bereiken, is omdat ze het niet echt willen. Veel mensen vinden alles teveel moeite. Alleen als je echt, ECHT wilt, ben je bereid keuzes te maken en er alles voor te doen.

“Als je in het leven niet kiest, krijg je wat er is overgebleven.”
Maak jij tijd vrij om na te denken over wat je echt wilt en welke keuzes je hiervoor hebt te maken?

Michael sluit af met drie hele mooie vragen:
1. Wie ben je?
2. Wat wil ik uit het leven halen?
3. Wat kan ik bijdragen aan de rest?

👉 Als we dit allemaal zouden doen, zouden we een veel mooiere wereld hebben.

Happinez, Maximum Potential, Michael Pilarczyk, Sunday Session
Na de sessie liepen wij door de Haarlemmerstraat en kwam de zon weer door. Meteen op een bankje gaan zitten en even bewust genieten van dit mooie cadeautje!
Happinez, Maximum Potential, Michael Pilarczyk, Sunday Session

Tijdens de Happinez Sunday Sessions van Michael kregen we van hem zijn nieuwe boek. Zoals jullie weten, lees ik al zijn boeken. En meer dan één keer! Ik schreef een blog over: “Zes boeken die jouw leven veranderen”.

Ik ben druk bezig met mijn webshop zodat jullie eerdaags al mijn favoriete events en boeken daar kunnen aanschaffen. Voor nu wil ik je doorverwijzen naar de website van Michael: https://www.michaelpilarczyk.nl/. Koop zijn boeken en bezoek Maximum Potential. Het is magisch. Het is geweldig. Het is LIFE CHANGING. Wie weet zie ik je in april!

En Michael, dankjewel ❤️

Liefs,
Charlotte

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Mexicaanse bietenwrap
Avondeten

Mexicaanse bietenwraps vega of niet!

Corndog Bake
Avondeten

Corn Dog Bake

shoarmaschotel, ovenschotelbijbel, Janneke Philippi
Avondeten

Shoarmaschotel uit de oven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders