Zomerse energie smoothie met perzik en nectarine - Charlie's Kitchen

Zomerse energie smoothie met perzik en nectarine

smoothie, zomers, zomerse, energie

Met warme dagen vind ik het heerlijk om de dag voedzaam te starten zodat ik tot de lunch lekker voorzien ben van ENERGIE. Deze zomerse energie smoothie met perzik en nectarine is makkelijk te maken en ontzettend lekker!

Lekker van eigen bodem!

Ik roep altijd tegen al mijn cliënten uit mijn “Voor altijd energiek en slank programma: eet seizoensgebonden. Zo krijg je betere vitamines binnen het scheelt ook zeker in kosten!

Vandaag de perzik en de nectarine in het zonnetje. Heerlijke zachte sappige vruchten die lekker zoet kunnen zijn, maar vooral super voor je immuunsysteem!

Zowel de perzik als de nectarine is rijk aan vitamine C, wat bijdraagt aan je weerstand, meer energie en een mooiere huid. Ook zijn ze beide rijk aan vezels, goed voor je darmwand. Een gezonde darmwand is een gezonde opname van je voedingsstoffen, dus super belangrijk als je meer ENERGIE wil!

Wist je dat ik een energie-challenge heb waarin jij leert hoe je je energieniveau kan verhogen? Neem maar eens een kijkje HIER – dit is onwijs leuk om te doen! En die extra energie mag je jezelf zeker gunnen!

smoothie, zomers, zomerse, energie

Dan nu het energieke recept!

Wat heb je nodig:
(voor 1 persoon)

➡️ Dus ECHT allemaal opdrinken 😉

 • 1 rijpe perzik
 • 1 rijpe nectarine
 • 1 hand bevroren mangostukjes
 • 5 blokjes bevroren avocado (of een halve verse)
 • 3 (of 5) blaadjes verse basilicum
 • 1 schep eiwitpoeder – (deze van Orangefit is een goede)
 • 200-300 ml water
 • 1/2 courgette, geschild
 • 1 el poepzaadjes (bestel HIER met de kortingscode CHARLIESKITCHEN)

Optioneel: het is ontzettend belangrijk om bij elke maaltijd voldoende eiwitten binnen te krijgen. Nu gebruik ik het liefst Orangefit eiwitpoeder want deze is helemaal natuurlijk zonder meuk. Maar natuurlijk is yoghurt of kwark (250 ml) ook een optie. Zelf vind ik dit niet lekker smaken. Maar probeer vooral uit wat voor jou werkt 🤗

 1. Doe het water, de mangostukjes, verse basilicum, de nectarine, de perzik, geschilde halve courgette, avocado en het eiwitpoeder in de blender. Blend tot een glad mengsel.
 2. Maak de smoothie af met de poepzaadjes. Goed erdoorheen roeren zodat je gaat kauwen op je smoothie 😉 = natuurlijke energie systeem een boost geven!

Geniet ervan!

Nog meer smoothies? Deze is ook super lekker!

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Mexicaanse bietenwrap
Avondeten

Mexicaanse bietenwraps vega of niet!

Corndog Bake
Avondeten

Corn Dog Bake

shoarmaschotel, ovenschotelbijbel, Janneke Philippi
Avondeten

Shoarmaschotel uit de oven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders