Simpele eiwrap met zalm en tomaat - Charlie's Kitchen

Simpele eiwrap met zalm en tomaat

eiwrap, zalm, tomaat

Met deze simpele lunch voed je jouw lichaam op de juiste manier en ben je ook nog eens intens aan het genieten! Deze simpele eiwrap met zalm is rijk aan nieuwe energie en zorgt voor een verzadigd gevoel.

Omega is super belangrijk!

Wist jij dat we allemaal veel te weinig omega 3 binnenkrijgen en dat iedereen dit nodig heeft als basis supplement? 

Als voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut help ik dagelijks mijn cliënten toe naar een goed werkend lichaam. Dit draagt bij aan meer energie, een plattere buik en een gezonde huid. 

Je kan er voor kiezen om je omega los te kopen, dit kan je HIER doen (kortingscode: echtinbalans).

Zelf gebruik ik dagelijks de supplementen van Vitaily. Alles wat je nodig hebt aan basis in 1 zakje, hoe makkelijk wil je het hebben. Dit maakte het voor mij laagdrempelig en zo werd het voor mij makkelijk een gewoonte. Hier vind meer informatie over Vitaly. Ook hier is de kortingscode echtinbalans

Maar waarom is voldoende vette vis eten en dagelijks Omega slikken zo belangrijk?

De belangrijkste omega-3 vetzuren zijn EPA en DHA. Deze zijn vooral te vinden in zeevis en schaaldieren, maar ook in algen. EPA en DHA zijn belangrijk voor mensen. Je kan EPA en DHA maken van het plantaardige omega 3-vetzuur ALA (van de alg). 

DHA en EPA zijn goed voor het hart. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA). DHA draagt ook bij aan het gezichtsvermogen en de hersenfunctie, meer focus, concentratie en een mooiere huid. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg extra als supplement. 

Daarnaast is het belangrijk minimaal tweemaal per week vette vis te eten, dagelijks voldoende zaden (ik gebruik deze elke dag met kortingscode charlieskitchen) en met regelmaat een beetje olijfolie!

eiwrap, zalm, tomaat

Tijd om te lunchen?

Of toch de eiwrap als ontbijt? Beide kan 😉

Wat heb je nodig:
(voor 2 personen)

  • 4 eieren
  • 1 scheutje melk naar keuze
  • peper en zout
  • 2 handjes cherrytomaatjes
  • 2 handjes veldsla
  • 120 gram zalm
  • 2 el pittige hummus

Optioneel: vervang de hummus door roomkaas light. Bak 2 handjes gesneden champignons mee!

  1. Klop de eieren los met een scheutje melk en maak op smaak met de peper en zout. Zet een pan op het vuur, doe er een klein beetje boter in en giet het eimengsel erin. Bak om en om totdat het ei gestold is. 
  2. Terwijl het ei iets minder warm wordt (of je laat het helemaal afkoelen) snijd je de tomaatjes doormidden. 
  3. Smeer de eiwraps in met de hummus, beleg met de zalm, tomaatjes en veldsla. en rollen maar!

Eet smakelijk! 

Nog een wrap proberen? Deze is ook mega lekker!

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders