Energie Challenge - Charlie's Kitchen
cropped-CK_weblogo.png

ENERGIE-CHALLENGE

In 5 dagen jouw energieniveau verhogen

Deze challenge is a MUST FOLLOW als je verlang naar energie, meer energie of constante energie. Neem geen genoegen meer met moe, futloos en leeg voelen. Wanneer jij gaat begrijpen hoe je natuurlijke energie-systeem werkt gaat er zoveel voor je veranderen.
Deze challenge is om je wakker te schudden, bewust te maken en in beweging te krijgen richting ENERGIE! Kleine side-note; niemand heeft 100% van de tijd energie dat is ook niet gezond. Maar een mooie 70 a 80% is voor iedereen haalbaar (met een uitzondering daar ;))

Jij verdient het ook om nog de energie te hebben om dingen te doen die jij leuk vind en belangrijk in plaats van uitgeput op de bank liggen van de dagelijkse sleur, routine en dingen. Tijd voor verandering en wanneer jij verandering gaat maken verandert je leven oprecht. En ik ben daar de juiste persoon voor. Omdat ik weet hoe het is om elke dag moe en leeg wakker te worden, omdat ik weet hoe het is om in een gezin te “overleven” maar (nu) alleen geleefd te worden. Ik heb inmiddels jaren persoonlijke ervaring en daarnaast als coach meer dan 200 mensen geholpen om grip op hun ENERGIE te krijgen! Ik pak het hele beeld aan; energie van binnen en buitenuit. Deze formule is GOUD, deze challenge is het begin van nieuwe energie!

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen naar meer energie!
De challenge heeft een waarde van € 97,- maar voor een klein bedrag
van maar € 7,- kan jij deze nu direct volgen!

Na de Energie-Challenge heb jij....?

Handvatten om je ENERGIE te verhogen

Vertrouwen dat er ook ENERGIE is voor jou (vertrouwen op je lichaam)

Super positief gevoel + ENERGIE

Wat zeggen anderen over de Energie-Challenge?

WhatsApp Image 2022-06-01 at 1.18.55 PM
WhatsApp Image 2022-06-01 at 12.59.36 PM

Wat kan je verwachten van de Energie-Challenge?

In deze challenge leer je wat je natuurlijk energiesysteem is en hoe je deze voor je kan laten werken, Je krijgt 5 mailtjes met 5 video met een praktische tip die iedereen kan toepassen, dus niet alleen maar theorie, maar direct de handvatten die jij nodig hebt om dagelijks meer energie te hebben. Deze kan jij zo vaak terug kijken als je wilt!

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches