Zoete pizza met warm fruit - Charlie's Kitchen

Zoete pizza met warm fruit

Toen Kim bij mij kwam aanzetten met zoete pizza’s betrok mijn gezicht al. Ik ben meer van de hartig. Maar eerlijk is eerlijk, ik ben ontzettend verrast door deze zoete pizza met warm fruit. Leuk alternatief voor taart op een verjaardag!

PIZZA PIZZA OHHHH PIZZA

Een pizzabodem kan ook heel goed gebruikt worden als basis voor een lekker nagerecht. Maak bijvoorbeeld een zoete pizza door de pizza te beleggen met warm fruit. Extra verrassend bij de koffie of op een feestje. Natuurlijk kun je het helemaal zelf maken zoals je wil, ikzelf zou bijvoorbeeld chocola toevoegen. 😉

Zoete pizza met warm fruit, pizza, zoet, fruit, warm

Wat heb je nodig:
(8 stuks)

 • 4 plakjes bladerdeeg
 • ½ zakje banketbakkersroom (wij gebruikten Dr. Oetker)
 • Vers fruit naar keuze (denk aan framboos, nectarine, aardbei of perzik)
 • 4 el suiker
 • 1 ei losgeklopt
 1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
 2. Maak van het bladerdeeg 8 rondjes.
 3. Bereid de banketbakkersroom voor zoals aangegeven staat op het zakje (optie voor bakken).
 4. Beleg de uitgestoken pizza’s met een dikke lepel room. Leg hierop mooie stukjes fruit naar keuze, bestrijk de randjes met het losgeklopte ei en bestrooi met de suiker.
 5. Zet ongeveer 12 minuten in de voorverwarmde oven, laat afkoelen en klaar!

PS: Toch trek in een hartige pizza, maar dan anders? Probeer dan deze eens.

Liefs,
Charlotte en Kim

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Broodje pittige kip-4
Broodjes

Broodje pittige kip met citroenmayonaise

simpele curry, curry, gamba's
Avondeten

Simpele curry met gamba’s en cashewnoten

zuurkool, zalm, zuurkoolschotel
Avondeten

Zuurkoolschotel met zalm

2 reacties op “Zoete pizza met warm fruit”

  1. Avatar

   Je kunt er natuurlijk helemaal je eigen twist aan geven. Persoonlijk vind ik het met room een beetje te machtig worden en met honing te zoet, maar dat is een kwestie van smaak. Laat me vooral weten wat je nog meer voor leuke ideeën hebt met dit recept.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders