fbpx

Zelfgemaakte pindakaas granola

Bij het woord pindakaas lik ik mijn vingers al af. Wie is hier nog meer een echte pindabaas? Met deze zelfgemaakte pindakaas granola van Christa weet ik zeker dat je elke dag intens gaat genieten van je ontbijt of lunch!

Noten

Noten zijn rijk aan gezonde vetten, eiwitten en vezels. Eet daarom zeker een klein handje per dag. Waarom zeg ik een klein handje? Overal waar TE voor staat is niet goed, zei mijn moeder altijd. 😉

Start de dag met een gezond ontbijt, zoals magere kwark met 3 eetlepels van deze zelfgemaakte pindakaas granola en 2 stukken fruit. Maar deze zelfgemaakte granola is ook heerlijk op vers ijs of in een smoothie zodat je goed gaat kauwen.

pindakaas granola, pindakaas, granola, Christa, Wat Chris Weet

Pindakaas granola

Ingrediënten voor een flinke pot:

  • 500 gram havermout
  • 100 gram cashewnoten
  • 100 rozijnen
  • 1/2 el koekkruiden
  • 100 gram gebroken lijnzaad
  • 3 el pindakaas
  • 100 ml appelstroop
  • Snufje zout 

Zo maak je het:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Meng alle ingrediënten (behalve de rozijnen) in een grote kom, eventueel kneed je alles met je handen goed door elkaar.
  3. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel de granola hier overheen. Zet dit 15/20 minuten in de oven. Denk erom dat je iedere 5/6 minuten alles even goed husselt, anders verbrandt het.
  4. Haal de bakplaat uit de oven en voeg nu de rozijnen toe. Meng even goed.
  5. Zodra het afgekoeld is, schep je het in een (weck)pot. In een goed afsluitbare pot kun je de granola zeker 2 weken bewaren.

Geen zin/tijd om zelf te bakken? Christa van Wat Chris Weet bakt het met alle plezier voor je.

Granola hoeft niet alleen in de yoghurt of kwark. Er zijn nog meer mogelijkheden. Kijk hier maar eens.

Liefs,
Charlie & Christa

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform