Verkade Nizza kokos brownies - Charlie's Kitchen

Charlie’s Kitchen bestaat gewoon 10 jaar!

Om dit bijzondere jubileum te vieren, bundel ik mijn meest bekeken en geliefde recepten van de afgelopen 10 jaar in mijn derde boek. Dit unieke exemplaar is alléén tijdens de jubileumperiode verkrijgbaar, dus grijp je kans!

Verkade Nizza kokos brownies

Wie kent ze niet van vroeger – of misschien nog steeds van nu – uit de koektrommel: de Verkade Nizza kokoskoekjes en dan nu in combinatie met een brownie. Ik kan je vertellen… dit is hemels en intens genieten!

De kokoskoekjes ode!

Wist jij dat de Verkade Nizza Kokoskoekjes behoren tot de meest geliefde koekjes van Nederland? Ik snap het wel: lekker luchtig en lekker zoet. En ja, dat mag, dat heet balans. In mijn programma “voor altijd energiek en slank” leer ik je hier alles over!

Een koekje bij de koffie of thee is op zijn tijd gewoon heerlijk totdat je deze brownie hebt geprobeerd. Dat is niet gewoon heerlijk, dat is een bommetje suiker en een echte guilty pleasure!

Verkade Nizza kokos brownies

Het recept van deze heerlijke brownies!

 
Wat heb je nodig:
  • 60 gram ongezouten roomboter
  • 100 gram kristalsuiker
  • 125 gram bruine basterdsuiker
  • 2 el geraspte kokos
  • 125 gram extra pure chocolade
  • 1 el golden syrup (of stroop als je deze niet kunt vinden)
  • 2 eieren
  • 1 tl vanille-extract
  • 100 gram bloem
  • 20 gram cacaopoeder
  • 1 tl bakingsoda
  • 150 gram Verkade Nizza kokos
  1. Bekleed een brownieblik met bakpapier. En verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Smelt de boter met de chocolade en meng met de suiker, en de golden syrup in een pannetje. Zet het op een laag vuur en roer door tot alles is gesmolten.
  3. Klop de eitjes met het extract luchtig in een kom. Doe de inhoud van het pannetje erbij en meng goed.
  4. Zeef de bloem, cacaopoeder en bakpoeder erboven en mix tot een egaal beslag. Meng tot slot de kokos er doorheen.
  5. Breek de koekjes in stukken maar hou er drie achter. Meng de koekjes door het beslag. Breek de laatste koekjes in stukken en verdeel over de brownie.
  6. Schep het beslag in het bakblik en bak de brownie in 25 minuten op 200 graden gaar.

Nou? Heb ik teveel gezegd? Alleen al van de geur krijg je onbedwingbare trek!

Liefs,
#TeamCharlie

PS De smaak van brownies te pakken? Dan moet je dit recept ook echt proberen!

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders