Echt Hema... 95 jaar met mijn favoriete koopjes! - Charlie's Kitchen

Echt Hema… 95 jaar met mijn favoriete koopjes!

Hema bestaat 95 jaar en als echte fan ging ik natuurlijk even shoppen! Superleuke aanbiedingen en lekkere dingen die ik meenam naar huis. Laat je inspireren!

Wacht even... ECHT Hema?

Hema is voor mij echt nostalgie. Vroeger ging ik met mijn oma naar de Hema en mocht ik altijd iets uitkiezen. In Zaandam hebben we al jaren een prachtige grote Hema en daar werd goed feest gevierd! Ik kan daar heerlijk struinen tussen het eten en de hebbedingetjes, maar ook  tussen de keukenspullen of lingerie!

Mijn favorieten!

Ik deelde super enthousiast op mijn stories dat ik bij de Hema was om te vieren dat ze 95 jaar bestaan (ik was uitgenodigd op hun feestje). Ik kwam uiteraard weer met een tas vol thuis 😀 (zelf betaald hoor). Op Instagram vroegen zoveel mensen aan me wat ik daar dan allemaal koop. Dus daarom vandaag mijn favorieten voor jou op een rij!

Echt Hema, 95 jaar

Ondertussen een hapje nemen😉

Allright ik startte dus bij de sokken aangezien twee vrienden volgende week jarig zijn. Altijd een leuk, origineel cadeautje zo vlak voor de winter. Toen kwam ik bij de BH’s uit, een foto daarvan delen is meer voor een andere blog hihi, maar wel een aanrader om aa te schaffen nu met de aanbiedingen! Van heerlijke chocolade naar de leukste nieuwe theedoeken!

En dan komt het mooiste moment ➡️ afrekenen en korting krijgen. Haha, daar hou ik van!!!

Deze acties lopen er allemaal:

Tijdens de 95e verjaardag van de Hema lopen de volgende acties:

 • Alle bh’s: 2e voor de halve prijs;
 • Chocoladeletters: 3 voor 5 euro en de gedecoreerde versie 3 voor 10 euro;
 • Alle keukentextiel: 3+1 gratis;
 • Supplementen: 2e voor de halve prijs;
 • Foundation & concealers: 2e voor de halve prijs;
 • Nagelverzorging: 2e voor de halve prijs;
 • Handcrèmes: 2e voor de halve prijs;
 • Autostoeltjes: 15% korting; 
 • Beddengoed en kussens: 2e voor de halve prijs;
 • Alle handdoeken: 3+1 gratis;
 • 20% korting op alle raamdecoratie;
 • Alle kaarsen 4+1 gratis; FAVORIET!!!

— WINNARES HEEFT BERICHT GEHAD DE ACTIE IS VOORBIJ —

Zoveel favorieten van mij die nu ook in de acties verkrijgbaar zijn. Zit er ook een favoriet van jou bij? Dan snel naar de HEMA om jouw favoriet te scoren!


En vergeet niet de aan de WINACTIE mee te doen!

Laat een reactie onder deze blog achter wat voor jou de Hema is en wat je favoriete producten zijn. Dan maak jij kans op 25 euro shoptegoed!

Liefs,
Charlotte

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

32 reacties op “Echt Hema… 95 jaar met mijn favoriete koopjes!”

 1. Avatar

  Voor mij is een gratis tompouce op je verjaardag echt Hema haha. Hema is hier vooral favoriet voor de kinderkleding. Vooral de broekjes, die hebben de ideale pasvorm voor mijn meiden (Passende broeken is echt altijd een zoektocht). Verder haal ik mijn handdoeken bij Hema, sommige van mijn keukentextiel, soms ook speelgoed, knutselspullen en zo kan ik nog wel ff doorgaan. Echte Hemafans hier 😀 Een cadeaubon winnen zouden we dus super vinden!!

 2. Avatar

  Voor mij is de Hema een soort V&D uitje zoals ik vroeger deed. Even een momentje voor mezelf, rondsnuffelen tussen al het leuks wat ze aanbieden. De spulletjes voor in de keuken is wat ik het liefst bij de Hema koop! Ik word daar zo intens gelukkig van! ❤️

 3. Avatar

  Voor mij is hema de rookworst uit het vuistje! Als kleine jongen ging ik wekelijks met oma op stap, om bij HEMA te eindigen bij de ketel met worsten. Nu ik dit schrijf, besef ik dat ik mijn eigen kids nog geen kennis heb laten maken met deze heerlijkheid… dat zou al één van de dingen zijn waar ik die €25,- aan zou willen besteden!

 4. Avatar

  De Hema taarten vind ik altijd verwennerij, ook het ondergoed en sokken voor de kids haal ik daar meestal. En sinds dit jaar, met een dochter naar het voortgezet onderwijs is de afdeling met schoolspullen favoriet geworden.

 5. Avatar
  Jet Tigchelaar

  Het probleem met de Hema is dat je nooit uitgeshopt raakt. Ik ga er naartoe voor de pepernoten (karamel zeezout), leggings, panty’s. Nu zag ik laatst zo’n leuke collectie met katjes. Een kruik, sneeuwbal, pen. Met de verjaardag van onze hond bestel ik altijd tompouces met haar koppie erop.

 6. Avatar

  Hema…. zucht…. tompoucen, rookworst, ondergoed en sokken….. oh jaaaaaaaaa en in mijn tienerjaren helemaal gek op het serviesgoed wat toen aangeboden werd! 1x raden wat ik kocht toen ik het huis uitging 😉

 7. Avatar

  Hema, I love it, kleding, lingerie, sokken, schoolspullen, keukenspullen! Uhm ja wat niet. En bij de Hema even naar binnen met mijn kids. Mamm bij deze Hema kun je eten! Dus hup gauw naar binnen heerlijke verse thee en voor de Kids een tompouce! Hema zo Nederlands en zo heerlijk!

 8. Avatar

  Hema jeetje wat een fijne winkel. Ik koop er van alles van opbergboxen tot kleding voor neefjes en nichtjes topjes voor mezelf lekkere gebakjes make-up, scheergel
  laatst nog er hele lading handdoeken/washandjes/theedoeken/keukendoeken besteld zo fijn en betaalbaar. teveel om op te noemen dus. Zou super leuk zijn om te winnen natuurlijk, ik die graag mee met deze winactie

 9. Avatar

  De Hema is voor mij….

  Heerlijkheid
  Gezelligheid
  Liefde ❤️
  Voor elk wat wils ⚽

  Mijn favoriete producten zijn:

  ✅ Vegan hotdog
  ✅ Vegan appeltaart
  ✅ Vegan paaseitjes
  ✅ Vegan make-up

 10. Avatar

  Hema is voor mij: handoeken. Ik koop ze alleen maar bij hun. Lekker zacht en een perfect formaat.
  Ook als ik eigenlijk geen doel heb weet ik altijd leuke dingen te scoren bij de Hema. Even langs de food afdeling, schrijfwaren, nog wat panty’s mee en voila je mandje zit alweer vol.
  Heerlijke winkel

 11. Avatar

  Hema handdoeken zijn hier favoriet. Ook de tompouce, slagroomtaart, kantoorartikelen ondergoed. Ja echt van alles. Elke keer weer leuk om rond te snuffelen tussen al die leuke hebbedingetjes.

 12. Avatar

  HEMA moet voor altijd blijven. ‍♀️ Ze hebben nergens zulke goed wenkbrauwpotloodjes als daar. Dat is voor mij echt stipt nummer één, de grijze. Maar… schriften, pennen, schrijfboekjes, stickers, kaarzen, panty’s, woondecoraties en nog veel meer van dit… ik kan niet de Hema in zonder we met iets leuks uit te komen! Deze winkel moet gewoon voor altijd blijven bestaan
  En dan heb ik het nog niet eens gehad over de redvelvet taarten en cupcakes .. überhaupt lekkere dingen en het eetaanbod.. Do I say more?

 13. Avatar

  Altijd een feestje om naar de Hema te gaan! Lekker snuffelen tussen alle spulletjes en je komt nooit met lege handen thuis haha! Typisch zijn de mooie ronde prijzen en de lekkere tompouce natuurlijk, yum! Aangezien we jonge kinderen hebben zitten we volop in de rompers en andere kleding van de Hema, perfect!

 14. Avatar

  Hema vond ik vroeger als klein kind suf, toch kwam mijn Bonus mams altijd thuis met grote zakken kleding als er weer sale was thuis en ze ging helemaal los toen mijn kleine zusje kwam nu konden wij eindelijk matchen met elkaar .

  Vanaf dat moment ben ik van Hema gaan houden! En heb ik letterlijk de Hema verslaving overgenomen! Met elk dingetje wat ik nodig heb in huis of voor kleding denk ik Ooh Hema!
  Ik kan het niet meer wegdenken uit mijn dagelijks leven! Hihihi vooral nu ik mijn eigen stulpje heb!

  Dus Hema is echt mijn leven en zal het super vinden om het deze actie te winnen!

 15. Avatar

  Hema is echt een favoriete winkel voor mij. Mijn keukenkastje ligt vol met hema theedoeken en handdoeken. Ook in de badkamer allemaal hema handdoeken en washandjes. Verder natuurlijk lekkere hema gebak met de verjaardag. Ook veel make-up koop ik bij hema. En kleding is ook een favoriet bij mij in de kast. Het blijft ook heel mooi. Dus ik ben zeker fan van hema! Ik ben bijna weer jarig, dus die 25 euro komt goed van pas! ❤️

 16. Avatar

  De Hema is gewoon een heerlijke winkel. Altijd al geweest. (ik heb er een kleine 30 jaar geleden mijn bijbaantje gehad)
  Heerlijk struinen tussen al die leuke dingen.

  Ik koop er van alles, van lingerie/kleding tot tompouce. En dan een gratis tompouce op je verjaardag, dan is je feestje compleet.

  Ik zou niet zonder de Hema kunnen.

  De Hema heeft ook altijd van die leuke hebbedingetjes. Heel leuk om cadeau te geven. En het valt ook altijd in de smaak

 17. Avatar

  De Hema is altijd verrassend, veel moois voor weinig, maar wel kwaliteit! Ik vind die speciaal voor Hema ontworpen design artikelen ook zo’n bijzonder initiatief, destijds te beginnen met de legendarische Lapin fluitketel.
  Maar waar ik in elk geval altijd voor naar Hema ga zijn mijn onderbroeken. Net een nieuwe serie pakketten van 3 aangeschaft, nadat mijn vorige serie van inmiddels zo’n 15 jaar oud wat minder werd. Over degelijk gesproken haha.

 18. Avatar

  Oehhh ook in love met de HEMA inderdaad, kom er al jaren voor een paar must-haves zoals mijn sokken, kaarsen, agenda en tegenwoordig ook om een schrijfboekje te halen voor het echtinbalans programma:)! Maak er dan echt een momentje van om het leukste/inspirerende schrijfblok te vinden en bij HEMA is dit geen probleem want zoveel keuze, echt top!

 19. Avatar

  Ik kom mijn hele leven al bij HEMA en nog steeds winkel ik graag in deze winkel en in het bijzonder voor de fijne en mooie dekbedovertrekken en de kaarsen! Zoveel keus en altijd van prima kwaliteit. Meestal beland er nog wel een pen of een fietslampje in mijn mandje; HEMA: van alle markten thuis!

 20. Avatar

  Ik ging vroeger altijd met me Oma de Hema in voor sokken, tompouzen of die ‘foute’ slagroomtaart hmmm.
  Maar met lunchtijd altijd een kaasbroodje: echt zooo lekker, of zijn het de herinneringen.
  Wat ik zou doen met de Hema cadeaukaart: luxe chocoladeletters voor mijn Mannen, en wat leuks voor Kerst.

 21. Avatar

  Vroeger ging ik voor de kaasbroodjes en de tompouce. Daarna voor de make-up en de fijne haarwax. En nu voor eigenlijk alles de dekbedovertrekken, gekke sokken, cadeautjes. Kan de Hema nooit met lege handen weer uit. 🙂

 22. Avatar

  Wat een leuke win-actie!
  Hier echt fan van Hema!
  Voor de geboorte van ons 3e kindje ook Hema bonnen gevraagd!!
  Hema heeft kwalitatief goede spullen!
  Ik haal daar graag de rompers en kleertjes voor ons kereltje! Pyjama’s voor m’n man. Panty’s en bh’s voor mij! En voor de oudste 2, regenkleding en knutselspullen, ze hebben ontzettend veel keus, zo leuk!
  En meestal als ik daar heen ga voor 1 ding, kom ik met heel veel leuks thuis..
  Ik ben echt van het gezonde eten maar de gevulde koek bij de kassa kan ik niet laten liggen

 23. Avatar

  Voor mij betekent Hema dat je verrast wordt, ik bedoel Tompouce popcorn, Rookworst trui, speciale pepernoten zoals de Disco Mix pepernoten nu zelfs de hondentompouce!! Dat heeft maar één winkel in Nederland en dat is Hema! En daarom is het mijn favo winkel aller tijden 😉

  groetjes Fenny

 24. Avatar

  Voor mij betekent Hema dat je verrast wordt, ik bedoel Tompouce popcorn, Rookworst trui, speciale pepernoten zoals de Disco Mix pepernoten nu zelfs de hondentompouce!! Dat heeft maar één winkel in Nederland en dat is Hema! En daarom is het mijn favo winkel aller tijden 😉

  groetjes Fenny

 25. Avatar
  Centine Blaakman

  Mochten we ooit gaan verhuizen, dan heb ik een voorwaarde. De HEMA moet in de buurt zijn :). Gewoon een fijne winkel. Gepersonaliseerde taarten voor de kinderfeestjes, sjaals en handschoenen voor de winter, leuke kadootjes met Sinterklaas, fijn ondergoed, zachte handdoeken, keukenspulletjes. De winkel waar ik het liefst kom!

 26. Avatar

  Ik kan mij geen leven zonder HEMA voorstellen, ik kom er wekelijks; pak er speciaal de fiets voor. Wat er dan zoal in mijn mandje komt? Sokken, ondergoed, make-up, tissues, kaarsen, handdoeken, theedoeken,… wat niet eigenlijk? Om af te sluiten met een kop verse muntthee in het restaurant!

 27. Avatar

  Leuke blog en die foto met de tompouce is leuk!
  Ik haal er vaak sport beha en cadeautjes zijn er ook leuk en de vaatdoekjes vind ik fijn.

  Herinnering… Vroeger toen ik net de leeftijd had dat je weleens zelf met een vriendinnetje iets mocht kopen was de Hema (naast de speelgoed zaak) populair ook omdat de wat goedkopere ketens er nog niet echt waren zoals de A….
  Dus dan was de Hema leuk.

  Bedankt voor de actie en succes voor de deelnemers

 28. Avatar

  HEMA… wie is er niet groot mee geworden? Vroeger al van sokken tot kaas en nu kom ik er regelmatig voor nog steeds sokken en kaas en … wat niet eigenlijk? Een fijne winkel, waar veel te vinden is, zoals batterijen, beddengoed en serviesgoed. Maar bovenal toch nog steeds: de tompouce!

 29. Avatar

  Met Hema ben ik opgegroeid voor alles kwam ik daar!
  H = heerlijk
  E = echt
  M = milieubewust
  A = alles

  Het is DE Winkel waar je werkelijk voor alles kunt slagen:
  Van hippe spullen, handige dingen, heerlijk textiel, leuke verjaardagscadeautje, eten, enz enz

  Super dat ze al 95 jaar bestaan en hopelijk nog vele jaren langer
  Op naar de 100

 30. Avatar

  HEMA is voor mij… niet uit het straatbeeld weg te denken! Ik kreeg het enkele jaren geleden dan ook best wel een beetje benauwd toen HEMA er even niet zo goed voor stond… Het kan toch niet zo zijn dat er straks geen HEMA meer bestaat?! Gelukkig kan ik nog steeds naar hartelust shoppen bij mijn favo winkel: van sokken tot make-up, van knutselspullen tot beddeengoed,… ik slaag altijd! Vele punten gespaard dus weer, het afgelopen jaar. Leuk om die weer te kunnen ruilen voor grappige hebbedingetjes!

 31. Avatar

  Hema staat voor mij ook echt voor 1 van de winkels van vroeger die nog bestaat. De geur van de rookworsten als je binnenkomt, de veelzijdigheid aan spullen die zij hebben. Van schoolspullen tot aan make- up, sieraden en kleding. Super handig! Ik heb niet specifiek 1 ding waarvan ik fan ben omdat zij vaak nieuwe dingen in het assortiment hebben of leuke koopjes vind ik veel leuk. De laatste tijd heb ik vaak notitieboekjes en dingen om te organiseren gekocht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders