Voor altijd energiek en slank - Charlie's Kitchen
cropped-CK_weblogo.png

VOOR ALTIJD ENERGIEK EN SLANK!

Klinkt bijna te mooi om waar te zijn hè? I know, maar het kan dus echt!
Ik ben zelf – blijvend – meer dan 7 kilo afgevallen toen ik eindelijk stopte met de focus leggen op afvallen. Ik begon de focus te verleggen naar hoe ik mij wilde voelen. Energiek, slank en fit! Ik heb de tijd genomen om mijn lichaam te leren kennen, waardoor ik nu heel duidelijk weet wat mijn lichaam fijn vindt en hoe mijn lichaam optimaal functioneert!

Ik had juist veel meer eten nodig overdag dan dat ik mezelf gunde. Door vooral ANDERS en méér te gaan eten heb ik mijn eigen stofwisseling ontzettend verhoogd en viel ik, na mijzelf jaren kapot gemaakt te hebben met ongezonde eetgewoonten (zoals uithongeren of voedingsstoffen skippen), eindelijk moeiteloos af! Maar weet je wat nog veel belangrijker was dan die 7 kg die ik met gemak kwijtraakte?
Ik voelde mij ineens super energiek, blij, fit en vol zelfvertrouwen. Ik ben namelijk “in control”, ik weet hoe ik mij wil voelen en wat mijn lichaam nodig heeft. Door de juiste stappen van mijn energie-afval methode en de juiste mindset!

Laat jij tijdens de feestdagen je goede voeding en andere gezondheidsgewoonten vaak varen?  
Doe je vaak aan overeten tijdens de feesten? Kom je vaak aan tijdens de wintermaanden?

En misschien herken je dit ook wel:

 • Weinig energie
 • Opgeblazen gevoel
 • Stiekem ook een beetje balen van jezelf
Ik heb de oplossing voor jou!  

VOOR ALTIJD ENERGIEK EN SLANK!

Ik geef je houvast en vertel je precies wat te doen voor snel RESULTAAT → een energiek en slank gevoel! Zodat je in de komende weken:

 • Je lijf weer strakker kunt krijgen!
 • Iedere dag veel energie kunt hebben!
 • Je lichaam weer goed kunt voeden!
 • Je lijf kunt opschonen!
 • Je vertering weer goed kunt laten werken!
 • Een plattere buik ervaart!
 • Je fysiek en mentaal weer 100% gezond voelt!
 • Een super positief gevoel hebt over je lijf en je eetpatroon!
 

Hoe gaan we dat doen?

Door 4 modules – met meer dan 20 video’s en een werkboek!

 1. ALLES over en voor energie.
 2. Kennis over voeding/supplementen/verteringsstelsel/verbranding/goede maaltijden.
 3. Je manier van denken over jezelf, je omgeving, je keuzes en eten.
 4. Vertrouwen dat je het wel kan en vooral GELOVEN dat je er gaat komen. 

En door…

 • >> Dagelijkse persoonlijke aandacht (coaching) in de besloten community met gelijkgestemden
 • >> Elke donderdag om 10:00 een Q&A LIVE coach sessie. Soms om om 20:00, dit wordt duidelijk aangegeven. 

De live sessies hoef je niet live te volgen. Je kan van te voren je vraag achterlaten op het vragen bord en deze word gewoon meegenomen in de live-sessie. Alle live-sessies zijn altijd terug te kijken! Ook komt er een live-sessie om 20:00 dit in overleg wanneer de groep compleet is.

Dit alles is verdeeld over ongeveer 10 weken.
Omdat het bijna de feestdagen zijn heb ik ook wat extra cadeautjes voor jou!
Extra BONUSSEN t.w.v 249 euro 

 • >> Je behoudt lifetime toegang tot de community.
 • >> Je mag elke donderdag – zo vaak als je wil – de live-sessie meedoen.
 • >> Je behoudt toegang tot alle video’s en het werkboek!
 • >> Je mag gebruik maken van de dagelijkse coaching.
 • >> De energie en balans bijbel (Boek) met 70 makkelijke maar voor lekkere recepten
  bij jou thuis bezorgd!
 • >> Masterclass; hoe kom je energiek en in balans de feestdagen door.
 • >> Masterclass; Actief herstel voor meer zelfvertrouwen

Ik leer jou wat je fysiek, mentaal en emotioneel nodig hebt, zodat jouw lichaam optimaal kan functioneren en jij naar dat energieke leven gaat waar je je superslank voelt en vooral lekker in je vel!
Jij mag blij zijn met jezelf, met je lijf en de dingen eten waar jij blij van wordt!

Life Is A kitchen!

Wat zeggen andere over het programma?

Feestdagen Actie:
Voor Altijd Energiek en Slank
ONLINE TRAINING & LIVE COACHING
Stap voor stap online gecoacht worden door Charlotte
zodat je een ijzersterke mindset ontwikkelt, leert leven vanuit de juiste energie, leert hoe je je eigen stofwisseling verhoogt en voedzaam, maar vooral lekker blijft eten!

De online training start aanstaande maandag, geen bullshit excuses meer. Het is tijd voor jou!
Jij mag je energiek, slank en vol zelfvertrouwen voelen!

Meld je NU aan als FEESTMEMBER en krijg meer dan 60% korting en lifetime toegang tot de Community, De Online training en De live Q&A’s (deze zijn altijd terug te kijken en je kan je vraag vooraf achterlaten)

Dit alles met een waarde van 648 euro (zelfs meer!)
NU voor de FEESTMEMBER prijs van 147 euro!!! of voor 3 termijnen van € 55,-

Er zijn nog 10 plekken beschikbaar daarna gaat de prijs naar 199 euro.

Life Is A kitchen!

YOEHOE, ik ben Charlotte en misschien ken je mij wel als een van de grootste foodbloggers van Nederland: Charlie’s Kitchen!

Ik viel meer dan 7 kilo af toen ik stopte met mijzelf slopen! En wat bedoel ik met slopen? Gewoon lelijk doen tegen mijzelf.

 • Ik stopte met lelijk tegen mezelf praten.
 • Ik stopte met mezelf niet slank genoeg vinden.
 • Ik stopte met meuk in mijn mond stoppen.
 • Ik stopte met mezelf aanpraten dat ik faalangst heb.
 • En ik besloot: ik vind het gewoon spannend om te gaan stralen!

Want wat nu als je WEL dat lichaam krijgt waar je zo naar verlangt, met een dosis positieve energie en gezond zelfvertrouwen? HOE FIJN ZOU DAT ZIJN?

Ik ging heel anders eten en vooral veel méér eten, waardoor mijn stofwisseling verhoogd werd, mijn lichaam op een hoger tempo vet ging verbranden en mijn mind altijd bevredigd was. Ik was niet meer de hele dag bezig met eten en het labelen van wat wel en niet mocht. Nee, ik gaf mijn lichaam wat het echt nodig had!

Jarenlang heb ik mezelf tekort gedaan door maaltijden over te slaan, veel te weinig te eten of te gaan overeten. Dit zorgde voor veel onzekerheid, frustratie, weinig energie en eetbuien. Met als gevolg voor mij een burnout. Want dit gedrag ging ik op elk gebied vertonen. Ik voelde mij nooit goed genoeg. Niet als vriendin, partner, dochter, op het werk, tijdens het sporten, op feestjes etc. Ik was nooit goed genoeg en ik deed het niet goed genoeg.

Zo’n leven is vermoeiend. Heel vermoeiend.
Ik heb mijn lichaam en zelfbeeld letterlijk ZELF kapot gemaakt! Tot het moment dat ik écht niet meer kon en mijn lichaam me smeekte om beter behandeld te worden.
Dit is inmiddels al meer dan 4 jaar geleden en ik kan met trots zeggen dat die kilo’s er nog steeds af zijn en ik superblij, energiek en in balans in het leven sta.

Wat ik kan, dat kun jij ook! En het is mijn missie om jou daarbij te helpen!

Al meer dan 200 mensen hebben met succes de afgelopen jaren mijn 1 op 1 coaching gevolgd en zijn niet alleen afgevallen, maar hebben daarnaast ook op andere vlakken in hun leven hun doelen bereikt! YEAAAHHHHH! Daar doe ik het voor! En dat geeft mij ook weer heel veel energie!

Wat zeggen anderen over mij als coach:

“ Charlotte is een positieve energieke verschijning op je beeldscherm. Op een simpele en praktische manier verandert ze je manier van denken, waardoor je met liefde naar jezelf kan kijken en keuzes maakt vanuit dit wil ik graag en niet dit moet ik, want ik ben niet slank genoeg of ik ben niet goed genoeg etc. Ik ben NOOIT meer op dieet, ik mag alles eten, maar ik kies bewust voor wat ik eet en houd rekening met mijn porties. Ik ben als persoon zo gegroeid door Charlotte! Behalve een slank en energiek lichaam heeft het mij oprecht zoveel andere inzichten gegeven. En dat allemaal zonder restricties. Geen calorieën tellen, wat een verademing! Ik heb geen stress, ik ben lief voor mijzelf, ik voel mij nog steeds super geïnspireerd door Charlotte en ben inmiddels mijn eigen motivator geworden. Ook dat leert ze je. Er gaat een wereld voor je open, je zit binnen een mum van tijd lekker in je vel. En je blijft lekker in je vel zitten door alle handvatten die je meekrijgt van deze super coach!”
Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches