Vegetarische lasagne van ravioli pasta - Charlie's Kitchen

Charlie’s Kitchen bestaat gewoon 10 jaar!

Om dit bijzondere jubileum te vieren, bundel ik mijn meest bekeken en geliefde recepten van de afgelopen 10 jaar in mijn derde boek. Dit unieke exemplaar is alléén tijdens de jubileumperiode verkrijgbaar, dus grijp je kans!

Vegetarische lasagne van ravioli pasta

De klassieke lasagne hebben we denk ik allemaal weleens geprobeerd. Ik heb daarvan al eerder een recept gegeven. Maar als je het met de restjes uit de koelkast en voorraadkast moet doen, ontstaan er wel eens andere bijzonder lekkere en vooral inspirerende recepten!

Vegetarische lasagne met knoflook

Christa dook de keuken in en maakte voor ons een heerlijke vegetarische lasagne van ravioli. Normaal worden voor lasagne pastabladen gebruikt, maar met deze gevulde deegkussentjes lukt het ook prima! In deze vegetarische lasagne zit uiteraard, zoals in bijna elk gerecht, knoflook verwerkt. Een hele belangrijke smaakmaker! Maar wist je dat knoflook ook hartstikke gezond is?

Knoflook is goed voor onze hart en bloedvaten. Het bevat weinig calorieën, maar is rijk aan vitamine C. Een echte energiebooster!

vegetarische lasagne met knoflook en mozzarella, pasta

Wat heb je nodig:
(voor 3 personen)

  • 250 gram verse ravioli (tip: gevuld met champignons!)
  • 400 gram Italiaanse groente 
  • 1 blik tomatenblokjes (400 gram)
  • 70 gram tomatenpuree
  • 2 tenen knoflook
  • 1 groentebouillonblokje
  • 1 bol mozzarella
  • Peper en zout naar smaak
  • 2 takjes rozemarijn
  • 1 el Provençaalse kruiden
  • 1 tl olijfolie
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd de knoflook fijn. Giet wat olijfolie in een koekenpan en bak de knoflook 5 minuutjes op laag vuur.
  3. Voeg hier de Italiaanse groente aan toe en bak dit zo’n 5 minuten op middelhoog vuur.
  4. Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Doe de tomatenblokjes en tomatenpuree bij de groenten, voeg ook het bouillonblokje en de kruiden toe en meng dit goed door elkaar. Laat nog zo’n 5 minuten pruttelen.
  6. Pak een ovenschaal en doe hierin het groentemengsel. De ravioli doe je eroverheen. Scheur de mozzarella in stukken, leg dit er bovenop samen met de takjes rozemarijn en zet 10 minuten in de oven. En klaar is je vegetarische lasagne!

Extra lekker met een salade on the side!

Nog een lekker en makkelijk recept voor een vegetarische pasta? Probeer deze dan ook eens.

Liefs,
#TEAMCHARLIE

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders