Romige havermoutpap met Golden Milk - Charlie's Kitchen

Romige havermoutpap met Golden Milk

Havermoutpap met Golden Milk

Niks is lekkerder dan een warm ontbijt tijdens deze frisse dagen. Deze romige havermoutpap met Golden Milk is heerlijk spicy en helpt je lichaam reinigen en energie vrij te maken. Je zal merken dat je tot aan je lunch goed gevuld bent. Ook wel verzadigd genoemd 😉

Havertrutje?

Ik geloof dat ze het een aantal maanden zo noemden op socal media: havertrutje haha. Het is toch wat, ze verzinnen overal wat voor. Melissa van https://lislovescooking.nl/  en ik ownen het echt, want wij zijn dol op havermout. 

Havermout draagt bij aan een goede stoelgang, geeft een verzadigd gevoel en langdurige energie en daar worden wij natuurlijk ontzettend blij van. Melissa wordt er extra blij van omdat ze zo goed als glutenvrij eet en havermout kan je daar goed voor inzetten wist je dat? Op haar site vind je nog meer inspiratie!

Golden milk? Wat is dat dan weer hoor ik je al denken 😉

Golden Milk is een mengsel van heerlijke spicy kruiden dat er voor zorgt dat jij je lichaam meer reinigt, meer energie vrij krijgt maar vooral al je eten en warme drankjes lekkerder maakt!

Zelf ben ik enorme fan omdat ik van gemak hou. Naast de Green Juice staat deze dan ook standaard op mijn aanrecht. 

Havermoutpap met Golden Milk

havermoutpap met Golden Milk

Wat heb je nodig:
(voor 1 persoon)

 • 40 gram glutenvrije havermout
 • 95 ml – 110 ml amandelmelk (zelf dikte bepalen)
 • 95 ml water
 • ½ rijpe banaan
 • ½ tl kaneel
 • 2 el Golden Milk 
 • Snufje zout
 1. Prak de banaan fijn met een vork.
 2. Meng  de havermout, melk, water, zout, kaneel en de geprakte banaan in een steelpannetje door elkaar en breng het zachtjes aan de kook.
 3. Kook totdat bijna al het vocht is geabsorbeerd en je havermout een dikke substantie is. Roer goed door om de havermout romig te houden.
 4. Haal de havermout van het vuur en voeg de Golden Milk toe en meng goed door elkaar.
 5. Vind je je havermout iets te dik, voeg dan nog wat amandelmelk toe.
 6. Schep je havermout in een kommetje en garneer met jouw favoriete toppings zoals plakjes banaan, frambozen en wat hennepzaad.

Heb je de smaak van havermoutpap te pakken? Probeer deze met Green Juice dan ook eens. Is minstens net zo lekker!

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders