Havermoutpap met appel en Green Juice - Charlie's Kitchen

Havermoutpap met appel en Green Juice

Niks is lekkerder dan een warm bakje havermoutpap in de ochtend in de winter. Dit recept van havermoutpap met appel en Green Juice smaakt gewoon naar appeltaart! En daarnaast zorgt het ook nog eens voor meer energie!

Appeltaart?

Echt waar. Een heerlijke warm bakje appeltaart. Wie wil dat nu niet?

Maar nu zit er ook Green Juice in. Misschien ben jij een vaste lezer van mijn blogs of een van mijn vaste volgers op Charlie’s Kitchen Instagram. Dan weet je dat ik al jaren elke dag een theelepel Green Juice toevoeg aan mijn eetpatroon. Ik schreef een artikel over alle gezondheidsvoordelen — LEES HIER. 

Als voedingsdeskundige en energie- en balanscoach heb ik inmiddels honderden (vooral) vrouwen geholpen de laatste jaren. Alle klachten als vermoeidheid, hoofdpijn, opgezette buik, slechte spijsvertering, slecht naar het toilet kunnen, maar ook focus en helderheid ontstaan vaak door een tekort aan voedingsstoffen. Helaas wordt er nog te weinig groenten, fruit en granen gegeten en daarmee ook te weinig gevarieerd gegeten, waardoor je lichaam jarenlang tekorten opbouwt.

Daarom is de Green Juice zo belangrijk voor IEDEREEN. Ik ben fan en wil nooit meer zonder. 

Extra leuk: ik zag dat als je de Green Juice bestelt, je nu ook hun kookboek cadeau krijgt — Meer info 

havermoutpap met appel en Breen Juice, Green Juice

Havermoutpap met appel en Green JuicE

Wat heb je nodig:
(voor 1 persoon)

 • 50 gram havermout
 • 20 gram rozijnen
 • 200 ml amandelmelk (ongeveer, opletten tijdens opwarmen)
 • ½ tl kaneel
 • 1/2 grote zure appel (geraspt)
 • 1/2 zure appel in blokjes
 • 1 tl Green Juice
 1. Doe de havermout met de amandelmelk, geraspte appel, rozijnen en kaneel in een pannetje. Breng aan de kook en laat het ongeveer 10 minuten op laag vuur zachtjes pruttelen. Roer regelmatig door tot je een romig geheel hebt. Vind je het te dik? Voeg extra amandelmelk toe. 
 2. Haal van het vuur en voeg de Green Juice toe. Roer het poeder goed door het havermoutmengsel.
 3. Doe in een schaal en garneer met appel, rozijnen of noten naar keuze.

TIP: Bak de appel even kort in de pan voordat je het op de havermout legt. 

Nog meer recepten met Green Juice bekijken? Kijk dan eens hier.

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Mexicaanse bietenwrap
Avondeten

Mexicaanse bietenwraps vega of niet!

Corndog Bake
Avondeten

Corn Dog Bake

shoarmaschotel, ovenschotelbijbel, Janneke Philippi
Avondeten

Shoarmaschotel uit de oven

1 reactie op “Havermoutpap met appel en Green Juice”

 1. Avatar

  Hallo Charlotte,

  Bedankt voor je creatieve recept van havermoutpap met appel en Green Juice. Als orthomoleculair therapeut waardeer ik je aandacht voor het combineren van voedzame ingrediënten om de dag energiek te beginnen. Je benadering om Green Juice toe te voegen aan een gezond ontbijt is inspirerend.

  In mijn praktijk merk ik dat het starten van de dag met een voedzame maaltijd essentieel is voor het behoud van energie en welzijn. Jouw recept is een geweldige suggestie voor mijn cliënten.

  Nogmaals bedankt voor het delen van je culinaire ideeën. Ik kijk uit naar meer van je recepten!

  Vriendelijke groeten,
  Martijn Meeuwis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders