fbpx

Pizza carpaccio maar dan op filodeeg

pizza carpaccio, filodeeg, carpaccio

Deze pizza carpaccio maar dan op filodeeg is lekker luchtig, maar echt een feestje op je bord. Heerlijk om te serveren naast een rijkelijk met groenten gevulde salade of soep.

Filodeeg?

Kim is iemand die nooit alle blaadjes filodeeg opmaakt uit een pakje. Vervolgens blijven die blaadjes een paar weken in mijn koelkast liggen tot ze volledig uitgedroogd zijn. Dus wat ik tegenwoordig doe met leftover filodeeg? Ik maak er pizza van! 

pizza carpaccio, filodeeg, carpaccio

Pizza carpaccio maar dan op filodeeg

Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)

  • 4 vellen filodeeg
  • 2 el olie
  • 200 gram carpaccio
  • 2 handjes veldsla
  • 2 el pijnboompitten
  • Truffelmayonaise – wij gebruikten de witte variant van Jean Baton
  • 2 el kaas flakes oud
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snijd de vellen filodeeg in tweeën en smeer een helft in met wat olie. Leg de andere helft er bovenop. Herhaal dat met alle vellen.
  3. Leg de filodeeg ca. 5 minuten in de voorverwarmde oven.
  4. Beleg daarna met de carpaccio, daarop een beetje veldsla en maak af met de mayonaise, pijnboompitten en de flakes.

Nog meer filodeeg over? Probeer dan deze loempia’s ook eens.

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches