Ik ben dol op Oreo’s en al helemaal weg van rijpe bananen. Breng die samen en je krijgt de lekkerste Oreo Bananen milkshake ever!

Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Ik houd van lekker snoepen tussendoor, maar doe het wel met mate. Het was laatst een dag supermooi weer, blauwe lucht en de zon gaf veel warmte. Ik kreeg meteen hardloopkriebels, trok mijn hardloopschoenen aan en begon te rennen.

Het komt vaker voor dat ik 2 glazen water drink en meteen, zonder te ontbijten, ga rennen. Niet omdat ik niet wil ontbijten maar ik vind dit zelf soms prettiger. Na 7 kilometer kwam ik bezweet thuis en had ik enorme zin in wat lekkers en vooral iets wat lekker koud is.

Is this for real? YES! Ik heb altijd rijpe bevroren bananen in de vriezer, in stukjes  en niet met schil. Geloof me, niet iedereen begrijpt dit, dus ik zeg het er voor de zekerheid bij!

Zullen we maar doorgaan naar het makkelijke recept?

Oreo Bananen milkshake

Wat heb je nodig:
(voor 1 persoon)

  • 5 Oreo’s
  • 200 ml plantaardige melk (ik gebruikte amandel-kokosmelk)
  • 1 grote bevroren banaan

Optioneel: 1 scoop eiwitpoeder van Orangefit. Waarom ik eiwitten gebruik en de plantaardige variant lees je hier!

  1. Blend de melk, banaan, 3 Oreo’s en het eiwitpoeder tot een koude, dikke en gladde massa.
  2. Schenk het in een beker of glas en kruimel de laatste koekjes eroverheen.
  3. Easy toch? Kleine beloning na een flinke work-out!

oreo

Liefs,

#TEAMCHARLIE