Oreo Bananen milkshake - Charlie's Kitchen

Oreo Bananen milkshake

Ik ben dol op Oreo’s en al helemaal weg van rijpe bananen. Breng die samen en je krijgt de lekkerste Oreo Bananen milkshake ever!

Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Ik houd van lekker snoepen tussendoor, maar doe het wel met mate. Het was laatst een dag supermooi weer, blauwe lucht en de zon gaf veel warmte. Ik kreeg meteen hardloopkriebels, trok mijn hardloopschoenen aan en begon te rennen.

Het komt vaker voor dat ik 2 glazen water drink en meteen, zonder te ontbijten, ga rennen. Niet omdat ik niet wil ontbijten maar ik vind dit zelf soms prettiger. Na 7 kilometer kwam ik bezweet thuis en had ik enorme zin in wat lekkers en vooral iets wat lekker koud is.

Is this for real? YES! Ik heb altijd rijpe bevroren bananen in de vriezer, in stukjes  en niet met schil. Geloof me, niet iedereen begrijpt dit, dus ik zeg het er voor de zekerheid bij!

Zullen we maar doorgaan naar het makkelijke recept?

Oreo Bananen milkshake

Wat heb je nodig:
(voor 1 persoon)

  • 5 Oreo’s
  • 200 ml plantaardige melk (ik gebruikte amandel-kokosmelk)
  • 1 grote bevroren banaan

Optioneel: 1 scoop eiwitpoeder van Orangefit. Waarom ik eiwitten gebruik en de plantaardige variant lees je hier!

  1. Blend de melk, banaan, 3 Oreo’s en het eiwitpoeder tot een koude, dikke en gladde massa.
  2. Schenk het in een beker of glas en kruimel de laatste koekjes eroverheen.
  3. Easy toch? Kleine beloning na een flinke work-out!

oreo

Liefs,

#TEAMCHARLIE

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Mexicaanse bietenwrap
Avondeten

Mexicaanse bietenwraps vega of niet!

Corndog Bake
Avondeten

Corn Dog Bake

shoarmaschotel, ovenschotelbijbel, Janneke Philippi
Avondeten

Shoarmaschotel uit de oven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders