Nomnomnom - kaasfondue tosti - Charlie's Kitchen

Nomnomnom – kaasfondue tosti

Nomnomnom, kaasfondue tosti, vette sletten, boek

Lang leve Dorothy Porker in een wereld vol zelfbenoemde health goeroes. Nomnomnom is hét kookboek dat je in januari eigenlijk had moeten aanschaffen. En deze kaasfondue tosti is to die for! Niet omdat ze je vertelt hoe je binnen twee weken tijd een fantastische nieuwe levensstijl aanmeet, waarbij je zeker met het lichaam van een jaren negentig supermodel deze zomer over het strand kan paraderen. Althans mits je genoeg smakeloze maaltijden naarbinnen propt en in de tussentijd op stengels bleekselderij knaagt.

ben je gek geworden?

Dorothy is de grande lady achter Vette Sletten, dat alle uberhealthy foodietrends in de wind slaat en gaat voor koolhydraten, vet en SMAAK! Vergeet die calorieteller voor een dag en knal dit boek in de keuken. Denk aan een kaasfondue Tosti, pangsit Burgers, macaroni uit de oven of een patatje zoet. Bij de meeste gerechten denk je: hoe kom je erop? En de tweede gedachte is: waarom heb ik dit niet bedacht?

Neem nou de Indische kipsalon waarmee ze met flair een voor mij onneembare vesting als de kapsalon ombouwt tot een bakkie friet dat ik met liefde op zou eten: patat, Indonesische Fried Chicken van heldin Vanja van der Leeden en acar. Klinkt goed, hè? Smaakt nog beter kan ik je vertellen. Of de kaasfondue tosti, waarbij je het prikken met een stokje in een bak gemak even overslaat. Hemels.

Bestel hier haar boek!

Nomnomnom, kaasfondue tosti, vette sletten, boek

Kijk, ik zeg niet dat je iedere dag los moet gaan met dit boek, maar we zijn er ondertussen wel achter dat balans de key is in het leven. Dus doe eens gek, ga lekker los en duik met de uber Vette Slet de keuken in. Eten is zelden zo bevredigend geweest!

Kaas is leven, vinden we bij Charlies Kitchen. Dus van de kaasfondue tosti werden we helemaal wild! 

Bekijk hier het boek Nomnomnom

Kaasfondue tosti

Wat heb je nodig:
(voor 1 persoon)

 • 2 el boter
 • 2 el appelciderazijn
 • 125 ml goedkope wijn
 • 2 dikke plakken brood
 • 2 uien
 • 75 gram Emmentaler geraspt
 • 75 gram Gruyere geraspt
 1. Smelt de boter op laag vuur in een koekenpan. Laat de uien hier langzaam in karameliseren tot ze goudbruin worden.
 2. Zet het vuur hoger, blus af met de appelciderazijn en laat deze opgaan in de uien. Voeg als deze volledig is verdampt de wijn toe en laat ook deze verdampen. De uien zullen roestbruin kleuren.
 3. Haal van het vuur en breng op smaak met zout en peper.
 4. Beleg een van de sneetjes brood met de kaas en het uimengsel. Leg de andere snee erop. Smeer desgewenst in met mayonaise (hoeft niet, mag wel) en bak of in een pan of leg tussen een tostiijzer. Als de tosti bruin kleurt, is deze klaar.

Serveer meteen!

Wil je na al dit geweld een wat lichtere versie proberen? Deze tosti is ook superlekker!

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders