Naanbrood pizza met pulled chicken

Naanpizza met pulled chicken

Een heerlijk recept voor het hele jaar. Dit is makkelijk te maken en staat ook nog eens snel op tafel. Vandaag het recept voor een naanbrood pizza met pulled chicken!

Eigen naanbrood pizza

Twee weken terug ging ik bij mijn moeder eten en maakte ze gebakken naanbrood met mozzarella van HelloFresh (zie hier het recept). Superlekker, dus ik besloot mijn eigen versie hiervan te maken, namelijk met kip!

Naanbrood pizza, pulled chicken
Hoe lekker ziet deze naanbrood pizza er uit!!!

Wat heb je nodig:
(voor 2 personen)

Pizza

 • 2 naanbroden
 • 150 ml gezeefde tomaten uit pak
 • 2 el rode currypasta
 • 200 gram kippendijen
 • 2 el tandoorikruiden
 • 1 paprika (of 2 halve rood/geel) in kleine blokjes
 • 1/2 rode ui in halve ringen

Optioneel: peterselie

Salade

 • 1 komkommer in halve ringen
 • 1/2 rode ui in kleine blokjes
 • 15 muntblaadjes in stukken gescheurd
 • 100 ml Griekse yoghurt
 • 1 teentje knoflook uitgeperst
 • limoensap
 1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
 2. Verwarm een beetje olie in de pan en smeer de kip in met de tandoorikruiden.
 3. De kip verwarm je op middelhoog vuur tot deze goed gaar is. Laat afkoelen en trek de kip uit elkaar met twee vorken. Zet apart.
 4. Leg de naanbroden op een stuk bakpapier op de bakplaat. Meng de currypasta met de gezeefde tomaten en smeer een dikke laag op de naanbroden. Strooi eerst de ui en paprika over het currymengsel en daarna de kip.
 5. Zet 7 minuten in de oven.
 6. Meng ondertussen voor de salade de komkommer, ui en 2/3 van de munt in een schaal. In een andere schaal maak je de dressing met Griekse yoghurt, knoflook, limoensap en de overige muntblaadjes. Breng de dressing op smaak met wat peper en zout.
 7. Haal de pizza’s uit de oven en serveer met de komkommersalade en de dressing. Genieten!

Zelf maken is nog leuker!

Heb je mijn naanbrood tosti al eens geprobeerd? Hier vind je het recept! Lekker in het weekend als lunch!

 

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Download nu mijn gratis maaltijdplanner!

Ik vind lekker en gevarieerd eten belangrijk. Toch vind ik het best een uitdaging om dat in alle drukte “vol te houden”. Maar met mijn maaltijdpanner is dat een eitje!

Download deze nu gratis en krijg een persoonlijke video van mij cadeau waarin ik je uitleg hoe je het beste kunt werken met de maaltijdplanner.

En je ontvangt dan ook nog eens wekelijks een nieuwsbrief met tips, recepten en persoonlijke verhalen.

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches