fbpx
Charlie’s Kitchen, boek

HET IS BIJNA ZOVER! MIJN EIGEN KOOKBOEK!

De afgelopen maanden ben ik achter de schermen keihard bezig geweest met mijn droom:
een eigen kookboek uitbrengen. Nu is het bijna zover, nog een paar nachtjes slapen en dan is het boek te koop.

Wil jij ook met gemak gezonde en lekkere recepten op tafel zetten?
Pre-order mijn eerste kookboek dan >>>HIER<<<

Naanbrood pizza met pulled chicken

Naanpizza met pulled chicken

Een heerlijk recept voor het hele jaar. Dit is makkelijk te maken en staat ook nog eens snel op tafel. Vandaag het recept voor een naanbrood pizza met pulled chicken!

Eigen naanbrood pizza

Twee weken terug ging ik bij mijn moeder eten en maakte ze gebakken naanbrood met mozzarella van HelloFresh (zie hier het recept). Superlekker, dus ik besloot mijn eigen versie hiervan te maken, namelijk met kip!

Naanbrood pizza, pulled chicken
Hoe lekker ziet deze naanbrood pizza er uit!!!

Wat heb je nodig:
(voor 2 personen)

Pizza

  • 2 naanbroden
  • 150 ml gezeefde tomaten uit pak
  • 2 el rode currypasta
  • 200 gram kippendijen
  • 2 el tandoorikruiden
  • 1 paprika (of 2 halve rood/geel) in kleine blokjes
  • 1/2 rode ui in halve ringen

Optioneel: peterselie

Salade

  • 1 komkommer in halve ringen
  • 1/2 rode ui in kleine blokjes
  • 15 muntblaadjes in stukken gescheurd
  • 100 ml Griekse yoghurt
  • 1 teentje knoflook uitgeperst
  • limoensap
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Verwarm een beetje olie in de pan en smeer de kip in met de tandoorikruiden.
  3. De kip verwarm je op middelhoog vuur tot deze goed gaar is. Laat afkoelen en trek de kip uit elkaar met twee vorken. Zet apart.
  4. Leg de naanbroden op een stuk bakpapier op de bakplaat. Meng de currypasta met de gezeefde tomaten en smeer een dikke laag op de naanbroden. Strooi eerst de ui en paprika over het currymengsel en daarna de kip.
  5. Zet 7 minuten in de oven.
  6. Meng ondertussen voor de salade de komkommer, ui en 2/3 van de munt in een schaal. In een andere schaal maak je de dressing met Griekse yoghurt, knoflook, limoensap en de overige muntblaadjes. Breng de dressing op smaak met wat peper en zout.
  7. Haal de pizza’s uit de oven en serveer met de komkommersalade en de dressing. Genieten!

Zelf maken is nog leuker!

Heb je mijn naanbrood tosti al eens geprobeerd? Hier vind je het recept! Lekker in het weekend als lunch!

 

======================================================================

Wil jij ook meer energie maar vooral meer balans, rust in je hoofd en een slank en gezond lichaam?

De #ECHTINBALANS groep van vorig jaar
Herken je dit?
  • Heb jij het gevoel dat je alle ballen moet hooghouden?
  • Heb jij het gevoel dat je geleefd wordt?
  • Voel jij je niet goed genoeg en ben je bang ergens tekort te schieten?
  • Voel jij je met regelmaat moe, futloos of leeg?
  • Heb je vaak negatieve gedachten?
  • Heb je moeite een gezond eetpatroon vast te houden en kies je snel voor makkelijk en minder gezond?
  • Maak je je vaak druk over wat anderen van jou vinden?
Verlang je naar:
  • rust
  • energie
  • balans
  • een gezonde relatie met eten
  • ritme
  • structuur
  • een gezonde dosis aan zelfvertrouwen
En heb je behoefte aan simpele, praktische handvatten die je dagelijks kunt toepassen voor het bovenstaande?
 
Zit je nu hard ja te knikken? YES!
Dan kan ik je helpen met mijn 12-weekse programma volgens de #ECHTINBALANS methode.
 
Wat krijg je allemaal voor 97 euro (normaal 499 euro!!!):
  • 12-weeks programma volgens de #ECHTINBALANS methode
  • 12 weken lang toegang tot mijn besloten community met gelijkgestemden
  • 12 weken lang dagelijkse coaching van mij (Charlotte) en Naomi
  • Elke dinsdagavond om 20:00 uur een live (online) training (altijd terug te kijken als je er niet bij kunt zijn) plus Q&A
  • Toegang tot meer dan 50 video’s voor meer energie, balans en rust in je hoofd.
  • 2 weken BONUS materiaal

Benieuwd wat oud-deelnemers van mijn programma vinden? Klik dan hier → www.echtinbalans.nl

Is dit wat jij ook graag wilt?

Meld je dan hier aan of klik op de knop hieronder

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Blog

Dear Good Morning belooft een energieke ochtend!

5 redenen om wijn te drinken
Blog

5 redenen om wijn te drinken

Avondeten

Zalm ceviche van The Lemon Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform