fbpx
Charlie’s Kitchen, boek

HET IS BIJNA ZOVER! MIJN EIGEN KOOKBOEK!

De afgelopen maanden ben ik achter de schermen keihard bezig geweest met mijn droom:
een eigen kookboek uitbrengen. Nu is het bijna zover, nog een paar nachtjes slapen en dan is het boek te koop.

Wil jij ook met gemak gezonde en lekkere recepten op tafel zetten?
Pre-order mijn eerste kookboek dan >>>HIER<<<

Naanbrood tosti met kiptandoori

Een oerhollandse tosti op wit casino brood is zo 2016. Dit jaar is het jaar van de hippe tosti, de meest bizarre recepten vliegen je om de oren. Wij houden het nog even netjes maar wel origineel!

Het ultieme Tostiboek

Hi! Ik ben Kim en speur door de stapels kookboeken die wekelijks verschijnen naar de leukste en deel daaruit de lekkerste recepten. Deze keer: Het Ultieme Tostiboek.

Boek: Het Ultieme Tostiboek

Auteur: Jasper Kool van Happy Tosti

Waarom moeten we allemaal aan de tosti?

Het is de ultieme manier om van al jouw leftovers af te komen! En eigenlijk zijn tosti’s het ultieme comfortfood!

Wat vonden we tof aan het boek?

Ok, toegegeven. Sommige recepten zijn open deuren, maar als de tostichefs los gaan met ingrediënten heb je meteen bizar verrassende combinaties. Wat dacht je van een tosti met makreel en smeerkaas (en ja dat is lekker). Of een tosti spruitjes en gorgonzolasaus? Ja, echt! Ik heb mijn glutenintolerantie een paar keer aan de kant geschoven om een paar van deze tostibriljantjes uit te proberen. En mag je echt geen gluten? Tussen wraps doen de belegcombinaties het ook prima!

Naanbrood tosti met kiptandoori

Wat heb je nodig:
(voor 1 persoon)

  • 1 naanbrood doormidden gesneden
  • 50 gram kipfilet in blokjes
  • 1 tl tandoorikruiden
  • 2 tl olie
  • 3 el crème fraîche
  • 7 centimeter komkommer (geraspt)
  • 2 takjes koriander (gehakt)
  • 2 blaadjes munt (gehakt)
  • 30 gram Old Amsterdam (geraspt)
  • 1 handje rucola
  • Zout en zwarte peper

Extra: mango chutney

  1. Marineer de kipfilet in de kruiden, olie, zout en peper.
  2. Bak de kip gaar in ongeveer 8 minuten op middelhoog vuur.
  3. Meng de crème fraîche, komkommer, koriander en munt. Smeer over de helft van de naan.
  4. Leg de kip erop en daarna de Old Amsterdam eroverheen.
  5. Klap de naan dicht en grill in de oven op 180 graden voor vijf minuten tot de kaas gesmolten is.
  6. Leg de rucola tussen de naan nadat je deze uit de oven hebt gehaald, serveer met de mango chutney om te dopen.

Liefs,
Charlie & Kim

PS: Deze tosti met cheddar al eens geprobeerd? (klik hier)

======================================================================

Wil jij ook meer energie maar vooral meer balans, rust in je hoofd en een slank en gezond lichaam?

De #ECHTINBALANS groep van vorig jaar
Herken je dit?
  • Heb jij het gevoel dat je alle ballen moet hooghouden?
  • Heb jij het gevoel dat je geleefd wordt?
  • Voel jij je niet goed genoeg en ben je bang ergens tekort te schieten?
  • Voel jij je met regelmaat moe, futloos of leeg?
  • Heb je vaak negatieve gedachten?
  • Heb je moeite een gezond eetpatroon vast te houden en kies je snel voor makkelijk en minder gezond?
  • Maak je je vaak druk over wat anderen van jou vinden?
Verlang je naar:
  • rust
  • energie
  • balans
  • een gezonde relatie met eten
  • ritme
  • structuur
  • een gezonde dosis aan zelfvertrouwen
En heb je behoefte aan simpele, praktische handvatten die je dagelijks kunt toepassen voor het bovenstaande?
 
Zit je nu hard ja te knikken? YES!
Dan kan ik je helpen met mijn 12-weekse programma volgens de #ECHTINBALANS methode.
 
Wat krijg je allemaal voor 97 euro (normaal 499 euro!!!):
  • 12-weeks programma volgens de #ECHTINBALANS methode
  • 12 weken lang toegang tot mijn besloten community met gelijkgestemden
  • 12 weken lang dagelijkse coaching van mij (Charlotte) en Naomi
  • Elke dinsdagavond om 20:00 uur een live (online) training (altijd terug te kijken als je er niet bij kunt zijn) plus Q&A
  • Toegang tot meer dan 50 video’s voor meer energie, balans en rust in je hoofd.
  • 2 weken BONUS materiaal

Benieuwd wat oud-deelnemers van mijn programma vinden? Klik dan hier → www.echtinbalans.nl

Is dit wat jij ook graag wilt?

Meld je dan hier aan of klik op de knop hieronder

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Blog

Dear Good Morning belooft een energieke ochtend!

5 redenen om wijn te drinken
Blog

5 redenen om wijn te drinken

Avondeten

Zalm ceviche van The Lemon Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform