Met Poepzaadjes lekker poepen en een platte buik - Charlie's Kitchen

Met Poepzaadjes lekker poepen en een platte buik

poepen, poep, poepzaadjes

Een 100% natuurlijke zaden- en vezelmix die zorgt voor gezonde darmen met als gevolg een platte buik en lekker poepen. Het bestaat, lees snel mee!

Uh poepzaad?

Toen ik deze naam voorbij zag komen ging ik eerlijk gezegd helemaal stuk. Briljante naam toch? Je weet meteen waar het om gaat. Die naam zorgde ervoor dat ik een zakje bestelde. Ik heb al jaren PDS (prikkelbare darm syndroom) en met Green Juice, voldoende water, beweging en voeding heb ik zoveel bereikt. Denk aan meer energie, betere opname van voedingsstoffen en minder buikpijn.

POEP-PRAAT

Nu weet ik vanuit mijn orthomoleculaire achtergrond, research en mijn eigen PDS ervaring dat hoe je poept (ontspannen of niet) en wat er aan je toiletpapiertje zit (I know ranzig verhaal, maar dit MOET bespreekbaar gemaakt worden) en hoe je poep eruit ziet, dit je alles vertelt over de gezondheid van je darmen!

Als jij een snelle poep hebt –  en daarmee bedoel ik een goede harde comfortabele drol die er lekker uitfloept – en je veegt je bips af en dit papiertje is zo goed als schoon, dan verdien jij een dikke 10! Dit had ik nog niet. Na alle gezondheidsaanpassingen was ik al bij dat ik dagelijks naar het toilet ging. Vroeger zat ik dagen verstopt of had ik uren diarree. Door alle aanpassingen zoals de Green Juice, wandelen, water drinken en gezonder eten kwam er regelmaat in mijn stoelgang. 

Je hebt de harde keutels = stress. Dit betekent dat je veel “vasthoudt” in je buik en te weinig drinkt en te weinig gezonde vetten eet voor de opname en ENERGIE!

Maar je hebt ook de slappe hap, waar je zo’n lekker ranzig papiertje bij hebt. Je weet wel na een avond pizza en wijn 😉
De soldaatjes in jouw darmen zijn niet blij en kunnen het ongezonde eten ook niet goed aan. 

Terug naar de poepzaadjes

Mijn ervaring  na 6 maanden Poepzaadjes (en ik wil niet meer zonder) is dat ik een gezonde poep heb, een plattere buik, minder zoete trek (door de juiste voedingsstof opname) en een bloedsuikerspiegel die meer stabiel is. Ik heb dus voor mijzelf een abonnement, want ik hou van gemak. Hoef ik er niet meer over na te denken. 

Mijn advies voor jou?

Bestel 1 zak, gebruik elke dag 1 goede eetlepel door je ontbijt of welk gerecht dan ooit. Als de zak op is gebruik je het 1 à 2 weken niet. En ontdek dan zelf wat het voor jou doet!

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Mexicaanse bietenwrap
Avondeten

Mexicaanse bietenwraps vega of niet!

Corndog Bake
Avondeten

Corn Dog Bake

shoarmaschotel, ovenschotelbijbel, Janneke Philippi
Avondeten

Shoarmaschotel uit de oven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders