Homemade Granola taartje als feestelijk ontbijt - Charlie's Kitchen

Homemade Granola taartje als feestelijk ontbijt

Voor iedere ontbijtgek mag dit homemade granola taartje op het menu. Buiten het feit dat hij super lekker is, is dit ontbijt echt een cadeautje voor jezelf en iemand anders 😉

Homemade is het allerlekkerste wat er is!

Terwijl ik bezig ben met het maken van mijn kookboek realiseer ik mij weer waarom ik ben begonnen met mijn foodblog Charlie’s Kitchen. De keuken is een magische plek. Eten is verbinden met elkaar. We zeggen niet voor niks dat liefde door de maag gaat. Dit taartje maken voor je geliefde, of misschien voor jezelf of met de kids is een en al liefde. En homemade is ook nog eens extra lekker en genieten!

homemade granola taartje, granola taartje, feestelijk ontbijt

Granola taartje

Wat heb je nodig:
(voor 4 personen)

 • 150 gram havermout
 • 50 gram gehakte hazelnoten
 • 50 ml honing
 • 2 eetlepels kokosolie
 • 1 el pindakaas
 • 1 eiwit

Vulling van het taartje;

 • (Kokos)yoghurt of kwark
 • Vers fruit naar keuze
 1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
 2. Smelt de olie met de pindakaas en de honing tot een plakkerige massa. Gooi dit bij de overige ingrediënten en kneed alles tot een plakkerig deeg. Verdeel over een grotere quichevorm of vier kleinere bakblikjes.
 3. Zet de taart of taartjes in de oven voor ongeveer 20 minuten. Een grotere taart moet wat langer dan een kleinere.
 4. Laat afkoelen. Vul deze daarna met yoghurt of kwark naar keuze en beleg vrolijk met verschillende vruchtjes voor een extra feestelijk ontbijt.

Als dat er niet zonnig en gezond uit ziet weet ik het ook niet meer. Eet smakelijk!

Nog een lekker ontbijtrecept met granola? Misschien dat je deze ook wel lekker vindt.

Liefs,
Charlie

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Broodje pittige kip-4
Broodjes

Broodje pittige kip met citroenmayonaise

simpele curry, curry, gamba's
Avondeten

Simpele curry met gamba’s en cashewnoten

zuurkool, zalm, zuurkoolschotel
Avondeten

Zuurkoolschotel met zalm

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders