Super voedzaam bananenijsje maar dan groen ;) - Charlie's Kitchen

Super voedzaam bananenijsje maar dan groen ;)

Waarschijnlijk heb je het beroemde recept voor bananenijs maken al vaker voorbij zien komen of zelfs al geprobeerd. Maar vandaag delen wij het makkelijke recept voor een super voedzaam bananenijsje, maar dan groen 😁

Hoe makkelijk en gezond wil je het hebben?

Wat heb je nodig voor dit super voedzame bananenijsje?
(voor 1 ijsje)

  • 1 bevroren rijpe banaan (hoe bruiner, hoe zoeter)
  • 1 handje bevroren avocadostukjes
  • 3 el amandelmelk
  • 1 tl Green Juice
  • 1 el honing

De toppings kan je natuurlijk zelf kiezen. Denk dan bijvoorbeeld aan kokosrasp, aardbeien, blauwe bessen, frambozen, stukje pure chocolade of nootjes!

  1. Doe de banaan, avocadostukjes, amandelmelk en honing in een blender en mix tot ijs. Giet er eventueel wat extra amandelmelk bij als hij vast draait.
  2. Serveer het ijsje met de topping die jij lekker vindt!
Super voedzaam bananenijsje maar dan groen, Green Juice, groen, groene, bananenijsje
Dit super voedzame groene bananenijsje ziet er toch heerlijk uit?

Waarom Green Juice?

Ik gebruik dagelijks een theelepel Green Juice bij mijn voedingspatroon. Het geeft energie, helpt om een mooiere huid te krijgen en te houden, het zorgt voor een plattere buik, maar vooral voor een gezond en sterk immuunsysteem. Ik geef mijn lichaam wat het echt nodig heeft. In plaats van drie multivitaminepillen slikken per dag neem ik een theelepel Green Juice.

Ik drink het met water, kokoswater of door mijn smoothie. Of ik maak er heerlijke sladressings mee, hummus, bananenijs of snoepballetjes (klik hier voor het recept)

Green Juice bestellen? Klik hier.

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

2 reacties op “Super voedzaam bananenijsje maar dan groen ;)”

  1. Pingback: Food fotografie moodboard • lislovescooking

  2. Pingback: Recepten met de green juice • lislovescooking

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders