Waarschijnlijk heb je het beroemde recept voor bananenijs maken al vaker voorbij zien komen of zelfs al geprobeerd. Maar vandaag delen wij het makkelijke recept voor een super voedzaam bananenijsje, maar dan groen 😉

Hoe makkelijk en gezond wil je het hebben?

Wat heb je nodig voor dit super voedzame bananenijsje?
(voor 1 ijsje)

  • 1 bevroren rijpe banaan (hoe bruiner, hoe zoeter)
  • 1 handje bevroren avocadostukjes
  • 3 el amandelmelk
  • 1 tl Green Juice
  • 1 el honing

De toppings kan je natuurlijk zelf kiezen. Denk dan bijvoorbeeld aan kokosrasp, aardbeien, blauwe bessen, frambozen, stukje pure chocolade of nootjes!

  1. Doe de banaan, avocadostukjes, amandelmelk en honing in een blender en mix tot ijs. Giet er eventueel wat extra amandelmelk bij als hij vast draait.
  2. Serveer het ijsje met de topping die jij lekker vindt!
Super voedzaam bananenijsje maar dan groen, Green Juice, groen, groene, bananenijsje
Dit super voedzame groene bananenijsje ziet er toch heerlijk uit?

Waarom Green Juice?

Ik gebruik dagelijks een theelepel Green Juice bij mijn voedingspatroon. Het geeft energie, helpt om een mooiere huid te krijgen en te houden, het zorgt voor een plattere buik, maar vooral voor een gezond en sterk immuunsysteem. Ik geef mijn lichaam wat het echt nodig heeft. In plaats van drie multivitaminepillen slikken per dag neem ik een theelepel Green Juice.

Ik drink het met water, kokoswater of door mijn smoothie. Of ik maak er heerlijke sladressings mee, hummus, bananenijs of snoepballetjes (klik hier voor het recept)

Green Juice bestellen? Klik hier of op de button.