Heerlijke wortelwrap met kip tandoori - Charlie's Kitchen

Heerlijke wortelwrap met kip tandoori

Kip tandoori zonder pakjes, maar wel heerlijk lekker romig in een wortelwrap? Het kan! Super simpel te maken en een heerlijke vrolijke energieke lunch!

Groente = energie

Ik drink elke ochtend mijn Green Juice (lees er hier meer over) om direct mijn natuurlijk energie te activeren en geen dips gedurende de dag te ervaren. Daarnaast eet ik elke dag 500 gram groenten (lees artikel hier) om mijn lichaam te geven wat het echt nodig heeft. Het is belangrijk als jij energie wilt, een mooie huid, platte buik maar ook een goede nachtrust, focus en concentratie. 

En die 500 gram groenten daar kom je super makkelijk aan door bijvoorbeeld spinazie in je ochtend smoothie te doen. Of deze wortelwraps te maken met een bakje rauwkost ernaast. Of bijvoorbeeld een heerlijke courgettesoep!

Wortelwraps met kip tandoori

Wat heb je nodig:

 • 2 wortelwraps 
 • 150 gram gerookte kipreepjes
 • 1 ei
 • 1 rode paprika
 • 2 handjes rucola
 • 2 el mayonaise of magere yoghurt
 • 1 tl tandoorikruiden

TIP: maak je lunch compleet met een extra bakje rauwkost of een lekkere voedzame soep!

 1. Kook het ei 6 minuten, goed afkoelen en in blokjes snijden.
 2. Snijd de gerookte kipreepjes nog fijner in kleine blokjes.
 3. Meng de kip en het ei dan met de yoghurt of mayonaise en de tandoorikruiden.
 4. Snijd de rode paprika in kleine blokjes en de rucola fijn. Meng dit met het kipmengsel. 
 5. Vul de wraps en rol ze op!

Eet smakelijk!

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders