Zes boeken die je leven veranderen! - Charlie's Kitchen

Zes boeken die je leven veranderen!

Het kan echt. Een boek lezen en zo geïnspireerd raken en in goede energie zitten, dat je je leven omgooit. Maar de eerste kleine stap naar groei is ook al heel tof!

Ik ben dol op lezen en dan voornamelijk op boeken die mij verder helpen, inzichten geven en laten groeien als mens. Tijdens mijn burn-out vorig jaar las ik talloze boeken en ik heb hiervan een overzicht gemaakt voor jullie.

Deze boeken mogen niet missen onder jouw neus of leesbril 😉

  1. Master Your Mindset, geschreven door Michael Pilarczyk. Ik las het boek 3 jaar terug en het veranderde mijn leven compleet. De vraag ‘Wat wil je echt?’ bleef maar in mijn hoofd hangen. Ik had geen idee wat ik echt wilde en waar ik in wilde groeien. Dit boek gaf mij de juiste vragen om onderzoek te doen en vervolgens de juiste handvatten om tot actie te komen. Actie om mijn mooiste leven te leven. Een aanrader voor iedereen, het is fijn om te lezen met mooie dagelijkse voorbeelden. Dit is mijn ‘bijbel’ geworden en het geeft elke keer weer nieuwe inzichten.
  2. Je kunt je leven helen, geschreven door Louise L. Hay. Dit boek heb ik cadeau gekregen van een vriendin en het is werkelijk waar het beste ‘selfcare’ boek dat er is. Dagelijks werd ik belemmerd door overtuigingen waar ik soms ook een emotie aanhing. Ik leerde wat affirmeren is; jezelf voeden met positieve gedachten en je onderbewustzijn trainen. Als je iets wilt veranderen in je leven zul je verandering moeten doorvoeren. Ben jij bereid te veranderen? Koop dit boek!
  3. Mindgym, geschreven door Wouter de Jong. Wie echt met zichzelf aan de gang wil, heeft hier een geweldig werkboek aan. Door simpele en prachtige oefeningen ga je lichter in het leven staan. Daarmee bedoel ik makkelijker, positiever en in oplossingen denken. We gaan allemaal naar de sportschool om te trainen, waarom trainen we onze hersenen dan niet?
  4. Think and Grow Rich, herschreven door Michael Pylarczyk. Ik snapte het boek de eerste keer niet. Ik zette door en las hem opnieuw en opnieuw. Dit boek verandert je leven als je bewust leest. Wat staat er echt en wat is de les die je eruit kunt halen. Een prachtig verhaal dat je betovert en aan het denken zet. Voor iedereen die meer uit het leven wil halen, want de grootste kracht is het geloof in jezelf.
  5. Mindlift, geschreven door Kasper van der Meulen. Een boek over hoe hij zijn focus trainde en hiermee dit boek schreef. Heel tof dat het ingedeeld is in hoofdstukken met tijd erbij. Zo weet je precies hoelang je bezig bent. Mijn grootste les uit dit boek was echt dat alles aan te leren is. Als je maar herhaalt en herhaalt en traint!
  6. De fontein, vind je plek, geschreven door Els van Steijn. Heftig en intens. Diepe stof maar ik heb meerdere keren teruggebladerd en gelezen. Hardnekkige patronen in je gedrag zijn vaak terug te voeren naar je familiesysteem. Hoe krijg je meer rust in jouw dagelijkse leven? Aan de hand van de fontein als ‘metafoor’ voor het familiesysteem leer je wat jouw eigen, unieke plek is.
zelfhulpboeken, persoonlijke groei, inspiratie, boeken die je leven veranderen, burn-out

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders