En met recht knoflook want ohhh my want stonk ik uit me mond hierna! Een pasta die zo klaar is en die je een smaakexplosie bezorgt in je mond. Geloof me, het “stinken” daarna is het waard.

Wat heb je nodig:
(voor 2 personen)

  • 250 gram biologische kipfilet
  • 1 courgette
  • 2 stengels bosuitjes
  • 8 zongedroogde tomaatjes
  • 1 el geroosterde knoflook
  • 1 rood pepertje
  • 1 takje rozemarijn
  • peper & zout
  • 150 gram pasta
  • 2 el Pesto

Knoflook pasta

  1. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Gebruik bijvoorbeeld een spirelli om de courget in slierten te krijgen, snijd deze anders in reepjes.
  3. Snijd de kip in blokjes en marineer deze met peper, zout en rozemarijn. Bak de kip gaar in een pan.
  4. Snijd de bos ui in ringen, gebruik alles!
  5. Als de pasta klaar is meng je deze met de pesto, courgette en kip.
  6. Schep het op een bord en sluit af met de geroosterde knoflook en bosuitjes.

Enjoy lieve mensen,

Charlie’s Kitchen