Fritatta met Baba Ganoush en zongedroogde tomaten van Sergio Herman - Charlie's Kitchen

Fritatta met Baba Ganoush en zongedroogde tomaten van Sergio Herman

Wie een beetje handig is met koken, kan ook gerechten ombouwen. Ik raakte volledig geïnspireerd door Sergio zijn frittata met aubergine en zongedroogde tomaten. Ik maakte zelf zijn versie maar bouwde hem voor jullie om naar een ready to go 15 minutes meal. Laat Sergio het maar niet horen 😜

New Italian

Ik denk dat de gemiddelde thuiskok zachtjes begint te huilen als hij een boek van driesterrenchef Sergio Herman in handen krijgt. Ik denk overigens oprecht dat hij denkt dat ie het simpel houdt, terwijl ik echt alle zeilen moet bijzetten om zijn gerechten ook maar een klein beetje te benaderen. En dan denk je: Sergio brengt een Italiaans kookboek uit. Een van de mooiste en puurste keukens ever. Dit gaan we kunnen! Think again. Sergio perst er wederom een parel uit, maar wel een waarmee je weer heel lang in de keuken staat.

Niet snel en simpel voor de doordeweekse avond dus, maar wel een boek vol antipasti, pastas en andere mouthwatering klassiekers met een vleugje Sergio. Waarmee je – als je er met heel veel liefde mee aan de gang gaat – zeker indruk gaat maken op jouw dinergasten. Tel daar de verhalen en de prachtige fotos bij op en je hebt een prachtig kookboek in handen. Maar niet het eerste dat je uit de kast gaat trekken op een doordeweekse dag.

Fritatta met baba ganoush en zongedroogde tomaten

Wat heb je nodig:
(voor 1 persoon)

 • 3 eieren
 • Zout
 • Peper
 • 1/2 tl knoflookpoeder
 • 1/2 tl uienpoeder
 • 3 el kant en klare Baba Ganoush (verkrijgbaar in de supermarkt)
 • 5 zongedroogde tomaatjes (pot), in stukjes
 • 1 el pijnboompitten
 • 2 el oude kaas, geraspt
 • 5 blaadjes basilicum, gescheurd
 • 1 snee (zuurdesem)brood

EXTRA: Olijfolie

 1. Kluts de eieren met zout, peper, knoflook en uienpoeder. Verhit in een pan een beetje olijfolie en laat de eieren op laag vuur langzaam stollen.
 2. Snijd ondertussen de korstjes van het brood en scheur het brood in stukjes. Verhit weer wat olie in de pan en bak de stukjes brood hier goudbruin in.
 3. Rooster in een andere pan ondertussen de pijnboompitten.
 4. Smeer de fritatta in met de Baba Ganoush, leg hier de zongedroogde tomatenstukjes op, strooi de croutons en de pijnboompitten erover en maak af met wat oude kaas en blaadjes basilicum.

Bestel HIER het nieuwe boek van Sergio Herman

Liefs,
#TeamCharlie

PS Nog een lekker recept met Baba Ganoush? Deze is ook te gek!

frittata, Baba Ganoush, aubergine

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Mexicaanse bietenwrap
Avondeten

Mexicaanse bietenwraps vega of niet!

Corndog Bake
Avondeten

Corn Dog Bake

shoarmaschotel, ovenschotelbijbel, Janneke Philippi
Avondeten

Shoarmaschotel uit de oven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders