Bruschetta met courgette en burrata van Donna Hay - Charlie's Kitchen

Bruschetta met courgette en burrata van Donna Hay

Moe van iedere keer dezelfde pasta op je bord? Of kom je niet verder dan een standaard cheeseburger als je er een bouwt? Hoeft natuurlijk niets mis mee te zijn, maar dat het snel, simpel en net even anders kan, bewijst Donna Hay in Fast Five. Deze bruschetta’s zijn super lekker en zo makkelijk te maken!

Snel, simpel en super lekker!

Zo mikt Donna gehaktballen, gemengd met wat rijst, in de rode curry, maar propt ze net zo makkelijk een stuk feta in het lamsgehakt. En voor iedereen die flexiteert: ze maakt bij iedere favoriet net zo makkelijk een vega variant. Ballen van cannellinibonen met boerenkool, citroen en parmezaan? Dat doet ze gewoon!

En zo gaat ze met een hele reeks klassiekers aan de gang: van pasta tot schnitzels. Salades gaan op de schop, tacos hoef je niet altijd met kruiden uit een pakje te vullen en op twee paginas laat ze de leukste variaties op bruschetta zien. Allemaal snel, vers en met groente. Althans twee derde van het boek (en het is een beste pil). De andere helft bestaat uit godsgruwelijk lekkere zoetigheden. Die heeft ze dan eerder op type fruitige toetjesof taarten zonder bloemgeselecteerd.

Genoeg inspiratie om de komende maanden eens iets spannends op tafel te zetten.

#TEAMCHARLIE ging Kim aan de gang met de bruschetta met courgette en burrata.

Bereid je voor!

Wat heb je nodig:
(Voor 2 sneetjes)

  • 1 courgette, geraspt
  • 2 el goede olijfolie
  • 1 el munt, fijn gesneden
  • 1 tl rasp van citroenschil
  • Zout
  • Peper
  • 2 dikke plakken desembrood
  • 2 bollen burratini (kleine bollen burrata)
  • Snufje chiliflakes
  1. Bestrijk het brood met de helft van de olijfolie en doe tussen een tosti ijzer (je kunt deze ook grillen in een koekenpan).
  2. Meng ondertussen de overige ingrediënten behalve de burratini.
  3. Haal de bruschetta uit de pan en beleg deze met de salade. Leg hierop de burratini en maak af met wat chiliflakes.

Bestel HIER het nieuwe boek van Donna Hay

Nog een lekker recept met bruschetta? Probeer deze dan ook eens.

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders