De beste gin cocktails voor de zomer 2023 - Charlie's Kitchen

De beste gin cocktails voor de zomer 2023

Gin is de basis van heel veel verfrissende cocktails. Kim dook mijn bartender hoek in om een paar heerlijke drankjes te maken waarmee jij zeker de zomer doorkomt. Allemaal super simpel om te maken en allemaal te lekker om het er bij eentje te laten. Gemaakt met de leukste gins!

LET THE SUMMER BEGIN!

Kim maakte deze met de nieuwste toevoeging in de Bobbys familie: Pinang Raci Spice Blend No.1. Deze gin is geïnspireerd op de geboorteplaats van opa Bobby – de naamgever van de Schiedamse gin – en viert de smaken van opa Bobby’s geboorteplaats Naku op het Molukse ‘kruideneiland’ Ambon. Een ware smaakexplosie en een levendige mix aan kruiden kurkuma, salamblad en laos, maar ook gember, sinaasappel en kaneel. Niet te veel mee doen dus! Ik maakte een Bobby Collins.

  • 50 ml Bobbys Schiedam Dry Gin Pinang Raci Spice Blend No.1
  • 30 ml vers citroensap
  • 15 ml suikersiroop
  • Bruisend water
  • Citroenschil
  1. Doe de Bobbys Gin met het citroensap en de siroop in een shaker met ijs.
  2. Shake voor minimaal 20 seconden.
  3. Vul een longdrink glas met ijs en schenk de mix hierover uit.
  4. Vul aan met bruisend water, roer even en maak af met de citroenschil.

Spicy Poseidon

Poseidon Gin wordt ook in Schiedam gemaakt en is een product van een echte girlboss. De gin is gemaakt op basis van Frans zeewier, maar ook met tonen van citroen en zoethout. Deze zeegod kan zeker een flinke peper in zijn reet hebben, dus mixte ik hem met de meest pittige gemberbier die ik ken: Pimento gemberbier, waar ook chilipeper inzit. Ben je van nature minder pittig neem dan een mildere variant.

  • 50 ml Poseidon Gin
  • 1 flesje Pimento Gemberbier
  • IJs
  • Whiskyglas

Vul het glas met ijs, schenk de Poseidon Gin erover en maak af met het gemberbier. Garneer met een gedroogd chilipepertje of een stuk gember.

Santa Ana - The French 75

Op de Filipijnen hebben ze, naast geweldige Don Papa Rum, nu ook Santa Ana Gin. Een die eerder naar het bloemige spectrum duikt, maar door de citrustonen toch weer mooi in balans blijft. Perfect om er een mooi aperitief mee te maken: The French 75!

  • 45 ml Santa Ana Gin
  • 25 ml citroensap
  • 20 ml suikersiroop
  • Champagne

Doe de Santa Ana Gin met het citroensap en de siroop in een shaker met ijs. Shake voor minimaal
20 seconden. Schenk voorzichtig in een champagne flute en schenk hierover de champagne.

Proost!

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders