Cadeaustress? Nergens voor nodig! Wij gingen uitgebreid shoppen voor de ultieme foodie en kwamen terug met de leukste unieke kerstcadeaus voor onder de boom! Voor verschillende budgetten hebben we wat gevonden voor in de keuken, dus tijd om te winkelen met ons cadeaulijstje onder je arm!

1. Seedlip

Charlie's Kitchen kerstcadeau Seedlip

Of je het nu geeft aan de eeuwige BOB, jouw zwangere zus of de dronken tante die meestal aan het eind van de avond in de boom hangt, wij raden een fles Seedlip aan. Smaakt naar gin, maar dat is het niet. Dit Britse vocht is de eerste gedistilleerde non-alcoholische spirit. Je kunt er fantastische mocktails mee maken waarvan niet meteen het glazuur van je tanden springt. Seedlip is er in drie variaties, waarvan Spice 94 onze favoriet is. Daarnaast zien de flessen er ook nog eens waanzinnig uit, dus ze staan ook nog eens mooi in de kast.
Prijs: 24,99 euro

2. Sobremesa – Sergio Herman

unieke kerstcadeaus, kerstcadeaus

Het perfecte cadeau voor thuischefs die een hekel hebben aan de winter. In het derde boek van sterrenchef Sergio Herman neemt hij de lezers mee naar ‘zijn’ Ibiza. De recepten zijn uitdagend, verfijnd en zorgen voor de zomer op je bord. Dus nadat je de hele dag de winter hebt getrotseerd, heb je Sergio’s zomer op je bord om te kunnen verlangen naar betere tijden. Wij kennen ze ook als liefhebbers van hittegolven.
Prijs: 34,99 euro

3. Smart Aerofryer – Princess

unieke kerstcadeaus, kerstcadeaus

Klaar voor een heerlijk avondje tafelen? Princess maakt het met de Smart Aerofryer nog makkelijker. Deze fryer kan alles wat een normale fryer kan, maar is met de Homewizard Kitchen App van Princess ook nog eens vanaf de bank te bedienen. Bedenk je dat iedereen vroeger afstandsbedieningen onzin vond, moet je kijken hoeveel je er nu hebt. Je kunt je gerecht alvast klaarzetten en hoeft alleen dan nog maar de tijd, temperatuur en het programma in te stellen. Daarnaast biedt de Aerofryer – inhoud 4,5 liter – de mogelijkheid om twee persoonlijke programma’s op te slaan. Hoeveel makkelijker kun je het jezelf maken? Als je tips voor het bereiden zoekt: via www.cookwithprincess.nl biedt Princess genoeg inspiratie. Mocht je de tafel nou wel willen ontvluchten; je kunt de Aerofryer ook gewoon handmatig bedienen op het digitale display. Happy Aerofrying!
Prijs: 129 euro

4. Blooms out of the Box

unieke kerstcadeaus, kerstcadeaus

Wat geef je iemand die alles al heeft? Ja, dan komen we weer bij de eeuwige fles wijn. Blooms out of the Box heeft prachtige boxjes met daarin een setje groeiende kruiden die in geen enkele keuken zouden misstaan. Onze favoriet is de Italiaanse kruidenmix, die wordt geleverd in een bakje dat zelf de watertoevoer regelt. Hoe leuk is dat? Ruikt je keuken bij binnenkomst trouwens ook nog een stuk beter.
Prijs: 26,95 euro

WINACTIE

Hoe feestelijk wil je het hebben: wij mogen een Blooms out of the Box weggeven! Laat een reactie achter onder dit artikel: ik wil winnen!

5. Alles van de Dille & Kamille

Onze favoriete winkel voor kookspulletjes en servies moet wel Dille & Kamille zijn. Voor een vriendin die de halve dag haar gerechten fotografeert, zouden wij hier een pakketje samenstellen. Ze hebben er alles: van kookboeken tot prachtige servetten die iedere foto nog aantrekkelijker maken. Maar ook een variatie aan schaaltjes, bestek en kruiden. Onze tip: als je een pakketje maakt, doe er dan een RVS-rietje in. Ze zien er niet alleen tof uit op de foto, maar ze vervangen tig plastic rietjes. Geef je ook nog eens iets met een goed gevoel.
Prijs: 1 euro tot hoe gek je het wilt maken

6. Google Nest Hub

Voordat jullie ons voor gek gaan verklaren, want wat moet de Google Nest Hub nou in het cadeau-overzicht? Heel simpel: het smartdisplay dat werkt op stemherkenning wordt het meest gebruikt in de keuken. Niets is irritanter dan een uitschakelende telefoon op het moment dat je net dat ene recept wilt lezen of vieze vingers op je scherm als je door wilt scrollen.

De Google Nest Hub werkt op commando en kan dus instant recepten voor je opzoeken, filmpjes starten en pauzeren. Heel handig, zodat je jouw handen gewoon lekker in het gehakt kunt laten. Daarnaast kun je de Nest Hub ook gebruiken om alle andere apparaten uit de Google Nest-collectie aan te sturen. En dat allemaal met jouw eigen stem. Agenda bijhouden: regelt ‘ie. Je wordt zelfs goedemorgen gewenst of kunt complimentjes krijgen. Een betere kooksecretaresse kunnen wij ons niet bedenken.
Prijs: 129 euro.

Wij van #TEAMCHARLIE wensen jullie natuurlijk fantastische dagen!