fbpx

Zalm ceviche van The Lemon Kitchen

Dit is toch lekker! Deze zalm ceviche uit het boek van de The Lemon Kitchen is lekker fris en zacht op de tong. Lekker om te serveren tijdens een mooie zomerse dag of van de winter met een salade ernaast!

Het Lemon Kitchen kookboek

Geen gerecht zonder citroen. Jadis gelooft er heilig in dat de citroen naast peper en zout de nieuwe smaakmaker moet worden, dus kookt ze op haar blog The Lemon Kitchen alleen maar gerechten met de gele citrusvrucht als basis ingrediënt. Dat er een boek zou komen, was een kwestie van tijd. Een boek waarbij Jadis alle touwtjes in handen heeft gehouden: van ontwerp tot aquarellen tot fotografie: alles is door haar zelf gedaan. Wat je dan krijgt, is een bijzonder fris boekwerk met citroen, door vier seizoenen heen, met de kenmerkende stijl van The Lemon Kitchen. Creatiever met citroen kan ik niet worden.

Boek: The Lemon Kitchen
Door: Jadis Schreuder
Kopen: Bestel hier

 

zalm ceviche, the lemon Kitchen, zalm, citroen

Zalm ceviche

Wat heb je nodig:
(voor 4 personen)

  • 500 gram verse zalm zonder huid
  • 2 passievruchten
  • 2 el extra vergine olijfolie
  • 1 biologische citroen (sap en rasp)
  • waterkers
  • zout en peper
  1. Snijd de zalm met een scherp mes in dunne plakken. Verdeel in een mooie schaal.
  2. Maak de marinade door de passievrucht, olijfolie, een eetlepel citroensap en zout en peper te mengen. Breng eventueel verder op smaak met wat extra zout en peper.
  3. Schenk de marinade over de zalm en strooi er wat waterkers en wat citroenrasp er overheen. Serveer meteen en serveer er wat toast bij.

Ziet dat er niet heerlijk uit?

Eet smakelijk.
#TEAMCHARLIE

PS De (citroen)smaak te pakken? Probeer dit citroenijs dan ook eens!

======================================================================

Wil jij ook meer energie maar vooral meer balans, rust in je hoofd en een slank en gezond lichaam?

De #ECHTINBALANS groep van vorig jaar
Herken je dit?
  • Heb jij het gevoel dat je alle ballen moet hooghouden?
  • Heb jij het gevoel dat je geleefd wordt?
  • Voel jij je niet goed genoeg en ben je bang ergens tekort te schieten?
  • Voel jij je met regelmaat moe, futloos of leeg?
  • Heb je vaak negatieve gedachten?
  • Heb je moeite een gezond eetpatroon vast te houden en kies je snel voor makkelijk en minder gezond?
  • Maak je je vaak druk over wat anderen van jou vinden?
Verlang je naar:
  • rust
  • energie
  • balans
  • een gezonde relatie met eten
  • ritme
  • structuur
  • een gezonde dosis aan zelfvertrouwen
En heb je behoefte aan simpele, praktische handvatten die je dagelijks kunt toepassen voor het bovenstaande?
 
Zit je nu hard ja te knikken? YES!
Dan kan ik je helpen met mijn 12-weekse programma volgens de #ECHTINBALANS methode.
 
Wat krijg je allemaal voor 197 euro (normaal 499 euro!!!):
  • 12-weeks programma volgens de #ECHTINBALANS methode
  • Het Charlie’s Kitchen leefstijl boek inclusief 70 recepten voor meer energie en balans!
  • 12 weken lang toegang tot mijn besloten community met gelijkgestemden
  • 12 weken lang dagelijkse coaching van mij (Charlotte) en Naomi
  • Elke dinsdagavond om 20:00 uur een live (online) training (altijd terug te kijken als je er niet bij kunt zijn) plus Q&A
  • Toegang tot meer dan 50 video’s voor meer energie, balans en rust in je hoofd.
  • 2 weken BONUS materiaal

Benieuwd wat oud-deelnemers van mijn programma vinden? Klik dan hier → www.echtinbalans.nl

Is dit wat jij ook graag wilt?

Meld je dan hier aan of klik op de knop hieronder

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
frittata
Avondeten

Zoete aardappel frittata met pit

Lunch

Poké bowl maar dan glutenvrij

Borreltijd

Gezonde chocoladetruffels met pompoen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform