Wat is het verschil tussen mijn programma's? - Charlie's Kitchen

Wat is het verschil tussen mijn programma’s?

wat is het verschil, programma, energie

Als je mij al een tijdje volgt via socials of je luistert mijn podcast, dan weet je dat altijd alles draait om energie. Een ding hebben deze beide programma’s gemeen en dat is dat je er meer energie van krijgt. Alleen het punt van waaruit je start is het verschil en dat punt bepaalt ook het plan van aanpak!

Voor altijd energiek en slank

Geen energie hebben (helemaal leeg zijn), je moe en futloos voelen of snel door het beetje energie dat je hebt heen zijn. De naam “Voor altijd energiek en slank” zegt het eigenlijk al een beetje. En ik denk dat de uitspraak “Grip op je energie” ook al voor zich spreekt. 

Dit programma is volledig gericht op meer ENERGIE, een lichaam dat optimaal functioneert door de juiste voeding, supplementen en liefde voor jouw lichaam. Hoe jij met jouw lichaam omgaat bepaalt ook hoe jij je voelt! Ik wil dat jij helemaal blij gaat zijn in je lijf en met je lijf. Dat je gaat begrijpen, voelen en ervaren dat jouw prachtige lichaam (JA, jouw lichaam is magisch mooi als je weet wat het allemaal voor jou doet) voor jou werkt! 

Voor de een betekent dat misschien ook afvallen en voor de ander misschien niet. Dit programma is dus volledig gericht op je lichaam. Hoe jij ermee omgaat, wat je er in stopt en hoe jij hierover denkt.

Dit programma bestaat uit 8 modules met 25 video’s. Je kan het programma zelf doen, je kan dagelijk in de besloten community vragen stellen of de wekelijkse live-sessie bijwonen. Ook kan je upgraden naar het 1 op 1 traject waarin we samen net iets dieper gaan, maar waar ik voor de discipline ben die je zelf misschien soms even mist. Een stok achter de deur en een schop onder de bips 😉 waar je verzekerd bent van een fantastisch resultaat. Meer informatie vind je HIER

Echt in Balans

Dan heb ik nog een 2e programma, namelijk mijn #ECHTINBALANS programma.

Het #ECHTINBALANS programma is een compleet leefstijl- en persoonlijk ontwikkelingsprogramma voor iedereen die zich overspannen voelt of burn-out klachten heeft en weer terug wil komen bij zichzelf. 

Wat zijn dan overspannings- of burn-out klachten?

👉🏻 Je bent moe, je voelt je uitgeput en komt amper de dag door. Alles voelt vermoeiend!
👉🏻 Je bent snel emotioneel.
👉🏻 Je hoofd draait overuren. Een onrustig hoofd vol gedachten (vaak negatief en niet helpend).
👉🏻 Je voelt je vaak (zonder reden) down of heel erg somber en vraagt jezelf constant af waarom het opeens zo moeilijk is om je ‘normaal’ te voelen.
👉🏻 Je hebt het gevoel dat je de controle en regie over het leven kwijt bent. Je krijgt er geen grip meer op. Je wordt geleefd. 
👉🏻 Je ervaart spanning, onrust en paniek op momenten die je normaal geen spanning hadden gegeven. Dingen die heel normaal waren kan je nu niet meer normaal doen.
👉🏻 Activiteiten in je agenda/een volle agenda met afspraken zijn echt ‘te veel’ voor je en  zorgen ook weer voor spanning en onrust. Je merkt dat je vaker thuis wilt blijven en rust nodig hebt. 

Dan herken je je waarschijnlijk ook wel in het volgende:

❌  Je voelt alsof jij alle ballen hoog moet houden.
❌  Je wordt geleefd.
❌  Je voelt je onzeker.
❌  Je laat je leiden door wat anderen vinden.
❌  Je voelt je niet goed genoeg.
❌  Je voelt je doelloos.
❌  Je gaat uitgeput door het leven.
❌  Je hebt vaak negatieve gedachten over jezelf.
❌  Je hebt een ongezond eetpatroon.
❌  Je hebt vaak eetbuien of last van emotie-eten.
❌  Je voelt voortdurend of je steeds teveel moet.

Ik werk in mijn #ECHTINBALANS programma met het levenswiel. Dus voeding en supplementen zijn een onderdeel van het programma. Net als je manier van denken, bewegen, zelfliefde, tijdmanagement, de kwaliteit van je slaap, balans in je leven/werk/gezin en de kwaliteit van je ochtend. Hierbij werk je nooit alleen, altijd met mij 1 op 1 naast het programma en de wekelijkse live-sessie.

Overspannings- en burn-outklachten zijn vaak heftig. Juist dan heb je iemand nodig die jou begrijpt en je aan de hand neemt om er in kleine stapjes uit te komen. Meer informatie vind je op www.echtinbalans.nl.

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Eerste boek Charlie's kitchen

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Flatbread met kippendij en kaas

Gyoza bowl, Gyoza, bowl, Japans
Avondeten

Gyoza bowl

Lunch

Italiaanse frittata met fusilli pasta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders